pentru oamenii nervosi
Raspunsuri - Pagina 3
26octombrie spune:
ok. mea culpa. e evident ca am fost neinspirata cu subiectul asta. s-ar fi vrut o modalitate de detensionare. si nu era, neaparat, legat de subiectul victoriei, sau de guestus. ma simt capabila sa ii dau si singura replicile lui guestus, atat cand imi place cum le zice (adesea!), cat si cand, dupa parerea mea, e total deplasat. deci nu pentru asta am deschis subiectul.
si, ca sa lamurim si atitudinea mea de mai devreme, da, ma deranjeaza enorm si mi se pare impardonabil sa calci cu bocancii pe sensibilitatile altora. sunt curioasa, daca cineva intra si spunea ca are copilul bolnav si venea guestus cu replici in genul acelora de la subiectul cu pisica eviscerata, cate persoane ii mai luau apararea, "ca e dreptul lui sa zica ce vrea"?
credeam ca e de la sine inteles ca e firesc sa ai o bruma de respect pentru lucrurile sfinte altuia. pentru mine nu e absolut nici o diferenta (da!) intre suferinta unui copil si suferinta unui animal nevinovat.
chiar daca nu empatizezi, e obligatoriu sa respecti durerile altuia. dupa normele unui comportament civilizat.
revin la subiectul acesta. cum am si scris la inceput, l-am deschis dupa mai multe "interferente". in primul rand l-am deschis gandindu-ma la gigel, care a intrebat si el cum e cu laptele si completarea si s-a dezlantuit o intreaga lupta pro/contra alaptarii pe subiectul lui. nu stiu cine avea mai multa dreptate, in contextul acesta nici nu conteaza (probabil ca ambele tabere, in mare masura), insa fiecare voia sa aiba ultimul cuvant, pana cand omul n-a mai dat pe-acolo..
si nu e singurul subiect, stiti prea bine.
so, pentru ca n-am vrut nici sa seman vant si cu atat mai putin sa culeg furtuna (ceea ce, din pacate, se intampla..), imi cer inca odata scuze pentru demersul meu si as ruga un moderator sa stinga acest subiect, de un verde, se pare, neplacut.
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti Mie imi place roz. Si portocaliu si galben. Dar nu asta e problema. Problema suna cam asa: Eu nu-i suport pe aia carora le place verdele. Nici pe aia carora le place albastrul. De fapt, este foarte clar ca rozul este culoarea cea mai frumoasa. Cineva trebuie sa fie bip-bip-bip ca sa nu-si dea seama de asta. Si nu numai bip-bip-bip dar si bip-bip-bip2. Si multe altele. Nu inteleg cum de-i rabda pamantul pe astia care nu isi dau seama ca rozul este cea mai frumoasa culoare. Si ar trebuie sa fie si goniti de pe forum. De fapt, eu ar trebui sa raman singura pe forum. Of, asta e problema... |
da de ce sa ramai singura pe forum? si eu care incepusem sa te iubesc....
mie imi place numa verdele ala crud, de iarba!
dar ador culoarea rosie si albastra! mai ales pe cea albastra!
si o ador si pe denizel, mai ales de cand fiimea mi-a spus ca la copilul ei ii va pune numele denizel!
Kari
Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii!
misha71 spune:
cum sa inchizi subiectu'? Pai si io ce fac? Iar ma vopsesc?
Ai dreptate, insa lucrurile importante pentru unii sint mai putin importante pentru altii, asa niciodata nu va putea fi toata lumea multumita si intr-un permanent consens.
Pina la urma cea mai buna arma e evitarea acelor postari care contravin normelor noastre. Nu ne certam, nu ne enervam. Ignoram si gata. Stiu ca e cam greu sa nu sara tandara, dar indiferenta ustura mai rau decit un comentariu chiar bine plasat fiind.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor