De bine

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui psichoMom
[Un medic lucreaza cu viata oamenilor: cand greseste plateste, cand reuseste, merita laudat. Simplu, nu???

Dupa cum vezi, unora li se pare absolut normal sa nu fie deloc laudati medicii chiar atunci cand salveaza viata cuiva cu sanse minime - dupa parerea majoritatii aia isi fac doar datoria, ce mare scofala.

Mie mi-a placut subiectul, Xio, si toate exemplele pe care le-ai dat, chiar daca nu vad ce e prea mult de discutat pe marginea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Adina Iulia, subiectul poate fi foagte interesant, doar ca ar trebui sa ne gandim si la alte exemple... Din pacate nu-mi prea vine nimic in minte acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui psichoMom

Adina Iulia, subiectul poate fi foagte interesant, doar ca ar trebui sa ne gandim si la alte exemple... Din pacate nu-mi prea vine nimic in minte acum...

nici mie, dar cum traiesc in tara asta, parca ma bucur sa vad si subiecte "de bine" oricat de timide ar fi exemplele, mi s-a acrit doar de topicuri "de rau".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

fara sa minimalizez subiectul, care in esenta este bun, dar operatii reusite au fost facute mereu in Ro.
iar ca un criminal, mai este "inca" in arest, nu-i o minune....mai bine ne intrebam pana cand va tine minunea...

as vrea sa aud de schimbari in sistemul de invatamant, dar schimbari, nu vb aiurea, sau in privinta batranilor pensionari...sau sa aud ca vre-un politician care a luat bani de chirie, pe nedrept, sa-i fi dat inapoi sau macar sa-i doneze unui copil cu nevoi...
sincer, schimbari din astea si fapte de-astea as vrea sa aud!

Kari

Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Subiectul in sine e foarte bun.
Din pacate nu imi vine nimic in minte care sa poata fi scris aici .... dar sunt optimista ca va fi ...

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Asta e un lucru bun
http://www.romaniaanimalrescue.com/accomplishments.php

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Xio, felicitari pentru topic!
Vin si eu cu una mica: Spitalul Sf. Irina din Voluntari Ilfov, ofera ingrijiri paliative si asistenta in mod gratuit, repet: gratuit, bolnavilor de cancer si leucemie in stadii avansate. Pentru cei care acolo au gasit casa pe care in alta parte poate nu o aveau, pentru cei de care nimeni nu avea grija, pentru cei fara posibilitati cred eu ca este un lucru important.

Marilena
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

www.tion.ro/stiri/timis/articol/sute-de-pensionari-timisoreni-sarbatoresc-revelionul-238mpreuna/cn/news-20081211-06330589" target="_blank">revelionul pensionarilor

Xio

looking for my sunshine
+13

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

bravo!
eu m-am bucurat mult de povestea cu ursii, precum si de animal rescue! si sa nu-ndrazniti sa va luati de mine, ca fiecare se bucura de ce vrea, na!

ce mi-a produs mie un adevarat chiot de satisfactie?!! acum cinci minute, la stiri, au anuntat ca a-nceput o campanie serioasa de amendare a celor care arunca pe jos chistoace, fie din mers, fie din masina!!!!!!!!!!!!!!!!!
da, stiu, o fi normal in alte tari, da' eu aici locuiesc si aici imi vine, efectiv, sa urluuu cand ii vad cum arunca nonsalant, din incheietura, tigara (cutia, hartia, sticla etc). si n-am nimic cu fumatorii, eu fumez la greu, mai ales in masina, da micul meu matiz are si scrumiera. am auzit explicatia, sideranta!, ca "pai ce sa fac, ca doar nu vrei sa murdaresc scrumiera, pe urma miroase a tigara in masina". no comment

chiar va rog, daca vedeti vreo interventie in acest sens, scrieti si aici, sa ma bucur in continuare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Nu stiu de ce se mira atata lumea ca pe baza pilelor nu se face puscarie credeti ca-i valabil doar in Romania, ati auzit de cazul fetei Natalee Holloway disparuta din Aruba, pai ala de a omorat-o desi a recunoscut in cadrul unei operatii undercover, nu a putut Domne sa faca puscarie ca ta'su e judecator si mana in mana cu totii ce detin puterea in Aruba(care tine de Olanda) deci tipul e olandez=criminalul Joran van der Sloot, nah ca sa vedeti ca se poate si la "case mai mari"...fetele din Olanda stiu despre ce vorbesc, banuiesc si ca cele din Statele Unite, si cat s-a luptat mama fetei=americance, sa se faca dreptate si nexam...asa ca nah se poate si in alte parti.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput