Scuze!!!
Hello all,
am revenit din concediu in Romania, unde am avut aproape numai deceptzii, in afara de ziua cind ne-am intalnit in Timisoara, suntetzi totzi nishte dulci, shi imi cer scuze de la cei pe care ash mai fi vrut sa-i reintalnesc dupa aceea dar nu am mai reushit, in special de la Melinda shi Lumi, dar am avut de-a face in rest numai cu hotzi shi oameni de nimic, drept care ne-am intrerupt concediul cu aproape o saptamana mai repede, o sa revin cu detalii.
Va pup
Corinna
Raspunsuri
Adriana Radu spune:
Corinna,
Imi pare tare rau sa citesc asemenea mesaje:(,mai ales ca sunt convinsa ca ai asteptat concediul cu nerabdare.
Imi cer eu scuze,in numele tuturor romanilor care te-au deceptionat.
Sper sa se mai schimbe ceva si pe aici.
Pupici,
Adriana
ruxij spune:
Adriana, nu e cazul sa itzi ceri scuze in numele romanilor care au deceptionat-o pe Yasmine. Doamne Fereste! Si ea e romanca doar! Imi pare rau, Yasmine. Sper sa nu se mai repete altadata.
ruxij
Adriana Radu spune:
Ruxij,in momentul in care am citit mesajul Yasminei asta a fost primul impuls.Nu stiu daca e cazul sau nu sa-mi cer scuze, insa imi pare rau ca se intampla astfel de lucruri, mai ales ca ma afecteaza si pe mine in mod direct.
Poate ca intr-o buna zi se vor schimba lucrurile si atunci nu voi mai avea astfel de impulsuri:))
Adriana
Yasmine spune:
Dragele mele, nu trebuie nimeni sa-shi ceara scuze, cei care au greshit oricum n-o fac.
Corinna
Adela P spune:
Draga Yasmine, imi pare rau ca ai avut parte de surprize neplacute in timpul concediului. Sa sti ca si noi o patim la fel, te lovesti la tot pasul de oameni care daca te ved strain cred ca au mana libera la jecmanit. La restaurante in special ma enerveaza cand imi pun pe nota de plata lucruri ce nu am acomandat, sau si mai mult, ne spune cat avem de achitat fara macar sa aduca nota si bineinteles ca nu se potriveste deloc cu cat credeam noi. In fine , asta e un exemplu, dar sunt atatea...
Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999
Yasmine spune:
Asha, o sa va scriu ce m-a enervat cel mai mult, dar inainte o sa incep cu lucrurile placute, caci din pacate pe ele le lasam la oparte cind ni se intampla neplaceri.
Am ajuns in Romania in timp record, pt. mashina cu care mergeam shi pt cit de incarcatzi eram, 12 ore pana la vama Cenad, apoi 3 ore pana la Lugoj, pt ca drumul Timishoara-Lugoj e oribil, cu toate ca avem mashina de teren, nu am mers mai tare de 60km/h.
Ne-am intalnit cu voi timisorencelor sambata suntetzi toate nishte dulci. Melinda mi-a facut o programare la un super salon de cosmetica in cartier la ea, merci Melinda.
Duminica am plecat la Cluj ... iar aceleashi drumuri de rahat, de la Deva incolo mai bine, dar in rest ...
Cazarea la Cluj a fost super, un super hotel cu 4 stele, nou construit, o curatzenie lucie, ce mai, excelent, servirea la restaurant impecabila, din pacate cu o zi inainte de a pleca la micul dejun la bufetul suedez oul moale era fiert de cel putzi 2 zile, deci eva un gust shi un miros execrabil, shi cind am luat-o la rost pe bucatareasa, mi-a zis ca e fiert de azi, privindu-ma in ochi, de parca ash fi eu nebuna, ma rog, asta a fost singurul neajuns la "Hotel Rimini" in Cluj.
Alexandru a suferit nishte deceptzii cu prieteni din copilarie cu care a crescut la bloc, shi care ne ocoleau shi fugeau de noi de parca avea cel putzin raie, daca nu chiar ciuma.
Intr-o seara mergand in Cluj la un Club "Kharma", s-a facut cam tarziu cind ne-am trezit ca ne e foame, shi i-am invitat la masa pe nishte cunoshtiintze noi facute, ca din 5 prieteni din copilarie lui Alexnadru i-a mai ramas doar unul cu sotzia lui, shi am decis sa mergem unde ne fusese recomandat, la un restaurant rustic "Casa Vikingilor", am ajuns acolo pe la 24:00, dar bucataria functziona, deci am ramas. Ne-a servit la masa insa o ospatara, care numai ca nu ne scuipa in ciorba, shi ne arunca farfuriile de parca eram la circ shi noi trebuia sa le pridem daca nu vroiam sa ni le puna in poala.
Trebuie sa va spun ca i-am verificat nota de plata punst cu punct shi nu i-am lasat nici un leu ciubuc.
Reintorshi la Lugoj, am mai avut o experientza neplacuta la un restaurant unde dupa juam de ora de ashteptare a venit o donshoara shi ne-a spusn ca " azi nu servim la liber", de imi venea sa o iau de gat sa matur cu ea pe acolo, mai ales ca eram cu o pereche shi prietena mea era insarcinata in luna 6-a shi murea de foame. Nu mai tre sa va spun ca fatza de masa era rupta, paharele erau ciobite shi din scrumiera probabil ca mushcase careva.
Singurele restaurante la Lugoj unde se poate manca decent, servirea fiind ireproshabila sunt Restaurantul "Dacia", vechi shi cu traditzie, shi cu ospatari batrani, care inca au facut shcoala de ospatari, shi nu nishte fitzoase foste vanzatoare de "butic" shi Restaurantul "Jaqueline", nou shi cu patron neamtz, care a umblat in lume shi a vazut care-i mersul.
Eh shi o sa mai scriu cind mi-oi mai aduce aminte, dar deocamdata incerc sa uit shi ne planuim urmatorul concediu intr-o tzara civilizata, unde fecare ban cheltuit sa fie dat cu placere, shi nu scos din buzunar cu fortza.
P.S. Am uitat de inconfundabilul "Garcea" care ne-a oprit pt. ca depashisem pe linie continua o carutza, shi care a bagat in buzunar 1 milion shpaga, ca cred ca daca-l scuturam bine, nici nu avea la el cu ce sa ne faca proces verbal.
Va pup, shi sa shtitzi ca titlul de scuze nu era pus pt. a-shi cere cineva scuze de la mine, ci eu ma scuzam ca nu am mai dat pe la fetele din timisoara, dar astea au fost motivele.
Sper ca nuam fost prea incoerenta, ca nu am sa recitesc ca sa corectez greshelile, shtiu ca voi ma intzelegetzi shi asha, accept bineintzeles shi "roshiile" de rigoare, dar astea sunt cele traite de noi in cele 2 saptamani, care ar fi trebui sa fie odihna dupa un an de munca.
Corinna
Fleur spune:
Apropo de restaurante! Acum vreo doua luni am aniversat un an de la casatorie si i-am invitat pe socrii la unul din putinele restaurante romanesti din Olanda unde se laudau ca servesc zilnic,proaspat, "ciorba zilei".Dupa ce am mers cam vreo ora si jumatate ca sa ajungem acolo,comandam ciorba zilei (ospatarul ne spune ca era ciorba de rosii) si asteptam noi ce asteptam...trec 5 minute...10...20 ...ciorba nu mai venea.Mai,cat naiba le trebuie astora sa incalzeasca o ciorba?! In sfarsit...vine "ciorba",ma si gandeam ca e un restaurant respectabil,ca isi fac borsul acolo etc...cand ce credeti ca primim pe post de ciorba?! Supa crema praf de tomate din pachet pe care o poti cumpara de la orice supermarket.Nu va spun ce draci m-au apucat...m-am luat de ei dar mi-au stricat ziua...si stateam si ma intrebam...oare faptul ca patronii erau romani a contat?
Flower spune:
Desi vedem si noi asta cu fiecare ocazie in care vrem "sa ne simtim bine" , cred ca nu o luam asa in tragic ( in sensul ca incercam sa trecem mai usor peste ) pentru ca ni se intampla la tot pasul. Faptul ca voi traiti acum intr-o tara civilizata , unde totul merge Zeiss si pe primul plan se pune satisfacerea clientului va face sa vedeti cu alti oki ceea ce a devenit aici obisnuita ( mai bine zis , nesimtire crasa ). Ca exista si locuri altfel , e adevarat , nu trebuie sa generalizam. E drept , insa , ca strainii sau romanii plecati sunt cei mai vizati cand e vorba de umflat notele de plata sau de primit o mica "atentie" !
Acu' da-mi voie sa fac putin pe avocatul diavolului si sa-ti zic ca refuzul prietenilor a venit probabil de frica ca nu v-ar face fata ( din punct de vedere financiar ) acolo unde ati fi mers voi. Poate o intalnire acasa , la o cafea ar fi fost mai pe placul lor si ..mai ieftina. Desi , daca au crescut impreuna , parca nu au scuze...
Bine ca ati pastrat , totusi , si amintirile placute de acasa !
Numai bine !
PS : Daca nu-i dadeati spaga lu' Garcea , ce ati fi patit ? Ma gandesc ca nu v-ar fi afectat legislatia de la noi !