Buna,
Am o fetita de 8 luni, Alexandra-Cristiana, si rezultatul exudatului faringian e "destul" de ingrijorator pentru mine: a fost gasit prezent "KLEBSIELLA PNEUMONIAE ssp. PNEUMONIAE". In acest moment nu prea stiu despre ce este vorba, cat e de grav, de un provine....insa poate cu ajutorul vostru aflu mai multe. Nici macar nu stiu ce tratament se impune in acest caz. Ceea ce stiu este ca este sensibil la Ceftazidim, Cefotaxim, Acid nalidixic, Ciprofloxacin si Cloramfenicol.
Tot acum i-au mai depistat si un STAPHYLOCOCCUS AUREUS in ambele mari, stafilococ sensibil la Oxacilina, Cefalotin, Cefuroxim, Nitrofurantoin si Rifampicina. Stafilococul e mai vechi, stiam de el din maternitate...l-am tratat cu vaccin stafilococic D, Fucidin si tot degeaba.
Poate cineva are vreo sugestie, vreun sfat....toate sunt binevenite acum in aceste momente.
bine ai venit Cristi.
Nu stiu ce sa-ti raspund, vroiam doar sa-ti zic ca sigur o sa apara mamicile cu experienta, cu raspunsuri! Cand va interpreteaza pediatrul rezultatele?
Sanatate multa!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi