Ajutoarele lui Mos Craciun ( 3 )
Raspunsuri - Pagina 9
papanash spune:
Nana, a SOSIT pachetul!!!!
editez sa spun ca l-am desfacut si sunt toate conform listei. Si cand am citit dedicatia pe care ai scris-o pe carte mi-au dat lacrimile . Multumim mult Nana, sa dea Domnul ca fiecare lucru frumos sa fie rasplatit imiit, fiecaruia .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
aka spune:
am vorbit cu Andries si in seara asta vom merge sa ducem pachetele la sp. nasta pe la 17-17.30.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
papanash spune:
Aka, super veste si de la voi. la cine sunt pachetele acum? a ramas ca ma suna Bumbacel cand termina cumparaturile.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash Nana, a SOSIT pachetul!!!! editez sa spun ca l-am desfacut si sunt toate conform listei. Si cand am citit dedicatia pe care ai scris-o pe carte mi-au dat lacrimile . Multumim mult Nana, sa dea Domnul ca fiecare lucru frumos sa fie rasplatit imiit, fiecaruia . ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
Doamne ajuta!
Multumesc din suflet ca nu ti-ai pierdut rabdarea, ca sunt sigura ca te-am stresat tare.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
papanash spune:
Ajutoarele mosului au ajuns deja ieri la scoala nr. 5, mai merg o data si astazi.Au participat Eliza5 si Andreea. Tot astazi vor primi bunatati copilasii de la spitalul Nasta, acolo vor merge Andries si Aka.
Ceciliasi Bumbacel (impreuna cu cei doi spiridusi Cristi si Vladut)inca aranjeaza pachete pentru Budimex si Nasta.Le ajuta Roxana ( a adus carti) si Teodora. Inca se mai fac cumparaturi, au luat treninguri, truse de igiena,etc. Au sosit si diplomele de la Mos Craciun,sunt foarte frumoase.
maine la 10 e serbarea la Centrul Sf, Vasile. Dupa amiaza cred ca mergem si la Budimex.
Filme Ghighi
luy spune:
Multumim din suflet lui Bobo, sotz de bernix, pentru ajutorul nepretuit dat la realizarea diplomelor de copii cuminti. Mi le-a trimis aseara, asa cum v-a zis deja papanash, sunt foarte frumoase si sunt convinsa ca toti copiii de la centrul sf.Vasile vor fi impresionati
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
papanash spune:
Gabitz, iti raspund eu ca Roxana e pe drumuri ( a se citi "ocupata"). Sunt foarte frumoase jucariile, multumim mult. sunt convinsa ca pentru copiii la care vor ajunge pachetele de la noi, va fi un Craciun deosebit.
Si-mi cer scuze daca am uitat sa multumesc cuiva, sau sa raspund la vreo intrebare. Sunt foarte impresionata de desfasurarea asta de forte, de ganduri bune, de intentii bune. Sunt sigura toate vor atinge si vor mangaia sufletelele nevinovate. Va multumesc mult, sunteti impresionant de frumoase
Filme Ghighi
aka spune:
citat din mesajul lui papanash
Aka, super veste si de la voi. la cine sunt pachetele acum? a ramas ca ma suna Bumbacel cand termina cumparaturile.
acum pachetele sunt la Bumbacel. in jur de 16.30 o sa se intalneasca cu Andries si o sa-i dea pachetele si la 17.15-17.30 ne intalnim si mergem la spital.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
Roxana_G spune:
Fetele au muncit extrem de mult azi, Bumbacel, Cecilia si Teodora, au facut super eforturi sa rezolve cadourile si pentru cei 11 copii nou adaugati pentru Spitalul Nasta. Merita toate laudele din lume. Toate pungile pentru Nasta si Budimex sunt acum la Bumbacel, care a alergat toata ziulica precum o albinuta cu tot cu puiul mic dupa ea.
Le uram mult mult succes fetelor (Aka si Andries) in actiunea de la Sp. Nasta, speram sa fie primite cu bucurie cadourile si sa le fie folositoare copiilor.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/