spalat pe cap
E a treia oara cand sciu acest mesaj si nu stiu de ce l-am pierdut!
Pe scurt. Aseara a avut un acces de palns-urlete la baie.
Nu mai stiam cum s-o potolesc.
La inceput totul parea normal.
E posibil de la sapun????
Ce tehnici de limpezire folositi, eu ma ajutam de niste batistutze de tifon, i le flescaiam pe cap dar acum isi misca scafarlia si nu mai pot controla firisoarele de apa care se scurg.
Astept sfaturi.
C&Mi
Raspunsuri
danielac spune:
si noi partim la fel si nu stiu cum sa scapam de chin. Diana mea are 1 an si 10luni; Bebe al tau cat are?
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
EDDY spune:
Da,este posibil sa o fi usturat okii de la sapun shi de aceea sa fi plins,daca spui ca inainte totul era ok...
Eu,pe Naomi o limpezesc mereu tzinindu-i capul in palma stinga,cu degetele mele acoperindu-i urekile shi asha,cu capul pe spate ii torn cu mina dreapta apa dinspre frunte spre ceafa shi gata.Bine,ca nu mai este kiar ushor ca inainte,caci acum ishi invirte capul ca girofarul sa vada tot in jurul ei,dar ma aplec asupra ei in asha fel incit sa ma poata apuca de nas sau sa-mi bage degetele in ureki shi in citeva secunde ie pacalita shi limpezita.Mai potzi apela shi la dush,daca vezi ca nu o sperie!Reglezi dushul cu presiune mica shi este ok.
Sa shii ca shi Naomi a urlat o singura data din cauza shamponului dar shi-a facut-o singura:shi-a pus mina in cap in timp ce eu shamponam de zor shi imediat dupa s-a scarpinat la oki;in secunda urmatoare tot satul o auzea pe fii-mea !!! Hai ca iar m-am lungit !
shi balaceala placuta!
Eddy & Antonia Naomi
ange spune:
trebuie sa fie o relxare pt. bb,nu un chin!!!
de ce o speli cu sapun pe cap??? exista sampoane fara lacrimi. si cele de la jhonsons sunt bune.
uite cum facem noi baitza la cap: avem o caditza speciala in care bb meu de 3 luni sta in pozitzie semiculcata.ii pun in urechiuse tamponele de vara umede ca sa impiedicam sa ne intre apa in urechiuse,apoi il tzin cu o mana de spate si de gat atat cat imi permite mana mea si cu cealalta mana in care am o manusa de prosop incet,incet ii dau cu apa si sampon fara lacrimi. spalam bine prin miscari circulare apoi cu aceeasi mana dar fara manusa limpezin putzin cate putzin cu un pahar. la ultimul pahar incerc pe cat posibil sa-i inclin cat mai mult capusorul pe spate si ii pun mana la ochi.
la noi baia chiar ca este placuta. atata timp cat nu-i intra apa in ochi,urechi si nasuc,nu are de ce sa planga!!!
baitza placuta!
ange,mamica de 2 ori
http://community.webshots.com/user/maiaioana
iris spune:
ma declar victorioasa; am culcat copiii imbaiati si spalati si pe cap fara urlete; e a doua saptamina cind e pace la baie si cred ca motivele sint: jucatul cu stropitoarea in timplu verii la balacit la mare sau la bazin si minunata idee de a pune spumant de baie, bravo nepoata-mii de 8 ani...ca pe mie in afara de a le pune jucarii, a folosi sampon special si a vorbi si cinta nu imi veneau alte idei; si a durat razbelul mai mult de doi ani...
scandalul a inceput la noi si la si la sara pe la un an si 8-9 luni cind printre alte "nu"- uri s-a nimerit si cel cu ' nu vreau sa stau sa ma clatesti pe par"....
spre sa nu ma fi bucurat prea repede, oricum a fost o placere....
MLDiana spune:
Tiarei (3 luni)ii place sa-i fac baie.Nu zice nimic.Ii pun putin apa in cadita ei care deja e prea mica pentru ea acum.Intii o spal pe fata cu o batistuta de tifon si pe capusor.O clatesc tot cu apa din cadita,Problema e ca nu am mina destul de mare sa ii acopar si urechile .Dupa ce o spal si pe corp o clatesc peste tot cu dus.II tin capul putin intr-o parte sa-i acopar una dintre urechi si dupa aceea aceasi mavera pentru cealata parte a capului.E simplu.IAr cind o mai apuca bitiala ii vorbesc sa stea linistita.DAvid ( 2 ani) il pun sa-si acopere urechiusele sa-l pot clati pe cap.Si spal-o cu un sampon care nu ustura ochii bb.
Lidia ,Tiara si David D.
Midori spune:
Merci pt raspunsuri.
Problema e ca ea nu vrea sa stea pe spate la baie,
e super curioasa si se uita in jurul ei si daca o lasam pe spate se ridica singura ca e destul de puternica,
chiar daca are 5 luni si ceva...
Cand era mai mica era mai leguma si statea cum o puneam noi dar acum nu-i chip, ca de e si ea Om.
C
Cu sapun am spalat-o ca asa mi-a zis dr ca daca e baby soap pot sa-l folosesc pe tot corpul, oricum nu-i un sapun tocmai ieftin
pisi_ella spune:
Noi folosim Nivea Baby - Sampon si spumant de baie...Merge si pentru cap si pentru corp...Nu contine sapun. E foarte fin si il tolereaza foarte bine...Nu o ustura ochii...O clatesc doar cu apa din baita, nu necesita clatire cu dusul...
_ella