Mamici martie-aprilie 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Bine-ai revenit printre noi, malina By the way, si eu sunt tot din Pitesti la origini, te-am gasit la mamici din Pitesti si pe tine.

La mine data estimativa e 28 Martie 2004.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Bine v-am gasit si pupici la toate!
Nu prea am sporovait eu cu voi aici, ca nu prea am timp de la servici - treaba multa, asta e .
Malina, bravo tie cu actualizarea listei, numa' ca pe mine m-ai "grabit" putintel, n-am 14 saptamani, abia am intrat in a 11-a .
Oricum, dupa cum zice medicul, data estimativa a nasterii este 31 Martie 2004.
Va pupacesc pe toate si aveti grija de voi si de bebelusi! si sa auzim de bine!

Soleil
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

uitati un calculator dragut
http://www.medicalinfo.ro/menu.php?s=gineco&PHPSESSID=e66993c5099e7d63105335e37f662295

Mergi la inceput

Neatza pe la pranz
Ce mai fac viitoarele mamici??? Cam liniste pe-aici in ultima saptamana......
Mie au cam inceput sa-mi treaca greturile, deja pot sa mananc aproape orice, sa fie oare semn rau sau pur si simplu a trecut perioada lor?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Bine v-am regasit!
Tare uratel este cand te reapuci de munca dupa concediu.....
Oricum, bucuria mea cea mai mare este ca de aproape o saptamana nu ma mai simt asa de rau(acum avem 12 saptamani si 3 zile).
Astazi, voi merge la control si sper din suflet sa-mi vad puiutul.
Stiti, mi-am facut un calcul si se pare ca bb-ul meu se va naste pe 19.03.04.Mi se pare o coincidenta foarte mare faptul ca am decis ca daca bebelusul va fi fetita o va chema Daria(ei bine, pe 19.03 este Sf.Daria)!!!!!!!

Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume!
C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie spune:

Salut fetelor...nu stiu daca sa ne facem griji..eu am 15 sapt.si de prin sapt a 11-a nu mi-a mai fost rau si nici foarte somn.A ramas un pic de foame...in rest ma simt bine.
Eu am sa merg sa-mi fac acea dozare de anticorpi la Instit.de Hematologie...si apoi peste o luna la control...
As vrea totusi sa mai fac o eco pina atunci...asa sa fiu eu linistita...Voi unde v-ati facut eco?
Va pup si astept mai multe vesti de la voi.

Mergi la inceput

Amelie, eu am fost la un cabinet particular, dr. Nicolae Suciu (daca vrei amanunte ti le pot da privat) cand aveam doar 7 saptamani, si l-am vazut pe , chit ca era mic mic mic, si nu distingeai mare lucru la el! Consultatia a fost 400.000, cu tot cu ecografie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Salutare la toata lumea!
Noi avem fix 11 saptamani, intram in a 12-a, si inca nu am facut nici o eco - a zis medicul meu ca o sa o fac pe la 3 luni, ca pana atunci nu-i mare lucru de vazut pe-acolo... Ca urmare, m-a programat pe 22 sept - o sa am atunci 13 saptamani - la dr. Pop la clinica Diagnosis.
Asa ca pana atunci stau cumintica si astept sa se faca bebe mai mare ca sa ne faca cu manuta cand o sa-l vedem la ecograf .
Pana una-alta am alta belea, mare de tot, ca in 2 saptamani trebuie sa ne mutam in noul apartament, care la ora actuala e un adevarat santier. Problema e ca nu am zugravi si faiantari, am avut unii pe care i-am dat afara ca nu munceau deloc si acuma am ramas in aer! Voi nu stiti cumva niste oameni care lucreaza bine si au chef de munca? SI sa mai fie si disponibili... ca tot ce am gasit erau ocupati!
Daca stie cineva, ceva, va rog sa-mi spuneti si mie, ca de nu o sa dormim pe santierul ala care cica se cheama apartament... In rest am gasit mesteri, numai din astia nu gasesc, fir-ar sa fie!
Va pupic!

Soleil
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Soleil cauta la discutii generale. Stiu sigur ca era o tipa din Bucuresti care a intrebat acelasi lucru ca si tine. vezi ca am raspuns si eu la subiect.

pe mine ma doare burtica daca ma ridic brusc de pe scaun. am citit ca este normal si am incercat sa nu ma mai misc asa de brusc. dar ieri m-am cam speriat. la voi cum este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Mamicilor, am nevoie sa va exprimati opinia in sondajul de mai jos:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13460
Va rog sa participati. Va multumesc.
Vilma

Mergi la inceput