Razboi in Orientul Mijlociu?
Raspunsuri - Pagina 27
MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa violenta nu duce la altceva decit la violenta. |
Acum, daca tot v-am facut sa radeti cu postarea mea gresita, si sunteti si la curent cu activitatile noastre de (ce vreti, ca proaspata mamica trebuia sa raportez la odisee micile si marile succese ), vin si eu sa spun ca Natasa a pus punctul pe i. Din pacate, toate discutiile sunt frectie la piciorul de lemn, atata vreme cat toti se afla in vartejul si cercul vicios al violentei: evreii au fost persecutati si chinuiti si ucisi mii de ani, acum persecuta si chinuie si ei la randul lor, cecenii au fost persecutati si chinuiti si ucisi de rusi, acum fac si ei la fel, specia umana pare sa nu invete ca violenta nu duce decat la mai multa violenta, de fanatismul religios nici nu mai vorbesc
Doamne, de ce nu ai pus cate un Gorbaciov la conducerea fiecarei tari din aceasta lume?
Imi pare rau de suferinta celor implicati direct, fie de o parte, fie de cealalta, pot intelege vehementa si disperarea argumentelor, dar din pacate aici pe DC pare sa se dispute in mic un conflict care - disputat in mare - se lasa de atata vreme numai cu sange, deci se pare ca nici la scara mica nu se poate gasi un consens si nu se poate ajunge la o solutie pasnica.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
batool67 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui saphir
In primul rand, eu nu ma plang de nimic...ei se plang..si o sa planga mult, pentru ca asta e numai inceputul. In al doilea rand, unde sunt, pentru ca nu sunt la lupta si nici la negocieri?? Stau ascunsi si arunca de unde pot cu rachete. Nimeni nu a venit peste palestinieni, astea sunt pamanturile evreilor, de la Facere incoace...si iar ne intoarcem la istorie. Rusine nu imi este... din pacate pentru tine si pentru altii si nu am de gand sa raspund la mesaje tendentioase pentru ca imi este teama ca am sa declar lucruri care ar jigni foarte tare tabara "palestiniana" si nu vreau. Vreau sa vad, scris, unde au declarat palestienii ca vor pace si israelienii au zis nu, razboi. Saphir, Amos , Ailish si Dean pozele noastre |
Ladyj citeste aici.....
batool67 spune:
Ladyj, cine e fan Pinochio? Inteleg ca esti nervoasa dar asta nu iti dreptul sa ma insulti.
ladyJ spune:
citat din mesajul lui batool67 Ladyj, cine e fan Pinochio? Inteleg ca esti nervoasa dar asta nu iti dreptul sa ma insulti. Esti ceea ce iti doresti sa fii.... |
Dupa ´´pinochio´´ e un semn din asta: ´´?´´ .
Acest semn se numeste semn de intrebare. Nu am spus ca esti fan pinochio, am intrebat daca esti fan pinochio. O curiozitate personala.
Edit.
Nu sunt nervoasa ca nu am de ce. Simt doar un sentiment de mila, cum am mai spus.
Insultele pe care TU le-ai adus la acest topic merita asa numitul ´´premiu al insultelor DC´´ evident cu multe uline negre. Asa ca te rog, nu-mi vorbi mie de insulte, ok?
iarina spune:
Io zic sa va mutati la ZZ....nu de alta dar cine stie cati mai gresesc postand aici, doar pt.ca voiau sa vada cum se termina incaierarea. Batool, las-o maica mai usor, ca fetele astea n-au nici o vina. Mai sta lumea pe forum, mai spune o vorba, mai da un sfat, mai impartaseste o experienta...cam de astea sunt facute forumurile. Tu ti-ai luat sabia in mana si vrei sange. Numai ca asta e doar un spatiu virtual, unde ar trebui sa se discute nu sa ne incaieram, in plus o puteti tine asa la nesfarsit, argumente sunt de ambele parti....acuma io stau si ma intreb cum s-or simti evreii in marea de lume araba care ii inconjoara, daca niste femei fac atata valuri pe forum. Ca soarecele inconjurat de matze. Zic asta pt.ca daca imi aduc io bine aminte, prin '48 cand vrura englezii si comunitatea internationala sa imparta bucata de pamant, arabii zisesra :nuuu, noi vrem tot, moarte evreilor, sa ne unim impotriva dusmanului. ei uite ce iesi, ca dusmanul e mic dar cam incurca.
Va mutati au ba la ZZ?
batool67 spune:
Statul Israel nu a fost creat nici prin negocieri, nici prin consultari. Eu nu am luat nicio sabie in maini. Fetele care sustin atrocitatile israeliene in Gaza au provocat acest schimb de replici. Iar eu mai usor nu o las, atata timp cat nimeni nu condamna genocidul facut de evrei in Gaza. Evreii se simt foarte bine se pare de 60 de ani pe un teritoriu luat prin furt. Mai fac cand si cand cate o operatiune de anvergura Sabrei si Shatilei, mai incep cate o operatiune de intimidare precum cea de acum si supravietuiesc cu acordul tacit al comunitatii internationale. Deci nu cred ca se simt prea rau inconjurati de arabi.Englezii nu aveau dreptul sa imparta un teritoriu al altui stat. Daca au fost asa de generosi trebuia sa isi doneze Anglia o bucata din pamantul ei.
iarina spune:
ah, bineinteles, ce-a facut Anglia a fost miselie curata si nu e singura zona din care pleaca si lasa probleme (vezi Pakistan/India), dar daca atunci ar fi fost mai multe flexibilitate de ambele parti, mai ales cea araba, probabil ar fo existat acum 2 state si ceea ce se intampla acum ar fi fost evitat. Ma rog, este o opinie personala, io intrasem p'acilea ca sa va calmez si sa va prezic ZZ
kokiy spune:
citat din mesajul lui iarina Va mutati au ba la ZZ? |
Pai moderatoru' e in concediu...se trage pe schiuri
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
ladyJ spune:
citat din mesajul lui iarina ah, bineinteles, ce-a facut Anglia a fost miselie curata si nu e singura zona din care pleaca si lasa probleme (vezi Pakistan/India), dar daca atunci ar fi fost mai multe flexibilitate de ambele parti, mai ales cea araba, probabil ar fo existat acum 2 state si ceea ce se intampla acum ar fi fost evitat. Ma rog, este o opinie personala, io intrasem p'acilea ca sa va calmez si sa va prezic ZZ "Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Iarina, pai subiectul asta asa cum a ajuns nici macar la ZZ nu mai incape.Defapt ce vorbesc eu ´´subiect´´ ca aici sunt cel putin doua. Scrii una si vine replica la alta..pe care n-ai scris-o daaaar s-a subanteles cumva in capul aluia de da replica..intelegi ce zic?
Vine userul Ham si pune link-uri cu lectii de istorie, ca vorba aia, mai invatam din mers. Dar bietul ham nu stie ca le pune degeaba..nu se citesc, ba mai mult decat atat, sunt considerate mincinoase
Nu nu, nu o sursa, 10 surse, toate o apa si-un pamant.
Boon, apoi mai vin niste useri si spun ca e vina ambelor parti(deci useri echidistanti ca sa zic asa) Vai! Ce blasfemiieeee! Cum dom´mle poa sa zica asa cevaa? Nu, nu se accepta, doar Israelul e de vina pentru ca au furat pamantul nu stiu cui,impreuna cu SUA si Anglia si toata suflarea, inclusiv alien(ii) de pe alte planete.
Apoi vin useri care spun ´´pacat ca mor oameni nevinovati de ambele parti´´ Alta blasfemie. Doar de palestinieni trebuie sa ne para rau.
Apoi vin io si spun sa dea draq in tot extremismul din lume, sa dispara sa se evapore, imbecilii astia se folosesc de civili, femei si copii si-i trimit cu bombe la brau. Asta a fost apogeul. Sunt nesimtita, imorala si nu-mi pasa de cei care mor(???) (persoane disperate, cum au fost mai nou numiti teroristii) si ce treaba am eu dom´le de tot acuz hamasul? Ce, am eu habar de ideologia lor? (NU nu am habar ca tocmai am cazut dintr-un copac)
Apoi ni s-a urat ´´de bine´´ sa avem parte de razboaie si sa traim in teroare, numa asa de-al draq ca suntem ´´autori morali(????) ai acestui razboi.
Acuma zi tu, Iarina, unde sa incadram topicul asta? facem o sectiune separata si o botezam ´´pe campii´´? sau e cam soft?
rhoneea spune:
LadyJ si Saphir va imbratisez
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*