...sa radem cu (de) CV Tudor !

...sa radem cu (de) CV Tudor ! | Autor: Tzuni

Link direct la acest mesaj

...ce mai face tribunul neamului!

Este vorba despre un incident care a avut loc la conferinta de presa tinuta azi de Vadim. O membra a PRM, aflata la varsta senectutii, a lesinat in timp ce Vadim vorbea. S-a intamplat a doua oara - ea a mai lesinat la o conferinta in urma cu ceva vreme. Reactia tribunului e dementiala:

In timp ce vorbea despre criza gazului, Vadim Tudor a fost cel care a observat ca Ana Muresan lesinase in sala in care avea loc conferinta de presa a PRM.

“Vad ca Ana Muresan iarasi lesina la conferintele mele (…) Parca e bataie de joc! Cine o lasa pe batrânica asta la conferintele mele? Tara arde si eu dau primul-ajutor. Sa nu mai vina la conferinte, altminteri mut conferinta de presa la Spitalul de urgenta!”, a spus C.V.Tudor.

El a precizat ca îi este mila de Ana Muresan care are 84 de ani, dar nu mai vrea astfel de incidente. “Am ajuns si baby-sitter la oameni de 84 de ani?”, a adaugat liderul PRM, care a fost nevoit sa-si intrerupa discursul pentru a ruga alti membri PRM sa o scoata cu tot cu scaun pe Ana Muresan din sala.

Muresan si-a revenit din lesin si a venit în sala la sfârsitul conferintei de presa, spre dezamagirea liderului PRM, care daduse ordine clare ca aceasta sa nu mai fie primita la conferinta de presa.

“Doamna Muresan, hai sa lesinati la mine in birou!”, i-a spus Vadim Tudor Anei Muresan.

Ana Muresan a lesinat, prima oara, la o conferinta de presa a PRM, la inceputul lunii decembrie 2008, in timp ce liderul PRM vorbea despre fraudarea alegerilor si explica de ce PRM nu a reusit sa obtina minim 5% pentru a intra in Parlament.

Sursa: MEDIAFAX, 9 ian 2009

_____________________________________________________________________________________
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

io n-am inteles nika

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Am inteles si m-am ras bine:)
Saracu...era tare bine imitat de cei de la Mondenii.
Ca in orice situatie extremismul ori invinge ori pierde. In cazul lui se stiu rezultatele.
Ar fi fost intersant de vazut faza:)

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Pe nenea Vadim nu-l mai pot asculta nici cei de peste 80 de ani ! Ii ia cu lesin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

haha, ati citit comentariul asta:

ambitie domne nu gluma
eu cred ca b*ba nu se lasa pana cand nu moare la una dintre conferintele lui vadim. o sa zica lumea ca el a omorat-o cu discursurile lui paranoice si apoi o sa-l bantuie b*ba in fiecare zi

genial!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Hahaha:)) De cind e mai la marginea politicii e amuzant, serios:) Si la decolteul, tatuajul si fustele Zavorancei a scos niste perle exact in mijlocul conferintei serioase. Pai cind mai vine in conferinte tre sa ne luam pop cornulVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Bey ,am ras de mi-am speriat sotulachele ce privea calm la tv-eu!
Chiar ca,poate moare baba si il bantuie pe CV!

.............................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Totusi, ce cauta doamna de 84 de ani la conferinta? Nu vreau sa fiu rea...dar cred ca ar trebui sa aiba alte preocupari la varsta aia...

My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui J G

haha, ati citit comentariul asta:

ambitie domne nu gluma
eu cred ca b*ba nu se lasa pana cand nu moare la una dintre conferintele lui vadim. o sa zica lumea ca el a omorat-o cu discursurile lui paranoice si apoi o sa-l bantuie b*ba in fiecare zi

genial!

J si Carla (05.02.2006)

Asta o fi si intentia ei , iat VC-T s-a prins de nu vrea s-o mai lase la conferinte.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

O fi lesinat de ras.

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

O fi lesinat de ras.

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

asta nu-i soacra-ta ?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput