de ce merge asa incet?

de ce merge asa incet? | Autor: dana d

Link direct la acest mesaj

Desi ma conectez cu o viteza buna, 49,2kbps, paginile vin foaaarte greu, unele mai greu decat altele, chiar si 10 minute dureaza aducerea. Stau si imi pierd rabdarea, uneori renunt si chem altceve si iar stau. Cred ca e ceva in neregula cu serverul ca ma si pot conecta mai usor dupa ora 22 cand altadata nu te mai legai sa dai cu tunul. Si de ce ma deconecteaza automat dupa un timp, cam 30 min, o ora?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgabriela spune:

Noi ne conectam cu viteza si mai mare 56,0Kbps si tot f. greu se incarca , dec? iar de deconectare sa sti ca ni sa intamplat si noua , dar am avut un virus , nu stiu cum l-am luat, dar numai de la despecopii, au nuamai aici intru in ultimul timp.
Gabi si Briana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Eu nu ma uit toata ziua pe site dar in ultimile doua zile serverul mi-a parut foarte rapid. Mai mult daca vizualizez resursele sale totul este OK.

Acum cateva zile am avut ceva probleme cand serverul a fost down.

In ceea ce priveste deconectarea nu prea inteleg la ce te referi. La fapul ca trebuie sa formezi iara numarul de telefon. Daca este asa aceasta este problema providerului si a legaturii tale.

Daca deconectarea inseamna ca trebuie sa te loghezi din nou pe forum si chat as putea sa spun ca este ceva normal daca nu folosesti cookies si daca in 30 de minute esti inactiva pe site. De ce.... pentru ca fara a folosie cookies informatile despre logare se salveaza intr-o sesiune creeata pe serverul nostru care expire dupa 30 de minute.

Revenind la viteza as mai adauga ca prima pagina a site-ului este intradevar cam mare si se incarca greu in cazul legaturilor proaste. Forumul insa ar trebui sa mearga rapid chiar si cu legaturile proaste.

As dori sa stiu daca si alti au intampinat astfel de probleme in ultimile 2 zile.

In ceea ce priveste virusarea de la desprecopii.com este greu de crezut. Serverul nostru nu este virusat. Virusarea se face mai ales prin deschiderea de attachmenturi in mailurile primite. Exista, este adevarat, sansa sa fi primit mailuri care sa para ca vina de la o adresa cu terminatia @desprecopii.com. Aceasta se intampla deoarece la multi dintre voi o adresa cu desprecopii.com se afla deja in calculator pentru ca ati primit de la noi mailuri. Daca un astfel de calculator se viruseaza el trimite mailuri si in numele desprecopii.com. Deci inclin sa cred ca virusul primit a fost datorat deschiderii unui attachment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Si inca ceva foarte important: Daca accesati paginile forumului in josul fiecarei pagini scrie in cat timp s-a incarcat pagina respectiva. Daca acolo sunt valori foarte mari inseamna ca serverul nostru este lent, daca acolo sun valori mici (mult mai mici decat asteptati voi) problema este legatura voastra la internet sau providerul vostru.

M-ar interesa acest aspect si anume:

- este cineva pentru care o pagina de forum se incarca in mai mult de 3 secunde? Daca da care pagina? (exista posibilitatea ca subiecte active sa dureze mult sau optiunea de cautare care temporar este dezactivata dar alte pagini nu au voie sa dureze mult)

- care este diferenta intre timpul in care va apare pagina pe ecran si timpul specificat de server (pagina s-a incarcat in ... secunde)

Mergi la inceput