Ajutoarele lui Mos Craciun ( 4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Bravo, ma bucur ca a iesit bine, eu ma tot gandeam cum ar fi fost sa fie mai multi copii decat pachete, asta problema !Punem floricele , cum sa nu !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Bravo, fetelor!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Asa cum spunea Papanash, campania continua... a continuat si la Iasi...
In primul rand vreau sa le multumesc care au fost cu inimile si nu numai , alaturi de noi in campania Ajutoarele Mosului , ieri am impartit cadourile Mosului adunate la Iasi de la Crissintibun, Danyelle, Kriss, Tuscut, Michelle, Alice_is, Oana8188 , Miha278 catre copilasi din spitalul Sf.Maria si Sectia de prematuri de langa Elena Doamna. In spitalul Sf.Maria am fost la sectia de ortopedie ,[ unde erau patru pematuri , unul avea o saptamana(atat de mici si cu atata suferinta) ] , apoi intr-un sector septic la cei cu arsuri... si la sectia diverse -sugari...
In total au fost impartite 36 de pachetele cu lucrusoare, jucarii si pachetelele de dulciuri si fructe.Pachetelele au fost cu lucrusoare , jucarii pentru 0-3 luni, 6-9 luni , 9-12 luni , 1-2 ani. Pentru copilasi peste 3 ani pachetelele au fost cu jucarii , creioane colorate , foi de colorat , cate ceva pentru distractii -masti,jocuri si dulciurile si fructele. Pachetele de dulciuri si fructe au fost si la cei de 9-12 luni. De la Tuscut si Alice_is am mai primit pentru igiena bebelusului diverse, pe care le-am dat la cei de la ortopedie. La sector septic am mai lasat o plasa cu jucarii , plusuri si ceva piese de combinat.
Ma bucur caci cu ajutorul vostru am adus zambet si bucurie celor care le-au primit. Toata actiunea s-a desfasurat destul de repede , sunt atatia copilasi bolnaviori...asa cum spunea altcineva , sa multumim lui Dumnezeu ca avem copilasi sanatosi...
Multumesc tuturor pentru tot , multi pupici si . Danyelle multumesc inca o data , ii multumesc si sotului tau si Amaliei . si pupici multi.
Mamici, va doresc voua si familiilor voastre multa sanatate, fericire , liniste in casa si in suflete. Sarbatori fericite!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Bravo Celia, bravo Iasiul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Felicitari fetelor de la Iasi pentru actiunea lor! Sarbatori fericite tuturor!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Ce veste minunata am primit,multumim Celia si ajutoarele Mosului din Iasi

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Papanash ai primit pozele de la scoala 5????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Papanash ai primit pozele de la scoala 5????

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Da, Andreea, acum ma uitam la ele.

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Felicitari, ajutoarelor din toata tara .

Sa aveti un Craciun fericit, liniste in suflet si lumina in casa!

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sa aveti un Craciun fericit, dragi ajutoare de nadejde ale Mosului ! Bucuria pe care ati adus-o in sufletele atator copii sa va lumineze sarbatorile !

Andreea ne-a trimis poze de la serbarea de la Scoala speciala nr. 5 , le puteti vedea aici

papanash, te rog pune tu link pe prima pagina catre album

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput