o problema

o problema | Autor: alinuche

Link direct la acest mesaj

fetele, help
sunt cam disperata. ieri m-am examinat si eu mai bine in oglinda si am constatat ca am un san mai mare decat celalalt. cred ca e diferenta de un numar (de sutien) daca pot sa ma exprim asa intre ei.
S-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema? Miercuri m-am programat la endocrinolog, dar daca stie cineva daca se mai poate face ceva sa imi zica si mie.
Sunt disperata, nu stiu ce mai e cu mine. De 2 ani de zile inghit pastile sa imi reglez organismul hormonal, si vad ca dau din lac in put.
bebe nu vrea sa apara ...
of of of

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cat de mare e diferenta? Sa stii ca multe femei au un san mai mare si unul mai mic, dar diferenta este abia sesizabila. Eu spun sa nu te ingrijorezi. Important este sa nu ai vreun nodul ceva.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Exact cum a spus si CRINUTA,majoritatea femeilor au un san mai mare dacta celalat, eu zic sa nu te sperii ,dute oricum la medic, poate este o simpla dereglare hormanala. ti-ai analizat sanul, cel mare, exizta vreun nodul?

Mergi la inceput

Lulu, vroiam sa iti trimit privat messagem, dar vad ca nu folosesti. Cum facem?
Constat ca suntem amandoua online, si pe deasupra si harnicute la scris.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuche spune:

Am facut vreo 3 eco in astia 2 ani. Nu a fost niciodata nici un nodul, doar sanii foarte incarcati (cu foliculina cica). Oricum cred ca endocrinologul o sa ma trimita iar la eco, sper sa nu apara vreun nodul nici de data asta
M-am mai linistit un pic, dar totusi diferenta intre ei e foarte vizibila (cel care e mai mare este orientat un pic si spre brat). Sper sa existe vreun tratatament pentru a ii egaliza, ca ma simt foarte nasol

Mersi fetele pt raspunsurile voastre
alinuche

Mergi la inceput

Atunic ai doua variante. Faci toate analizele hormonale, vezi care e problema, si urmezi tratamentul de rigoare.
De asemenea am mai auzit de masajul sanilor. Se pare ca este foarte eficient. Il vei masa numai pe cel mai mic. Nu cunosc detalii, dar am citit undeva despre asta.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Eu am un san mai mare si unul mai mic de cand ma stiu (sau de cand am sani). N-am inteles prea bine, daca la tine s-a marit in ultimul timp sau tot asa a fost mereu. Oricum si eu cred ca e important sa vezi daca se simte sau nu vreun nodul.
Si am o intrebare: ziceai ca ti-ai facut mai multe ecografii si ca sanii erau foarte incarcati cu foliculina. Poate poti sa-mi spui mai multe despre asta - cum ii simteai, ce a spus doctorul despre asta, de ce se intampla, etc. Te intreb pentru ca acum cateva luni, inainte sa raman insarcinata, la fiecare ciclu, dupa ovulatie si pana sa vina rusii, aveam sanii foarte sensibili. Acum dupa acea sarcina, pe care am pierdut-o din pacate, zici ca nici nu-i mai am, adica nu devin sensibili nici macar inainte cu o zi sau doua de venirea ciclului. De asta ma interesa sa aflu mai multe despre ce ti-a spus tie medicul atunci.
Mersi.

Mergi la inceput

Si eu am sanii foarte sensibili in toata faza luteala, si am mai auzit ce au spus tu, ca dupa nastere asta dispare. Chiar nu imi explic de ce.
Multe femei au exces de foliculina, insa nu cred sa fie asta cauza inegalitatii dintre sani. Oare ma insel?

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuche spune:

mitzura: mi-a crescut sanul in ultimele 6 luni (erau egali inainte)
pe mine ma dor foarte tare dupa ovulatie (din ziua 15-16 pana la noua menstra) si se si umfla. sunt foarte sensibili. Doctorii nu considera o foarte grava problema excesul de foliculina (deci nu e considerata grava situatia ca de ex daca ai un nodul). Dar oricum nici bine nu e. Am fost si la un naturist (de fapt irisolog - daca ati auzit de asa ceva - se uita in iris si iti spune toate problemele pe care le are organismul). El mi-a zis acelasi lucru ca am exces de foliculina (eu nu i-am zis nimic de asta) si ca se elimina prin sport (miscare multa). E adevarat ca luna trecuta am facut sport pana prin ziua 18-19 (m-am oprit ca ma gandeam ca daca se prinde bebe sa nu ii dauneze sportul) si durerile au inceput din ziua 19. Deci chestia cu sportul cred ca are efect. El recomanda jogging ca e foarte complex pentru organism. Un medic endocrinolog mi-a zis ca dupa o sarcina se poate rezolva sau nu problema excesului de foliculina. Deci cred ca la tine e ok, sarcina a rezolvat
crinuta: excesul de foliculina nu cred ca e cauza inegalitatii dintre ei. o sa vad ce imi zice miercuri doctorul.
culmea la mine este ca mie mi-au iesit intotdeauna analizele in limite normale (progesteron, estradiol, prolactina), dar ceva e in neregula si nu se stie ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Mitzura, si eu aveam exact aceeasi problema: inante de sarcina de anul trecut ma dureau sanii rau pe toata perioada luteala, am pierdut sarcina respectiva si vreo 4 luni dupa aia...vorba ta..nu simtema nimic la ei..apoi dintr-o data a reaparut durerea si tot mai mare...iar de cand am ramas din nou insarcinata ma dor f rau...se pare ca e normal...la endocrime cand mi-a facut control la sani prin palpare (era un contol obligatoriu ptr. sarcina) am sarit cat colo cand m-a apasat pe sani..initial a zis si dn-na doctor ,,chiar asa rau te doare?'' eu zic ,,da, dar nu este normal in timpul sarcinii?"' si raspunsul a foat ca este normal dar nu la toata lumea doare la fel de tare! Acum la 4 luni inca ma dor rau dar la inceput era si mai rau!

Alinuche, fati analize serioase ca nu-i in regula...era ok daca de la inceput era diferenta, dar daca doar de 6 luni... este vreo dereglare hormonala...poate nu-i grav...poate doar un san este afectat de excesul de foliculina!

va pup
Helen

Mergi la inceput