Outlook Express

Outlook Express | Autor: alexi

Link direct la acest mesaj

Nu pot folosi Outlook , de ce ? Imi totapare mesajul asta : The host 'pop3' could not be found. Please verify that you have entered the server name correctly. Account: 'pop3', Server: 'pop3', Protocol: SMTP, Port: 25, Secure(SSL): No, Socket Error: 11001, Error Number: 0x800CCC0DFolosesc Xnet -ul.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Salut,
Verifica te rog daca ai SMTP server: smtp1.xnet.ro si POP3 server: pop31.xnet.ro

Cu stima

Tata Alin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ili spune:

si la mine asa ceva apara si nu pot folosi
ili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Al meu merge la T-Mobile, dar cind vreau sä folosesc cealaltä identitate, imi spune la fel!!!
Primesc mailuri in ea, dar nu pot sa le raspund, cu aceeasi identitate!!

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

e blocat serverul de mail daca nu merge POP3.

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Initial creeata de alexi

Nu pot folosi Outlook , de ce ? Imi totapare mesajul asta : The host 'pop3' could not be found. Please verify that you have entered the server name correctly. Account: 'pop3', Server: 'pop3', Protocol: SMTP, Port: 25, Secure(SSL): No, Socket Error: 11001, Error Number: 0x800CCC0DFolosesc Xnet -ul.

Alexi....
pai tu trebuie sa ai un nume de user (utilizator) care sigur nu e pop3, serverul are si el un nume care e compus din ceva de genul nume1.nume2.ro sau xxx.xxx.com si asa mai departe dar sigur nu se numeste pop3....eu iti recomand sa iei legatura cu cineva cat de cat priceput in configurarea unui cont de e mail in aplicatia Outlook dar va trebui sa stii obligatoriu numele tau de user "alexi" cum ar fi sau care l-ai ales tu si parola care ar trebui sa fie confidentiala stiu eu ce parola ti-ai ales? sigur nu pop3...

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nu stiu daca ai rezolvat-o pana acum, dar eu zic sa incerci asa:
Tools/E-mail accounts/view or change e-mail accounts/alegi contul daca ai mai multe/change/. La server information ai doua chestii: la incoming mail server pui: mail.providerul tau.com(net, ro-sau ce este), iar la outgoing mail server pui smtp.providerul tau.com(net, ro-sau ce este)/next/finish. Ar trebui sa mearga asa.
Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

In rezumat, trebuie sa verifici daca username-ul si parola de cont sint corecte si dupa aia sa suni la provider si sa-i intrebi ce trebuie sa pui la incoming si outgoing mail (pop respectiv smtp). Daca outlookul a mers pina acum si deodata n-a mai mers, buba e de la provider, tot pe ei trebuie sa-i suni si sa le faci reclamatie.

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput