Voi unde mergeti de Mos Neculaie?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am inteles ca la ora 19 se aprind beculetele. Uite www.adevarul.ro/rss/articol/ultimele-pregatiri-pentru-luminile-de-craciun.html" target="_blank">aici un articol cu mai multe detalii.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Dupa ce se aprind beculetele, pe la 21,50 sunt artificii in Cismigiu. Si patinoarul din Cismigiu a fost deschis ieri ;)

Vii, Androix?

Edit: pe bune ca nu voiam sa fac vreo poanta proasta, dar asa am citit prin toate articolele, chiar si in linkul dat mai sus ca sunt artificiile in Cismigiu la 22, si acu le vad la stiri in direct si le aud live pe geam, care m-am enervat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Cred ca si mie mi-a urat cineva de bine, ca am dat link spre program, ca mi-au furat portofelul in timp ce admiram beculetele...
Acum serios, imi cer scuze daca am indus pe cineva in eroare, eu tot dupa informatiile din ziare m-am luat, asa ca am admirat bradul de la universitate si pe Oprescu in timp ce se deplasa spre Universitate...deci info de pe net

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Ce urat, Kid! Imi pare rau... La tine Mosul a facut ca in bancul ala "si de fapt nu a dat, ci a luat".
Info de pe net vin de la biroul de presa al lui Oprescu.

Mergi la inceput