Mamici martie-aprilie 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
Kiara spune:
As vrea sa va propun o tema de discutie: cat si ce anume mancati (in medie) intr-o zi? si cat ati luat in greutate pana acum?
Am sa incep eu sa raspund.
1. dimineata: 2-3 sandvisuri cu paine, unt si inca ceva(sunca, cascaval, pate de ficat, branza, etc). pe la 10.30 mai mananc un croissant. La 13 mananc pranzul format din ciorba, felul 2(snitel cu cartofi sau gratar) si salata. Cand ajung seara acasa mai mananc mancarica data de mama si pe la 8juma mai manac 1-2 sandvicuri ca dimineata.
De baut beau numai apa plata, vreo 1.5 l
2. pana acum am luat 3.5 kg (sunt in sapt. 14)
malina_mircu spune:
Mickyyy poate ne intalnim in Pitesti, ca acum am vazut ca mai ajungi si pe aici.
Oani spune:
Malina, poate si noi ne vedem odata la Pitesti. Parintii mei stau chiar langa blocul unde sta mama ta. Tu stateai in A eu in B (ca bloc). Eu acum locuiesc in Brasov (ne-am intalnit odata in fata la Aro, nu stiu dc iti mai amintesti).
Oana (fosta Serban)
NataliaS spune:
Bun subiect cu alimentatia...
Eu inca nu mi-am schimbat obiceiurile alimentare deoarece nu stiu cu certitudine daca sunt sau nu , dar ar fi cazul sa trec la 3 mese pe zi cu alimente diversificate. Ceea ce stiu sigur e ca nu e bine sa mananci pentru 2, ci doar pentru unul sanatos, adica sa cuprinzi in alimentatie toate principiile alimentare necesare.
As fi chiar foarte curioasa care este alimentatia corecta pentru o graviduta.
Natalia
Kia spune:
Salutare Oana si Malina,
Vroiam doar sa va salut si sa va urez sarcina usoara in continuare !!!
Alina (fosta boncescu)
denis spune:
Natalia, si eu cand am ramas insarcinata mi-am facut testul "barza" si a doua liniuta a aparut f vaga, abia dupa vreo ora s-a vazut mai bine. Dar n-am avut incredere si am dat fugutza la farmacie si am luat am un alt test de saecina - Clear Blue pe care il poti face chiar din prima zi in care ti-a intarziat menstruatia si in orice moment al zilei. Costa vreo 200 mii, dar merita. Dupa nici 30 de sec. a doua liniuta era clara.
Bafta si sa auzim de .
Oani spune:
Alina, multumim mult pentru gandurile bune. La tine pe cand un bb?
Iti doresc o zi placuta, Ioana
malina_mircu spune:
ce chestie!!!!!!!!
oana vezi cat puteam sa mai stam de vorba fara sa stim ca ne cunoastem??? cand ajungi in pitesti poate ne intalnim.
alina, tu ce faci pe aici? aveti ceva ganduri? in rest toate bune?
Mickyyy spune:
Hop si eu, acum am aterizat de la Politie, si mi-am facut o tona de nervi, dar o sa ma duc sa ma revars in alt loc pe forum, ca aici parca nu-si are locul.
Cam multe pitestence sau expitestence prin zona . Intr-adevar, eu trec cam o data pe luna prin Pitesti, asa ca poate data viitoare cand mai ajung, malina, poate o sa ne intalnim.
Cat despre mancare, eu din nefericire am luat-o pe-o pantra proasta....mi-e vesnic foame si mananc ca sparta, asa ca deja am inceput sa ma ingras (pusesem vreo 3 kg pe mine la ultima cantrire). Norocul meu, cel putin deocamdata, este ca's foarte inalta, si nu se vad atat de repede kilogramele in plus (dar se simt la haine rau de tot.....mai ales ca deja a inceput sa se vada putin burtica, desi cu haine putin largutze e foarte usor de mascat).
Carmenusa spune:
Dragelor, ma inscriu si eu la mamici de aprilie 2004 ( DPN 15 aprilie 2004), sunt in saptamana 10-a. Sunt noua pe aici si nu sunt foarte activa deoarece folosesc internetul doar la servici, timpul fiind destul de limitat.
Natalia, si mie mi-a iesit a doua liniuta roz pal la primul test facut in saptamana 5. La al doilea, dupa o saptamana, liniuta a fost colorata intens (la fel ca prima).
Eu mai am un copil de 6 ani, si pot sa spun ca ma simt mai rau decat la prima sarcina si anume stare de greata aproape continuu de cele mai multe ori fara varsaturi si foarte multa oboseala.
Va pup pe toate si sarcina usoara va dorsc. Sanatate voua si la bebei.