Razboi in Orientul Mijlociu?
Raspunsuri - Pagina 25
Ameera spune:
http://www.unhchr.ch/huricane/huricane.nsf/view01/F1EC67EF7A498A30C125752D005D17F7?opendocument
batool67 spune:
Te rog sa te controlezi LADYJ si sa fie ultima oara cand mai indraznesti sa mi te adresezi cu ,, femeie,,.
De unde stii tu ce inseamna Hamas, care e ideologia lui, care ii sunt motivatiile? Copii care au murit, erau in case sin u afara, sau poate palestinienii sunt vinovati ca au casa, si le folosesc pe post de scuturi? Cate femei palestiniene au fost ACUM in Israel si au comis atentate? Dar ma rog cred ca ai ceva idei fixe de tot o tragic sus si tare cu asa argumente. Ma bucur ca in sfarsit spui ca palestinienii sunt oameni normali ca in urma cu vreo 14 pagini nu gandeai asa.
Apropo Hamasul este cumva de 60 de ani la putere in Palestina? Oare toti palestinienii sunt soldati? Si nu imi mai spune ca ,, Stii foarte bine ca tintele sunt militantii hamas care trag rachete DINTRE civilii palestinieni ,, ptr ca eu stiu mai bine decat tine ce se intampla acolo. Dar rachetele israeliene unde vin, doar in sedii ale partidelor? Toate casele palestiniene or fi sedii de partid? Nu eu sunt cea care transform realitatea. Si reactiile celor aplauda Israelul crezi ca sunt normale? Crezi ca sunt morali cei care spun mai mult sau mai putin direct Bravo, felicitari armatei israeliene?
Si da am dreptate sa-I apar pe palestinieni, si nu e necesar sa imi dai circumnstante attenuate sis a consideri ca reactionez asa datorita emotiilor pe care le traiesc din cauza ca familia mea traieste acolo. Daca ei sunt bine asta nu inseamna ca eu sa spun ,, ok, bine ca lor nu li s/a intamplat nimic, deci conflictul poate continua,, sau daca lor li se intampla ceva eu ar trebui sa gandesc ,, voi plati cu aceasi moneda,,
Nici nu am pretentia ca DREPTATEA mea sa fie a tuturor, dar nici nu pot afirma ca adevarul e undeva la mijloc, ptr ca atunci cand exista razboaie adevarul e doar unul singur, o singura parte este victima si o singura parte este ocupantul.
Bine draga Ladyj recunosc ca sunt o islamista, extremista, care are suflet negru ptr ca sustine cauza poporului Palestinian si ptr ca spune ca si martorii pasivi la conflictul palestiniano-israelian au o parte de responsabilitate ptr moartea, ranirea civililor in Gaza. Daca a fi correct si realist si moral , si daca a avea constiinta inseamna ca esti islamist atunci eu sunt astfel. Mai descide si alte forumuri din tarile europene si vei vedea ca nu doar eu affirm ceea ce affirm.
batool67 spune:
Hannen draga mea, nu am obosit, din fericire am suficient timp, rabdare si energie ca sa sustin o cauza. Poate ca unii nu ne inteleg, dar sunt convinsa ca sunt suficienti care citesc acest topic si ne impartasesc punctul de vedere.
saphir spune:
Batool 67, tu faci niste declaratii foarte grave... nu stiu daca tu realizezi asta...
Si daca tu spui ca stii cum este in Palestina, eu ar trebui sa incep sa-mi pun poalele in cap si sa imi smulg parul din cap, pentru ca si eu stiu cum e in Israel si traiesc cu frica ca maine poimaine ajung bombele si la Tel Aviv.
Si ca sa-ti raspund la intrebarea cu "cate femei palestiniene au comis atentate" am sa-ti spun ca foooorte multe si din pacate nu numai femei ci si copii. Si daca nu s-au aruncat ele in aer, au avut "curajul" sa-si trimita fii sa o faca. Eu nu inteleg ce fel de MAMA e aia, si daca e MAMAM de fapt? Unii copii au fost salvati de soldati israelieni, inainte de a se detona, iar copiii au marturisit ca ai fost "vanduti" de familii. Dar astfel de aspecte iti sunt tie necunoscute pentru ca esti prea croita pentru a vedea si cealalta parte a baricadei.
ab5174 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui batool67 Hannen draga mea, nu am obosit, din fericire am suficient timp, rabdare si energie ca sa sustin o cauza. Poate ca unii nu ne inteleg, dar sunt convinsa ca sunt suficienti care citesc acest topic si ne impartasesc punctul de vedere. Esti ceea ce iti doresti sa fii.... |
Doamna (recunosc nu imi suna bine sa ma adresez cu Batool) daca aveti timp :
1. Dechideti usa unui spital
2. Un orfelinat
3. Un azil
4. Vecina de peste drum .....ar zice "multumesc ca am asa o vecina .......a stat cu piticul ...cind eu eram dispearta ca nu am cu cine sa il las"
P.S. Am citit , si citit .........e rautate si mizerie .........mizerie umana
batool67 spune:
Saphir,dar declaratiile tale si actiunile poporului tau cum sunt? Pasnice?
Eu nu imi smulg nici parul, nici nu imi pun poalele in cap, astea sunt obiceiuri neislamice, poate la voi acolo in Israel se poarta chestii de astea, la noi nu.
Cine v-a pus sa ocupati Palestina? Daca se fonda statul Israel in alte conditii nu mai tremurai azi la Tel Aviv. Te asigur eu ca poti numara pe degetele de la o mana cate fem palestiniene au comis atentate, in orice caz mult mai putine decat femei soldati are statul Israel. Si ce mama e aia care accepta ca fii altei mame sa fie omorat? Esti de acord ca fiul tau sa fie soldat si sa invadeze Gaza? Arabii nu isi vand copii, in niciun caz. Si mai lasa/ma cu umanismul soldatilor israelieni, ca am vazut la fatza locului cat de umana e armata voastra Saphir. Ce cautati pe pamantul altui popor Saphir? De ce guvernul tarii tale nu negociaza? Sau e greu sa fii primul care intinde mana ca sa faca pace?
ladyJ spune:
citat din mesajul lui batool67 Te asigur eu ca poti numara pe degetele de la o mana cate fem palestiniene au comis atentate, in orice caz mult mai putine decat femei soldati are statul Israel. Esti ceea ce iti doresti sa fii.... |
Mai a naibii treaba, da de unde stii tu SIGUR cate femei s-au sinucis in numele islamului? Le contabilizezi, le treci in caiet? ca vorbesti cu ATATA siguranta incat mi se ridica parul in cap...
ladyJ spune:
citat din mesajul lui batool67 [size=2][green]Te rog sa te controlezi LADYJ si sa fie ultima oara cand mai indraznesti sa mi te adresezi cu ,, femeie,,. De unde stii tu ce inseamna Hamas, care e ideologia lui, care ii sunt motivatiile? Copii care au murit, erau in case sin u afara, sau poate palestinienii sunt vinovati ca au casa, si le folosesc pe post de scuturi? Cate femei palestiniene au fost ACUM in Israel si au comis atentate? Dar ma rog cred ca ai ceva idei fixe de tot o tragic sus si tare cu asa argumente. Esti ceea ce iti doresti sa fii.... |
Nu am de ce ´´sa ma controlez´´ pentru ca NU EU sunt cea care a luat-o razna...te asigur ca sunt calma si simt asa un soi de mila..indignare..recunosc ca-mi mai fac cate o cruce cand citesc postarile tale da cam atat.
Scuza-ma ca te-am numit ´´femeie´´ am crezut ca esti femeie...daca esti barbat si m-am inselat, te rog sa ma scuzi.
De unde stiu eu ce inseamna Hamas? Pai ne-o spun ei, permanent..io zic sa te certi cu ei sa nu mai ´´dea din casa´´
Copiii care au murit...(la care te referi????) la victimele civile? Daca da, intreba-i pe aia de la Hamas de ce trag rachete din curtea oamenilor. Poate te lamuresc pe tine.
Dap, am idei fixe.Deci nu-ti mai pierde vremea cu mine si cu propaganda asta ca nu ma inpresioneaza.