Scutece absorbante pentru nou nascuti ?
Dragi tatici, cind bebe a venit pe lume cu ce scutece absorbante l-ati impachetat? ca la noi in tara nu am vazut masura 1 ( care am inteles ca asta ar fi )? Cele mai mari pachete de scutece absorbante cite scutece contin ( 92? ) si cam cit costa la data asta ? Dar despre servetelele umede ce puteti sa-mi spuneti ? Si cea mai tare intrebare....firma de scutece absorbante si servetele umede cea mai buna este PAMPERS (in cazul in care nu existe ceva mai bun dpdv calitate-pret )???
Raspunsuri
lilach spune:
BigDOF,
eu am incercat citeva tipuri de scutece absorbante ...cele mai bune le consider "Huggies" chiar si servetele umede.
Nu stiu cit costa in Romania sau cite sint intr-un pachet.Aici stiu ca sint si pentru noi nascuti ...adica f.mici, 2-5kg.=newborn;3-6kg=small;5-9kg=small/medium;8-14kg.=medium.
Sint convinsa ca iti vor raspunde la intrebare si alte mamici si alti tatici.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
_MaRiuS_ spune:
Salut,
La scutece absorbante cel mai mult ne-au multumit, intr-adevar, tot Pampers.
Cand a venit bebe pe lume am folosit cea mai mica masura de Pampers care se gaseste prin magazine (Carrefour, Metro, Selgros etc): masura 2, care zice ca e de la 3 la 6 kg. Erau stresant de mari !!!
Reprezentantii Pampers care stateau langa raftul lor sa faca tot felul de demonstratii ziceau ca e cea mai mica masura care se distribuie in Romania, ca s-a renuntat acum cativa ani sa se mai distribuie masura 1.
Destul de greu am descoperit un loc unde se gasesc si masura 1 (newborn, de la 2 la 5 kg), importati alta filiera decat cea a distributiei oficiale a produselor pe piata romaneasca.
Masura acestea s-a dovedit mai potrivite in prima si a doua saptamana de viata.
Gasesti uneori, de exemplu, in La Fourmi din subsolul magazinului UNIREA. ,Cam piperate la pret, e drept ...
Un pachetel mic e bine sa aiba cu ea la maternitate viitoarea mamica.
Altfel, pentru acasa cele mai economicoase pachete sunt cele mai mari:
- la masura 1 nu am gasit asa ceva.
- la masura 2 (small, 3-5kg) - pachet de 80 de bucati la aprox. 400.000lei la Carrefour, Metro si mai stiu eu unde.
- la masura 3, Jumbo-pack de 92 bucati la aprox 500.000 lei.
Preturile difera mult de la un magazin la altul si de la o perioada la alta, motiv pentru care am deschis subiect gen comparativ de preturi ... poate ne ajuta sa nu dam 500000 de mii pe un pachet care se poate lua cu 400000!
La servetele umede:
dintre cele comercializate pe piata romaneasca si testate de noi (Libero, Pampers, Sanosan, si inca una) categoric punctajul maxim l-au primit servetelele Pampers (care momentan sunt si in promotie ca pret).
Mentionez ca nu am incercat servetelele Niveea, despre care am auzit aprecieri deosebite
pisi_ella spune:
Daaaaa...........Tot la scutecele Pampers ne-am intors, dupa ce am incercat mai multe...Mi se par cele mai bune...Restul, ba nu erau destul de absorbante, ba ii cadeau, ii alunecau si o gaseam cu fundu' gol... si cu caca pe cearsaf ...In ceea ce priveste servetelele, le folosesc cu succes pe cele de la Baby Care sau Pampers...
e-Marius spune:
Pe scurt:
Pampers masura 1 (newborn) se gasesc foarte greu.
Un loc unde sa gasesti ar fi magazinul La Fourmi din subsolul magazinului Unirea.
gabid spune:
Fetita mea avea 2.7 kg si a scazut pana la 2.5 kg in maternitate.Pampersul era imens pe ea asa ca pana ne-a venit pamperul am folosit Libero care erau mai mici.
Gabi si Monica 2 ani .
ina_nz spune:
Noua Huggies ne plac cel mai mult, se prind bine, absorb excelent, nu s-a iritat absolut deloc de la ei. Fac casa buna cu Bephantenul pe care il recomand tuturor.
Vin in Romania pentru doua luni shi tare m-ar interesa daca acolo se gasesc Huggies shi daca nu ce ash putea sa folosesc. Aici nu am Pampers asha ca nu shtiu nimic despre ei.
Ina
mitub spune:
Din cate imi amintesc eu, Pampersul era pe transe...una mai buna, una mai putin buna... au facut la un moment dat unii prosti rau de tot, noroc ca pe atunci eram mici si mai gaseam din transa veche, masura cea mai mica, pe care au renuntat sa o mai produca...
Cu servetelele umede, noi ne-am descurcat excelent cu unele in cutie albastra, luate de la Billa, imi scapa numele dar nu era Sanosan...parca ceva gen Bubchen.
Toate produsele cosmetice de la ei mi-au placut, lapte de corp, crema pt funduletz, in fine, ce-am mai luat noi...
Va pup, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
Boga
korinna spune:
Huggies....am luat si aici din Romania..se gasesc la Billa si la metro..si cred ca peste tot
Insa mie imi mai trimite din Italia cumnata mea pachete mari tot de Huggies.Care sunt muuult mai bune..mai mari,mai moi..ma rog...de ce nu inteleg nici eu ca doar tot Huggies sunt
servetele umede am folosit doar vro luna ca dupa l-am spalat directy la chiuveta.Am folosit pampers si Nivea baby.
KORINA mamica x 2
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457
Marianar spune:
Noi am folosit si scutece si servetele Pampers. Am inceput cu masura 2 (3-6 kg). Exista si masura 1 (0-3 kg), avea cineva la maternitate, dar se gaseste mai greu.