cate grade in camera bebelusului?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fournicutza

exista in supermarketuri aparate antiumiditate, sepot folosi pe o per de pana la 3 luni, sunt inodore , costa cam, 30 ron.

la ce supermarketuri?
ai un link ceva sa vad cum arata unul sa stiu dupa ce ma uit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Proumbita, uite ceva online
http://safilar.ro/brand.aspx?pc=Humydry
Asa...acum sa-mi spun si eu parerea..problema temperaturii in camera/casa nu este "decisa" de tine ca sa zic asa...ci de bb...sunt unii bb care au nevoie de multa caldura, altii carora le este bine la 18 grade. Mie, trei pediatri mi-au zis sa ignor chestia cu 18 grade, dar nici sa nu sar de 24...ceea ce am si facut...adica am reglat temperatura la 23 de grade...daca erau 21, bb incepea sa stranute! Eu am nascut in august pe 40 de grade si am iesit in spital pe o ploaie torentiala si pe 18 grade...au fost niste variatii ciudate rau in perioada aia...cert este ca bb era mica in iarna si am incercat cate putin, cate putin sa vedem la ce temperaturi ii este bine. Nu am putut merge pe principiul cum "iti e tie bine, asa ii este si lui bb" pentru ca mie la 22 de grade in casa iarna mi se pare frig, pe cand lui taica-si i se pare perfect...asa ca a decis fetita pentru noi 23 de grade. Important este sa verifici bb sa vezi cum ii este lui. Noi, o spalam pe catinca in sufragerie (caram masa de infasat cu cadita ca era pe roti), dar nu faceam mai cald decit in restul casei pentru ca logic, nu este bine...incingi copilul si-l duci pe urma, dupa baie intr-o camera mai racoroasa...
Nu am tinut copilul cu caciulita (in casa, dupa baie) decat 10 minute (adica o uscam bine cu prosopul (mai tarziu cu foenul) si ii puneam cacilulita dee bumbac (fix pana adormea si 10 minute dupa aceea ca mai traspira putin dupa baita). Dupa 5 luni, uscam cu foenul si lasam perisorul liber. In ceea ce priveste imbracamintea, noi am obisnuit-o de la inceput cu saculet pentru ca dormea agitat si nu statea invelita. Acum, iarna, doarme cu un body din bumbac cu maneca lunga, pantaloni fara labuta (ca nu-i mai vrea) subtiri din bumbac si un sac subtire de vara (bumbac). Ii este suficient. Ii luasem sac de iarna, dar a fost inutil...pt ca transpira groaznic in el si am zis ca asa mai rau o imbolnavesc.
Pentru cele care aveti centrala, va recomand cu multa caldura termostatul de ambient portabil...costa in jur de 2 mil si il poti programa pe diverse temperaturi, il poti plimba prin casa...este o minune de aparatel...
Cate ceva despre umidificator ca s-a discutat si de asta...am primit unul marca Graco, dar nu a fost cine stie ce de capul lui....nu cred ca-si merita banii....sincer, daca m-ar intreba cineva, as prefera metoda clasica cu vasul cu apa pe calorifer.
Cat despre dezumidificator...nu prea stiu ce sa zic...poate ca acum, pe timpul iernii nu este cea mai buna solutie, mai ales ca aerul este foarte uscat in casa! Toate bune si LA MULTI ANI!

Oana si Cati mica (1 an si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

iNCA CEVA....uitasem...bb in primele trei luni nu are capacitatea de a-si autoregla temperatura corpului...este de preferat sa ii fie poate putin mai cald decat mai frig...nu stiu...eu asa cred...daca-l vezi ce transpira, mai scazi un grad in casa...

Oana si Cati mica (1 an si 4 luni)

Mergi la inceput

multumesc de raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

20° C ziua, 18° - noaptea.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Maria, si cu ce ii imbraci la 18 grade? Si mie mi-au spus pediatrii de aici de treaba asta, am incercat eu sa dorm la 18 grade, cu pijama groasa si plapuma si am inghetat, m-am trezit dimineata cu miinile si picioarele bocna... Noi suntem oricum o familie de frigurosi, asa ca avem 22-23 grade in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fournicutza spune:

scuze de intarziere.eu am luat din real berceni si cora pantelimon

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fournicutza

scuze de intarziere.eu am luat din real berceni si cora pantelimon

am trimis un pm; merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

In camera lui bebe avem 22 de grade si tot atat cand ii facem baita. Nu am luat un umidificator, dar pun un bol cu apica pe calorifer.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flaflo

Maria, si cu ce ii imbraci la 18 grade? Si mie mi-au spus pediatrii de aici de treaba asta, am incercat eu sa dorm la 18 grade, cu pijama groasa si plapuma si am inghetat, m-am trezit dimineata cu miinile si picioarele bocna... Noi suntem oricum o familie de frigurosi, asa ca avem 22-23 grade in casa.

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Ii imbrac cu pijama intreaga, pe dedesubt un body subtire si bagati in saci de dormit (care sunt mai subtiri decat o plapuma, dar mentin temperatura corpului), cu mainile pe afara. Eu sunt friguroasa, dar de cand am copiii m-am obisnuit asa. Sotul meu umbla in casa la 18°C in pantaloni scurti si tricou .

La 20°C ziua, copiii poarta un maiou si deasupra o bluza obisnuita, mai degraba subtire decat groasa.

In iarna asta am inceput sa incalzim casa din decembrie de cand sunt -5°C afara.

Maria

Mergi la inceput