A inceput campania/Rezultate comentate (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyannna

...cred,sper si prefer sa fie neseriosi cu Geoana

.

Pentru a pescui 21 de tradatori ca sa-si faca majoritatea, PDL-ul nu avea nevoie de circul negocierilor cu PSD. Dar nu cred ca risca sa lase PSD-ul cu PNL-ul impreuna in opozitie.

Solutia de guvern minoritar PDL sustinut de PNL era, poate, mai decenta, dar nu-i oferea lui Base The Great posibilitatea de a pune in practica ce si-a propus, schimbarea constitutiei, republica basesciana, un nou sistem de vot care sa trimita PNL-ul linga PNT, etc.
Dar mai stii? Ce fel de sfetnic o fi fost www.realitatea.net/calin-popescu-tariceanu-si-traian-basescu-sunt-vecini-de-camera-la-bruxelles_412196.html" target="_blank">noaptea asta ?

Dyannna, daca chiar vrei sa-i intelegi/ierti, foloseste-te de solutiile date de intelectualii natiei, Patapievici, TRU, Alina Mungiu. Chiar si Cartarescu, desi el recunoaste ca, chiar daca intelege ratiunea noii coabitari, tot ii vine sa .
Concluzia: faptul ca acum Sfintul Gheorghe nu numai ca nu mai omoara, vitejeste, balaurul, cum ne tot promite de ani de zile, dar il si invita in casa si-l pune la masa, mai scarpinindu-l intre urechi, mai fugarindu-l cu matura, are doo cauze mari si late: www.cotidianul.ro/intelectuali_directiva_noua_patriciu_si_criza-67374.html" target="_blank">Patriciu si criza.

P.S. http://www.realitatea.net/stolojan--infirm-categoric-zvonurile-legate-de-discutii-sau-negocieri-politice-cu-pnl_412631.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Ileana vad ca numai noi doua mai incercam sa intelegem ceva din circul asta...restul deja s-au plictisit,scarbit,etcAzi n-am prea avut timp de urmarit emisiuni politice in care guvernul sa se faca si sa se desfaca...am citit editorialele intelectualilor lui Base...nu comentez!Orice ar zice intelectualii basecieni eu ma incapatanez sa ma cred mama lui Stefan cel Mare: 'Du-te la ostire!Pentru tara mori si-ti va fi mormantul coronat cu flori'...stiu ca sunt idealista si naivaPS: Sfantul Gheorghe e ocrotitorul orasului meu,il serbam an de an cu mici si bere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyannna

Ileana vad ca numai noi doua mai incercam sa intelegem ceva din circul asta...restul deja s-au plictisit,scarbit,etcAzi n-am prea avut timp de urmarit emisiuni politice in care guvernul sa se faca si sa se desfaca...am citit editorialele intelectualilor lui Base...nu comentez!Orice ar zice intelectualii basecieni eu ma incapatanez sa ma cred mama lui Stefan cel Mare: 'Du-te la ostire!Pentru tara mori si-ti va fi mormantul coronat cu flori'...stiu ca sunt idealista,naiva si inca cred in Mos CraciunPS: Sfantul Gheorghe e ocrotitorul orasului meu,il serbam an de an cu mici si bere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Azi n-am avut timp sa ma pun la curent cu ultimele noutati,doar dim am vazut ca se duceau la negocieri iarasi!Ce pana mea negocieri,candi unii au zis fara UDMR ailalti nici gand,doar cu UDMR!Ce sa mai negociezi????
Parca parca vad guvern minoritar,care n-o sa treaca prima data sa zicem,da a 2-a oara trece cu siguranta!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

A, nu ati pierdut mare lucru astazi, iarasi or stat de vorba, cica de abia duminica bat palma.
Ca da, e totul ok, dar s-au incurcat la ce-i de facut cu UDMR-ul. N-au stiut, asa ca s-au dus pe la casele lor. Cica tre' sa vina sherifu' sa le spuna www.cotidianul.ro/pdl_asteapta_ca_solutia_pentru_udmr_sa_vina_in_plic_de_la_cotroceni-67496.html " target="_blank">raspunsul corect.
In general e tare greu fara sef, www.cotidianul.ro/guvernul_pdl_psd_s_a_blocat_la_capitolul_basescu-67495.html" target="_blank">fara sa-ti zica cineva ce sa faci .

Dar putem sta linistiti. Presedintele republicii semi(deocamdata)-prezidentiale Romania ne asigura ca www.hotnews.ro/stiri-politic-5249767-traian-basescu-vom-avea-guvern-22-decembrie-nu-conteaza-care-dar-avem.htm" target="_blank">Vom avea Guvern pe 22 decembrie. Nu conteaza de care, dar o sa avem .
Nu conteaza de care? Nu, cica nu conteaza. . Vorba unui cititor: "Cum nu conteaza de care, ba? Noi am votat ca sa nu conteze cine iese?". Pai ... pai cam da. (*)
------

P.S.

Citat:
Ileana vad ca numai noi doua mai incercam sa intelegem ceva din circul asta...restul deja s-au plictisit,scarbit,etc

Cit ne-o mai tine si pe noi .
Tot rasfoind presa, mi-a venit mai degraba sa admir citeva www.cotidianul.ro/top_5_cele_mai_scarboase_creaturi-67479.html" target="_blank">fapturi mult mai simpatice decit personajele despre care vorbim aicea, sau mai bine ma duc sa ma uit la www.cotidianul.ro/cea_mai_mare_luna_din_ultimii_15_ani_va_lumina_cerul_in_noaptea_aceasta-67445.html" target="_blank">luna.
-----

Edit, pina nu lesin de ris: (*) sau vorba altui www.realitatea.net/traian-basescu--pe-22-decembrie-o-sa-avem-guvern--nu-conteaza-de-care--dar-o-sa-avem_412981.html" target="_blank">cititor "Pentru Popeye nu conteaza ce guvern ca el tot pe vapor se crede. Si cine a mai vazut vapor cu guvern. Ala n-are nici parlament. Bine ca are DNA si SRI."

Si-acuma chiar ma duc sa ma zgiiesc la luna :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Zi istorica pentru Romania: refacerea FSN.......

Ca sa mai invart cutitul in rana, citesc din www.pd.ro/index.php?option=com_content&task=category§ionid=10&id=46&Itemid=39" target="_blank">statutul partidului PD liniutza L, la capitolul PRINCIPII ():

Actualul context politic, in care grupuri oligarhice transpartinice incearca sa controleze agenda publica, justifica dorinta electoratului de reformare a sistemului de partide si a clasei politice. Este nevoie de un alt fel de politica si de un alt fel de partid politic, care sa raspunda acestei dorinte.

Rezultatul? Refacerea FSN!!!

Daca as fi fost alegator PSD sau PDL (ptiu ptiu, bine ca nu sunt ), mai c-as da cu cutitul in piatra

Sa traiti bine!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Si tot din statutul PDL putem citi :

"Experienta ultimilor ani ne pune in pozitia de a trage o serie de invataminte privind [bla bla bla] care se revendica de la spiritul dreptei".

Spriritul dreptei ???

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mda...se facu!Fara UDMR totusi,1-0 pentru PSD la faza asta!Ia sa mai stea nene p'acasa,ca de fro 15 ani ei tot la putere sunt,nu conteaza cu cine!
Astept cu interes noul Guvern!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Nu-mi vine sa cred ca se retrage Stolo. Circul asta nu se mai termina niciodata?

Mergi la inceput