evenimente de Craciun pentru copii in Bucuresti

evenimente de Craciun pentru copii in Bucuresti | Autor: crissteo

Link direct la acest mesaj

buna dimineata. acum ca parca ne atinge din ce in ce mai mult bucuria Craciunului, am vrea sa mergem cu baietelul nostru sa vada si el un mos craciun, sa auda colinde, sa vada cate ceva din frenezia specifica acestei sarbatori. ne spuneti va rugam, ce se organizeaza prin Bucuresti cu ocazia Craciunului? Multumim si Craciun minunat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Duminica pe 21, Oprescu si coca cola vor sa doboare recordul la cei mai multi mosi care marsaluiesc pe strada. Acestia vor imparti cadouri pe strazile capitalei. Se fac inscrieri pentru mosi, costumul il dau ei, si desaga de cadouri. Incercam sa-l conving pe sotul meu dar mi-a propus sa merg eu in locul lui. In orice caz, duminica pe la 12 noi mergem cu mic cu mare in p-ta constitutiei ca de-acolo se da startul la mosi.

Dupa ce terminam cu mosii mergem in p-ta unirii in orasul lui mos craciun. Ce-am vazut eu din masina sunt niste casute simpatice, mergem sa cascam si noi gurile pe-acolo.

Dupa ce ne plictisim bine, poate se si intuneca sa mergem sa ne plimbam pe sub liminile de craciun de pe bulevard.

Asta o sa facem noi duminica. Alta manifestari nu mai cunosc, mai veniti si voi cu idei, unde sa mai plimbam picii si sa=i distram.

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

multumesc. am mai gasit si eu cate ceva.
http://stiri.acasa.ro/articole/timp-liber/Targuri-de-Craciun

si mai e un concert la Ateneu cu Grigore Lese, duminica, dar nu cred ca vom putea ajunge, ca nu avem cu cine sa lasam baiatu.

pupam.

Mergi la inceput