nu am dinti la 10 luni

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Fetita mea cea mica are 11 luni si 2 sapt si inca nu are dinti. Celei mari i-a iesit primul dinte la 1 an si 2 zile si dupa aceea i-au tot iesit.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana80art spune:

Buna ...
Si noua ne-au iesit dintisorii dupa 11 luni...asa ca e timp....nu e problema....ca ies in final...
Numai bine...
+24 sapt.

Roxana si ingerasul poznas Flaviana(31.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roxana80art

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

ehe...si ceva vreme a trecut si bebe tot fara dinti...
Merge singurel,danseaza,se joaca,canta pe limba lui dar dintii nu si nu..jos sub gingie se simt fr bine...dar n usparg...mesteca la ei,isi da cu limba toata ziua ca si cum i-ar parea ceva suspect s lui dar nu ies...ce sa mai fac?

pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

buna mamici..

Am si eu o intrebare pentru voi,mamicile care aveti bebei cu varste apropiate de 9 luni si 2 sap,si fara dinti
Ati intrebat cumva pediatrul de ce nu au dintii la varsta asta,stiu ca imi spuneti ca fiecare copil cu ritmul sau dar tre sa fie si o cauza!!!
De exemplu,lipsa de calciu ?al meu nu a fost adeptul laptelui praf pe care l-am schimbat de vreo 5 ori la recomandarea pediatrului,si acum 3 sapt am trecut pe lapte de vaca..si bea fr bine.cam 25a la o masa.totusi a stat vreo 3 luni cu fr putin lapte,la un moment dat nu i-am dat vigantol ca mi s-a termiant si nu mai aveam.

Voi stiti ceva de fluor?se da dupa ce incep sa ii dea dintii?

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

In celebra carte Herta si Capraru dupa care am fost crescuti unii dintre noi si dupa care-si mai cresc inca unele mamem copiii (ignorand ca s-au schimbat generatiile, ca am evoluat) scris ca exista o anumita ordine de iesire a dintilor si un anumit ritm...realitatea zilelor noastre vine insa sa ne contrazica ...nu toti copiii sunt asa...am o prietena stomatolog pediatric, a carei fetita la un an avea dentitie completa, dar care mi-a spus ca este primul copil pe care-l vede dupa multi ani sa aiba dentitie completa la un an...ca majoritatea copiilor au acum ritmuri diferite de iesire a dintilor si ca nici ordine de iesirea nu mai este respectata de "mama natura". Am intrebat-o dupa ce am citit mesajul tau si mi-a spus ca nu are legatura iesire dintilor la copii cu cantitatea de calciu...in primul rand carentele de calciu s-ar fi vazut altfel, ar fi fost alte semne.
Tot ea, dar si pediatrul meu mi-au recomandat sa nu-i dau copilului mic fluor deloc....pentru ca in momentul in care dai fluor la dantura de lapte...cand l-ai oprit apar instantaneu carii...explicatia medicala nu o cunosc, dar banuiesc ca daca au zis doi si unul este stomatolog pentru copii or stii ei ceva....Eu zic sa stai linistita...fetei mele i-au iesit doar primii 4 dinti "ca la carte" restul....dupa cum "doresc" ei...ahh si are un an si 5 luni si nu are dentitie completa(n-are deloc canini si mai lipsesc si niste masele sin "peisaj")

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_lanyy spune:

buna neliaCris,eu am un baietel de 1 an si 2 luni,primii dinti au venit pe la 7 luni,cei de jos sincer nu i-am simtit dar ceilalti?doamne ce chin atat pentru el cat si pentru noi ca parinti,sa iti spun o povestioara...o cunostiinta de a mea are o fetita de 11 luni si nici un dintisor si era agitata nevoie mare ca nu are dinti,iar can fetita plangea ea punea acest lucru pe seama dintilor ca o doare ca nu ii ies dintii.asadar nicidecum nu plangea din aceasta cauza,de vina era oboseala foamea,scutecul si asa mai departe,dar ea nu sa lasat si stii ce a facut?sa dus la medic si a luat trimitere pt dentist,sa dus frumusel mamica din poveste si a dat peste o nemernica de doctorita,si stii ce ia facut fetitei?in loc sa ii taie gingia cu o lama ca asa le fac copiilor care nu au dintisori,doamna ia zgarmanat gingia cu UNGHIA EI PANA A LESINAT FETITA.ESTE NORMAL ESTE LEGAL ASA CEVA? eu spun sa stai linistita pana ii ies dintisorii poate ca are gingia un pic mai groasa si mai dura dar ii vor iesi.lapticul e bun,dar daca vrei iti dau un sfat daca tii cont de el bine daca nu e treaba ta.cumpara o periuta de dinti pt bebelusi stage 1 si lasal sa o molfaie in gurita si in momentul cand ii ies sa o inmoi in apa calduta sa ii curete el singurel fara pasta de dinti.de la doi ani o poti folosi dar nu mai devreme.acestea sunt sfaturi primite de la un medic pediatru foarte bun.multa sanatate si succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_lanyy

buna neliaCris,eu am un baietel de 1 an si 2 luni,primii dinti au venit pe la 7 luni,cei de jos sincer nu i-am simtit dar ceilalti?doamne ce chin atat pentru el cat si pentru noi ca parinti,sa iti spun o povestioara...o cunostiinta de a mea are o fetita de 11 luni si nici un dintisor si era agitata nevoie mare ca nu are dinti,iar can fetita plangea ea punea acest lucru pe seama dintilor ca o doare ca nu ii ies dintii.asadar nicidecum nu plangea din aceasta cauza,de vina era oboseala foamea,scutecul si asa mai departe,dar ea nu sa lasat si stii ce a facut?sa dus la medic si a luat trimitere pt dentist,sa dus frumusel mamica din poveste si a dat peste o nemernica de doctorita,si stii ce ia facut fetitei?in loc sa ii taie gingia cu o lama ca asa le fac copiilor care nu au dintisori,doamna ia zgarmanat gingia cu UNGHIA EI PANA A LESINAT FETITA.ESTE NORMAL ESTE LEGAL ASA CEVA? eu spun sa stai linistita pana ii ies dintisorii poate ca are gingia un pic mai groasa si mai dura dar ii vor iesi.lapticul e bun,dar daca vrei iti dau un sfat daca tii cont de el bine daca nu e treaba ta.cumpara o periuta de dinti pt bebelusi stage 1 si lasal sa o molfaie in gurita si in momentul cand ii ies sa o inmoi in apa calduta sa ii curete el singurel fara pasta de dinti.de la doi ani o poti folosi dar nu mai devreme.acestea sunt sfaturi primite de la un medic pediatru foarte bun.multa sanatate si succes

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=13" target="_blank"> GARGARITA IN CONCURS ki 1 si ki 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_lanyy

Doamne...cati nebuni exista!!!! Evident ca nu este normal, igienic sau legal...cred ca o luam la palme....
Vreau sa-ti spun ceva...exista o pasta de dinti...care poate fi folosita din primele luni de viata si poate fi inghitita...costa mult, dar este cea mai buna...o gasesti in farmacii (nu ai cum s-o ratezi, este singura!) si are in dotare un degetar in forma de periuta. Pentru frecatul gingiilor exista seturi speciale in farmacii...ceva gen periuta, dar diferit, cu un cap de cauciu moale si usor zimtat, care ajuta la iesire dintisorilor.
Numai bine

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

pai aici sunt paste de dinti gen chicco,le pot folosi copiii de cand le dau primii dinti....
am sa incerc cu periutza poat isi rupe ginggia cu ea si ies dintii....cand eram gravida toata lumae ma intreba cand nasc....culme atoti imi spuneau la sfarsit ca nu a vazut nimeni o gravida sa ramana as ape veci...ei.
-acum ma intreaba toti daca i-a iesit vreun dinte....MOR...

pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput