Patinoarul din parcul Plumbuita

Patinoarul din parcul Plumbuita | Autor: Babisa

Link direct la acest mesaj

A fost cinev ? Stau in apropiere, dar inca nu am ajuns ca a fost fetita racita.Este calitativa gheat? Se plateste intrare? Au si patine de inchiriat? (interesata de marime mica 29-30).Merita mers cu copilul sau e multa golaneala?

Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns erer spune:

Am fost aseara prima data. A fost excelent.
Exista patine de inchiriat pentru 10 lei perechea, au de la marimea 29 in sus. Intrarea este tot 10 lei de persoana. Lume ok, nu prea multa, noi ne-am simtit foarte bine. O sa mai mergem cu siguranta.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bai ce tare e site-ul asta! Stau peste drum dar daca nu citeam aici pana la primavara nu mai calcam in plumbuita. Multumesc de info, sigur voi merge si eu.

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Bai ce tare e site-ul asta! Stau peste drum dar daca nu citeam aici pana la primavara nu mai calcam in plumbuita. Multumesc de info, sigur voi merge si eu.

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Idem! buna Androix!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexandra spune:

Si noi am fost intr-o dupa amiaza. Ce sa-ti spun, e mai bun decat nimic. Este foarte mic, e pe locul terenului de fotbal artificial, dar nu e atat de mare, gheata se face cu o chestie de lemn, deci nu e minunata, fara rolba n-ai cum sa obtii gheata de calitate. Noi am plecat pe la 19 fiindca incepusera sa vina golanasi mari si devenea periculos, mai ales ca se mergea haotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Androixule tu stai la Dna.Ghica?

Si eu stau in zona aia si chiar nu stiam ca ar putea fi acolo un patinoar

Poate ajungem si noi.
Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput