Redoutistele fidele La Redoute France (154)
Raspunsuri - Pagina 8
kokiy spune:
Jasmine sanatate la bebe ...
S-ar putea sa fie inca internata...eu am fost internata pentru cateva investigatii si am stat impreuna cu o fata care facea amniocenteza la dr.Albu ...a stat intermata pana a doua zi ... chiar ma intrebam cat o mai costa o amniocenteza? acum 2 ani dr.Albu avea ca tarife : 1200 ron ,1700ron si 3000ron ... stiu ca in functie de tarif se faceau anumite analize pe lichidul extras...
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
cristicross spune:
Spuneti-mi si mie va rog ce tb sa-i scriu lui Jasmine si pe ce adresa. Am bebe de 2 saptamani si nu am timp sa citesc din urma . multumesc.
Jasmine spune:
Fetelor...am o veste foarte proasta : am pierdut sarcina.Nu din cauza amniocentezei pe care nici n-am mai apucat s-o fac.Ieri dimineata s-a intamplat ceva ireversibil,am pierdut lichidul amniotic si azi dimineata s-a terminat totul cu un chiuretaj pe viu,fara anestezie.
Nu vreau sa intru in detalii.Fizic ma simt bine acum (atat cat se poate in situatia asta) dar sunt daramata psihic.
Practic nu mai e nimic de spus,nu vreau sa va intristez si pe voi.Asa a fost sa fie.O sa trec si peste asta,chiar daca in momentul asta nu stiu cum.
O sa ma ocup de lista,asa cum am promis.In seara asta am revenit de la spital si vad ca am primit o gramada de mailuri cu date despre conturile LR.
claujro spune:
Jasmine, imi pare foarte rau! Multa putere iti doresc si ai incredere ca o sa fie bine.
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristicross Spuneti-mi si mie va rog ce tb sa-i scriu lui Jasmine si pe ce adresa. Am bebe de 2 saptamani si nu am timp sa citesc din urma . multumesc. cris |
activeaza-ti PM-ul
kokiy spune:
Off Jasmine...iti doresc sanatate si multa putere ...
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
miki68 spune:
Jas, sa treci cu bine peste supararea asta! Doamne-Doamne are planurile lui, asa sa stii!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Iingrid spune:
Mie deja mi-au dat lacrimile. Imi pare tare rau, Jasmine. Nu stiu ce sa mai zic, e cumplit.
Sunt mama de doi copii si nu vreau sa stiu vreodata ce e in sufletul Jasminei acum
Mami de Rares 02.09.2004 si Ingrid 06.10.2008