Grup de suport pt. mamici anti-vaccin (2)
Raspunsuri - Pagina 19
sinzi_ana spune:
Andrada, nu cred ca a fost de acord cu ce spun eu
...cand am venit aici in US si m-am prezentat cu copilul si istoricul medical la el, eram ametita si nu i-am spus "nu vreau vaccin"...pur si simplu a fost la concluzia la care a ajuns "sa mai asteptam"
...si tot asteptam![]()
In plus de asta, si pediatra din Ro, inainte sa plecam a refuzat sa ii faca vaccinul pe acelasi motiv "nu e inca timpul nu are nimic daca mai amanam un pic, lasa ca i le vor face acolo"
Apoi cand am vazut ca multi dintre colegii lui sunt in aceiasi situatie, am prins mai mult curaj
, si inafara de epidemii de "wormring" si paduchi, nu am avut parte de nimic la scoala
...
Se poate intampla oricand, sunt constienta de asta...oricand si orice...dar sunt un pic mai sigura ca pot sa imi asum riscul asta, si ca, pt noi, in balanta fiind, e un risc mai mic...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
Andrada spune:
Tocmai ptr ca mai are o gramada de copii nevaccinati...sinzi, mai gindeste-te, cum ziceai si tu, nu te lua dupa ce zic altii, urmareste faptele,
A
MissParker spune:
Mi-e frig.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
xenocid spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sinzi_ana Se poate intampla oricand, sunt constienta de asta...oricand si orice...dar sunt un pic mai sigura ca pot sa imi asum riscul asta, si ca, pt noi, in balanta fiind, e un risc mai mic... |
Sanziana epidemiologia asta e o disciplina extrem de complexa in care medicina joaca doar rolul secundar. Restul e statistica, geografie, sociologie, psihologie.
Uite de exemplu cum s'a produs o epidemie de pojar in US:
Of the 66 cases of measles reported in the U.S. in 2005, slightly over half were attributable to one unvaccinated individual who acquired measles during a visit to Romania.[6] This individual returned to a community with many unvaccinated children. The resulting outbreak infected 34 people, mostly children and virtually all unvaccinated; 9% were hospitalized, and the cost of containing the outbreak was estimated at $167,685. A major epidemic was averted due to high rates of vaccination in the surrounding communities.[5]
Vezi? O comunitate de inconstienti a fost tinuta departe de alti inconstineti de un cordon de oameni responsabili.
birth_reborn spune:
Andrada, eu nu am spus vaccin unic. Nu vad de ce imi trebuie molecula de ADN ca sa aleg varianta imunizarii impotriva unei singure boli odata.
Some doctors do offer the shots separately. Sears gives measles, mumps and rubella shots separately and at three different ages. Lavin said he's received so many requests to separate out the MMR, he's ordered the separate shots.
Pertussis is not available separately, so even doctors like Sears, who offer an alternative schedule, give the DTaP shot.
The pediatricians we talked to said the key is to talk to your doctor about whether an alternative schedule is best.
"It's a talk. It's a whole appointment," Traver said. "Call the receptionist and say you'd like to make an appointment with the doctor to discuss immunizations."
De ce ai innegrit acea propozitie din postul meu? Aveai o nelamurire? Sau doar ti-a sunat ciudat?
Regret in continuare ca nu pot citi si vorbi despre alegerea mea intr-un mod liber, fara atacuri...
MissParker spune:
De pe alt forum:
http://www.jabs.org.uk/forum/topic.asp?TOPIC_ID=897
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
MissParker spune:
Prospectul Hexavac in engleza spune asa:
Hexavac (DTaP, IPV, HBV, Hib) Diphtheria, tetanus, acellular pertussis, inactivated poliomyelitis, hepatitis B (recombinant) and Haemophilus influenzae type b conjugate vaccine, adjuvanted
Manufacturer Aventis Pasteur MSD
Microorganism C. Diphtheriae, C. tetani, B. pertussis, polio virus, hepatitis B and Haemophilus influenzae type b
Licensed 10/26/2000
Recommendations One i.m. injection for infants (from 2 to 12 months of age) with booster vaccination in toddlers (from 12 to 18 months of age).
Ingredients Aluminum hydroxide, Formaldehyde, Sucrose, Pertussis toxin, Filamentous hemagglutinin (FHA), Diphtheria toxoid, Tetanus toxoid, Bovine (cow) serum, Sodium hydroxide, Virus: Hepatitis B, Medium 199, Haemophilus influenzae B, Acetic acid, Trometamol, Sodium hydrogen carbonate, Potassium dihydrogen phosphate, Disodium phosphate dehydrate.
In germana spune ca nu se administreaza la nou-nascuti, la persoane aflate in crestere (adolescenti) si nici la adulti.
xenocid spune:
Hai inchideti subiectu' ca incep sa crape curcile de ras.
Nou-nascut e un copil de la 0 la 30 de zile.
Vaccinul se administreaza de la 2 luni la 2 ani. Nu e nici o contradictie intre cele doua recomandari. Doar cele ce bantuie imaginatia ta.
MissParker spune:
Prospectul de la Hexavac in germana spune in total asa:
[green]hexavac NU se administreaza:
- la nou-nascuti, la persoane in crestere si la adulti (producatorul se asigura masiv impotriva tuturor riscurilor);
- daca copilul este alergic la una din substantele vaccinului (asta o aflam eventual dupa ce-l intepam);
- atunci cand copilul are o boala febrila sau orice boala, daca are tuse, raceala sau gripa;
- daca copilul a suferit o trauma cerebrala in urma unei vaccinari anterioare cu un vaccin pe baza de pertussis (si cine mai vaccineaza voluntar dupa aia?);
MissParker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xenocid Hai inchideti subiectu' ca incep sa crape curcile de ras. Nou-nascut e un copil de la 0 la 30 de zile. Vaccinul se administreaza de la 2 luni la 2 ani. Nu e nici o contradictie intre cele doua recomandari. Doar cele ce bantuie imaginatia ta. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Sir, yesssir...