Familii neajutorate - sector 6

Familii neajutorate - sector 6 | Autor: larissa_79

Link direct la acest mesaj

Se apropie marea sarbatoare a Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos, sarbatoarea Craciunului. E momentul sa daruim mai mult....sa aducem si noi atat cat putem lumina si zambetul pe fata celor ce au nevoie. Imi doresc anul acesta sa pot imparti ceva daruri ( alimente, hainute, ce au nevoie ) la cateva familii din Bucuresti. As prefera sector 6 pentru ca imi e mai usor si ma deplasez mai greu din cauza fetitei.
Daca cunoasteti astfel de familii, cu copii, carora le putem face o bucurie va rog sa ma anuntati. Aici sau pe PM. Eventual daca se mai ofera cineva putem participa impreuna sa facem cateva pachete. Nu stiu daca subiectul este bine plasat aici.
Multumesc tuturor anticipat pentru raspuns si implicare!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Larisa, felicitari pentru initiativa. Poti sa suni la crucea rosie sector 6, ei au in evidenta toate familiile cu probleme financiare, defavorizate.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Papanash, multumesc de raspuns. Asa o sa fac! O sa intreb si pe parinte maine la biserica. Cred ca stie si el cateva familii.

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Felitari pentru gestul tau! Ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

cauta si tu in felul urmator si nu vei da gres:mergi pe strazile de la periferie,la capat si acolo vei gasi,cu siguranta.Cind m-am angajat unde m-am angajat am realizat ca toate cazurile,copii,adulti etc,veneau din acele strazi.Sunt familii cu cazuri sociale grave.Asa ca o harta e buna si in masina sau cu taxi,succes!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

sau intreaba la Cantina de Ajutor Social a sectorului,acum depinde de angajati daca iti vor furniza date.Felicitari pentru initiativa,sper sa o duci pina la capat,ai grija cu cine intri in vorba(pe bune!!) si de gasit alti oameni sa te sprijine,ma indoiesc,eu lucrez cu oamenii si sunt lamurita.Daca nu au ceva consistent de cistigat din asa ceva,nimeni nu face nici un pas.Sper sa nu fii atit de dezamagita incit la anul sa renunti.Imbracate cu haine mai ...,ai grija la purici si paduchi si altele,serios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Pentru inceput mi-a recomandat claujro, 5 copilasi. Maine voi merge la ei si sunt foarte incantata! Sper sa ma descurc la cumparaturi insa...ca a mea are 2 ani jumate iar acei copilasi 9 ani. Sper sa ma descurc totusi!

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput