Mamici martie-aprilie 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Eu sunt din bucuresti mickyy.
Am o prietena rezidenta la gineco la Municipal si mi l-a recomandat pe dr. Alexandru Badiu... ca nici eu nu aveam ginecolog (numai de idiotzi dadusem pana acum) Tipul mi se pare ok...desi, si in buzunarul lui trebuie sa bagi - ca peste tot. Dar am citit si aici pe site, m-am si interesat si sunt pareri bune despre el...
Sper sa nu ma inshel...
ai renunat la ideea cu clinica particulara...? sa stii ca la municipal e super curat peste tot, nou, confort ce mai... conditii bune.
Ce te faci cu panica zici..??? Ca nici mie nu-mi trece...elimin unele motive de panica si apar ale naibii altele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Hei, usurel, Mickyyy, nu te repezi la mine, ca nu incercam decat sa va incurajez!
Ca sa nu mai spun ca solutia ai oferit-o tu insati: fa-ti timp si du-te la medic, chiar daca e acelasi la care ai fost prima data. Uneori o singura impresie nu e suficienta - poate te inseli si acela e totusi un medic bun.
Iar asta cu panica... v-am spus, uneori si eu simt ca o iau pe aratura si imi vin tot felul de ganduri, dar nici sa transform asta in povestea cu drobul de sare...
Eu incercam sa va incurajez, sa va simtiti mai relaxate si mai linistite, nu sa fac pe lupul moralist. In fine, alegerea e a voastra...

Soleil
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Denis, referitor la clinica particulara, nu eu ci taticul voia ca eu sa nasc acolo, i se parea lui mai OK. Dar dupa ce-a aflat cam cat costa o nastere acolo (intre 1500-2000$), s-a linistit instant.
Cat despre Municipal, am vorbit de curand cu Freia care a nascut acolo si mi-a spus si cam care ar fi conditiile si costurile, am citit si pe site despre nasterea la Municipal, mi-a dat si doctorita de familie trimitere acolo (ea mi l-a recomandat pe Radoi, dar nu e obligatoriu) si mi-a mai spus una alta despre spital, asa ca mai mult ca sigur voi merge acolo.
Astept sa iau miercuri rezultatul analizelor, si probabil joia viitoare o sa merg la medic.
Ma gandeam sa-i mai fac o vizita primului ginecolog, dar am zis ca mai pot astepta inca o saptamana.

Soleil, scuze daca ti s-a parut ca ma reped la tine, n-am facut-o intentionat, numai ca in ultima vreme am devenit din ce in ce mai agitata, abia astept sa treaca saptamana asta si sa merg sa doctor sa aflu ca totul e ok. Apreciez incurajarile tele, si ma bucur pentru tine ca poti sa te controlezi. Ce mult mi-as dori si eu sa pot......
Si starea mea face rau si celor din jur, relatia mea de acasa e din ce in ce mai tensionata, si-mi pare rau ca uneori ranesc fara sa vreau. Dau vina pe starea mea, dar nu stiu daca totusi am si eu o vina, ar trebui sa incerc sa ma controlez mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Buna dimineata viitoare mamici.

Cam liniste pe aici in ultima vtreme. Nu prea suntem vorbarete ca alte mamici... Ce mai faceti, ce se mai intampla cu voi si bb-ii din burtica?
Eu una sunt prinsa cu oarece pregatiri pentru cununia civila. Cat despte bb, abia astept sa il vad diseara la ecografie. Sper ca totul sa fie ok cu el...mi-e atat de frica sa nu fie vreo sarcina oprita in evolutie sau cine stie ce alte complicatii...
Va pup pe toate.

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

denis CASA DE PIATRA. stai linistita ca o sa-l vezi si o sa fie bine. Si noi am fost la eco saptamna trecta. Sotul meu a vazut cum pulseaza cu totul si i-a placut ff mult.

sotul si mama mea s-au imbolnavit amndoi odata. rosu in gat si temeperaturi de 38-39 care nu cedeaza la antibiotice. fiti atente, sper ca nu umbla vreo gripa, ca asta ne lipseste acum.
eu preventiv o sa iau ceaiuri, lamaie si miere.

sanatate si pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neatza tuturor si Casa de Piatra denis!

Eu am fost racita vreo cateva zile, vineri chiar m-a trimis seful mai devreme acasa cand m-a vazsut in ce hal eram, dar din fericire a trecut fara medicamente. Dar nu doresc nimanui sa treaca prin ce-am trecut eu, care eram invatata ca la primul semn de raceala sa ma reped in antibiotice.
Cat despre bb, sper ca e ok, astept sa-l simt cum misca, desi mai e muuuuult pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chgeni spune:

Buna fetelor,
Vad ca Malina m-a pus in cap de lista "mamici luna martie -aprilie", dar eu nu mai astept bebe .
Din pacate in 15 august am avut avort spontan, asa ca lista aceea, intocmita de Malina, parca, trebuie revizuita. Asa a fost sa fie, din pacate ginecologul meu a primit foarte detasat vestea si n-a facut investigatii in aflarea cauzei avortului meu. Cu ocazia asta m-am hotarat sa-mi schimb si ginecologul si sa fiu mai atenta pe viitor.
Multa sanatate mamicilor si viitoarelor mamici si sa ne auzim de bine.
Pa pa, Eugenia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

chengi imi pare rau ca este asa. erai in capul listei pentru ca ai fost prima care ai anuntat ca esti .char ma intrebam ce este cu tine. imi pare foarte rau. sper sa treci cu bine peste asta si sa privesti cu optimism spre viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiara spune:

Buna. Am fost in concediu 2 saptamani (cateva zile la mare si o saptamana la munte). A fost foarte bine, mai ales ca m-am odihnit (adica dormit la greu). De simtit, ma simt ok, dar inca mai am stari de greata (si sunt in sapt. 14). Sper sa scap de starile astea si sa ma simt si eu bine. Si pe mine m-a incercat o usoara raceala, dar a trecut cu un ceai fierbinta si stat in pat la caldurica.
Maine ma duc la control si banuiesc ca o sa-mi recomande prima echo. Va mai scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

buna,fetelor! Am mai aparut si eu ca nu v-am mai dat nici un semn .. chgeni..imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat, sunt si eu alaturi de tine si mult succes si noroc data viitoare. Foarte bine ai facut ca ti-ai schimbat medicul!
Eu am fost f. ocupata saptamanile astea si cu analize, vizite la doctori, schimbat doctor de familie si planuri de nunta pentru ca pe 27 ne casatorim...na grabim pentru bebe ca mai tarziu va fi mai greu pentru mine. Am facut si ecografie acum vreo 3 saptamani, mi-am vazut bb-ul mic cat o pastiluta si i-am vazut si inimioara care-i batea repede repde. Si analizele au iesit bine, mai am doar cateva de facut, se pare totusi ca am lipsa de calciu. Va mai tin la curent. voi ce ati mai facut? ceva ecografii??
eu sunt insarcinata acum in 10 saptamani si 5 zile.
va pup, diana

Mergi la inceput