Razboi in Orientul Mijlociu?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Te-ai gindit ca poate unii nu au conditiile celorlalti pt. a studia?

Dar vad ca te-ai gindit caci sunt de acord cind zici ca :"Nu se stie ca atunci cand cuceresti o natie trebuie sa-i extermini intelectualitatea ca s-o domini?"

Asadar de ce te miri?
Grav este ca astia educatii comit crime mult mai grave decit aia needucatii.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:

Un om intelept STIE ca viitorul unei natii sta in mame si copii, NU in barbati!

"Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."

Cum s-ar numi antagonismul cuvantului misogin?

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Hannen, principala problema a arabilor este (inca) religia care RESPINGE noul si tine norodul in intunericul necunoasterii; nu te uita ca atatia romani se declara religiosi, uita-te cati merg efectiv duminica la biserica, cati sunt crestini practicanti, nu doar la modul declarativ; la tara, cei in varsta, la oras nici aia, decat in procent foarte mic; la europeni religia a devenit un bijnitz, nici popii nu mai cred in ea; ia vezi la evrei care-i situatia? Vezi-i p-aia cu perciuni, numara-i si afli cati sunt; din acelasi motiv au picat si sultanatele, din acelasi motiv imperiul otoman- imposibilitatea de a tine pasul cu evolutia stiintelor si implicit a tehnicii...
Acuma n-oi vrea sa spui ca arabii erau asa o mare de oameni cu scoala dar au venit evreii in anii 50 si le-au omorat intelectualii, trimitandu-i inapoi, in evul-mediu?!?

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:

Un om intelept STIE ca viitorul unei natii sta in mame si copii, NU in barbati!

Cum s-ar numi antagonismul cuvantului misogin?

Misogin = afemeiat/mooieratic Sursa: Antonime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

http://archive.gulfnews.com/indepth/gaza/Opinion/10270730.html
Iaca si presa araba ce scrie despre asta..poate veti dori sa vedeti si opinia lor.

Pearl

Mergi la inceput

Multumesc Pearl!
uite de aia ma zbat eu aici!Asa cum scrie in articol,e revoltatoare isteria asta in a apara un CRIMINAL .Fara nici un motiv,bazati doar pe minciunile mass-mediei .

de neimaginat daca toate astea ar fi facute de arabi impotriva evreilor.
Erau linsati demult ,la propriu si la figurat!
Oribil!
Rusine Israel si rusine toti celor care le gasesc scuze ,ii aproba si celor care tac milc (din toata lumea ,inclusiv tarile arabe)inclusiv dc-istilor care fara pic de compasiune fata de drama acelor suflete sustin tot ceea ce se intimpla in Gaza.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ahhh mea culpa... sinonimul cuvantului misogin aplicat "pe invers"
Exemplu: daca eu in calitate de barbat spun ceva despre o femeie in sens negativ singura motivatie fiind aceea ca este femeie se numeste misoginism. Daca o femeie spune ceva despre un barbat in sens negativ singura motivatie fiind aceea ca este barbat se numeste, [...]?

antagonism
antonim
....
ehhh graba bat-o vina. Ce idiot sunt Nu ca as fi eu mare lingvist..
Merci pt sugestia subtila!

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Eu m-am lamurit despre cum e cu presa din Piata Universitatii si mai apoi, vazand cum au fost prezentate multiplele conflicte din Serbia, totdeauna de pe o pozitie anti-sarba. Credeti ca in Serbia, in timpul bombardamentelor a fost mai frumos? Si crimele se petreceau sub ochii fortelor ONU de mentinerea pacii. Sau in Kosovo cum credeti c-a fost, cand UCK-ul viola, ucidea, jefuia, etc sub ochii inclusiv ai militarilor romani? Orice conflict armat in lume killareste mai multi civili decat militari.
Beleaua este: de unde-ncepe conflictul? Si ca peste tot, si in Gaza niciuna din parti n-are dreptatea de partea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Hannen, imi pare rau ca nu gasesc acum niste imagini infioratoare ale unor bebelusi masacrati pusi in morgi..cred ca prin vest astea nu au mai ajuns din pacate...eh, victime colaterale, parca asa a zis acea duamna ministru-de-nush-care israelian
Dupa cum imi spunea ieri cineva..daca unui transport de capre venit din Australia in UAE i s-ar fi intamplat ceva, toate ONG-urile ar fi sarit ca arse...daca mor 400 de palestinieni..merita, mama lor de teroristi!
UAE-ul deocamdata vad ca e in stand by..si nici nu cred ca va misca vreun deget sa-i ajute.

Pearl

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pearl84

Hannen, imi pare rau ca nu gasesc acum niste imagini infioratoare ale unor bebelusi masacrati pusi in morgi..cred ca prin vest astea nu au mai ajuns din pacate...eh, victime colaterale, parca asa a zis acea duamna ministru-de-nush-care israelian
Dupa cum imi spunea ieri cineva..daca unui transport de capre venit din Australia in UAE i s-ar fi intamplat ceva, toate ONG-urile ar fi sarit ca arse...daca mor 400 de palestinieni..merita, mama lor de teroristi!
UAE-ul deocamdata vad ca e in stand by..si nici nu cred ca va misca vreun deget sa-i ajute. Pearl

Cand presa vestica nu vrea, nu se vede nimic din realitate; cate cadavre de civili ati vazut la stirile despre bombardamentele pentru destramarea Iugoslaviei?
Cati civili sarbi ucisi de bosniaci ati vazut in buletinele de stiri?
Cati civili ucisi in timpul raziile de epurare etnica intreprinse de UCK in cartierele sarbesti din Pristina ati vazut la stiri?
Cati dintre acesti civili erau copii, fara ca sarbii sa-i fi folosit ca bombe umane sau scuturi vii, fiindca sarbul respecta Biblia (si la ce i-a folosit)?
Acum toate aceste crime se recunosc si se judeca! La ce bun? Unde era presa atunci cand ar fi trebuit sa scrie adevarul-intreg, nu doar jumatatea convenabila, si aia exagerata la maxim?

Mergi la inceput

Ham,te rog mult nu mai insista pe "scuturi umane" si "carne de tun".
Daca israelul face GENOCID,o face cu buna stiinta!Cu intentie !!
Si eu deja incep sa ma plictisesc sa tot repet aceasi placa.

Da,asa e,mass-media ne prezinta numai kk.Minciuni in functie de interese ,de la politice pina la diverse.De aia am si pus link-ul acela ieri ,sa va faceti idee cam prin cite filtre trec informatiile despre ce se petrece in Gaza si nu numai,tot ce tine de lumea islamica!
Pt. ca sunt interese imense si ca totul trebuie neaparat sa se vada cumva,nu asa cum trebuie,asa cum lucrurile se intimpla de fapt.

Pearl,ai toata admiratia mea ca ai intrat si ca m-ai sustinut cumva...eu ,singura nebuna importiva "curentului".
Singura care a spus clar,CRIMA,GENOCID !Asta face Israelul!

Edit:Asta ar fi de fapt titlul potrivit pt. subiect
GENOCID in Orientul Mijlociu(nu razboi!Care razboi,al armatei israeliene cu civilii palestinieni?????)

Mergi la inceput