Redoutistele fidele La Redoute France (154)
Raspunsuri - Pagina 16
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amira2 buna fetelor. vreau sa pun si adresa mea sau contul de la lr.fr , nu stiu exact ce trebuie pt a va ajuta. mai pot sa va ajut si cu alte conturi ale unor prietene, daca credeti ca ajuta. |
Activeaza-ti PM-ul, daca vrei sa-ti dai datele tale si ale prietenelor( nume ,prenume, nr. client si adresa de mail).
Se face lista cu persoanele care au comandat de pe LR.FR .Vrem sa informam cati clienti, respectiv bani au pierdut cu franciza care s-a dechis.
Binenteles daca esti de acord cu actiunea noastra. Nu este obligatoriu.
ChrisDun spune:
Salve !
Am uitat sa le cer si prietenelor mele coordonatele de pe LR ... imediat ce le aflu, le trimit.
citat din mesajul lui amira2 eu am o prietena in franta care este de acord sa imi primeasca comenzile. am vorbit si cu atlasib-ul si imi vor transporta pachetele pana in romania. 15 euro pt pachete ce nu depasesc 10 kg. intrebarea mea este.daca pot comanda cu cardul meu romanesc pe o adresa din franta!?!? |
amira2, eu am comandat cu cardul meu, pe unul din conturile de LR pe care le aveam. Tot ce am facut a fost sa modific adresa mea, adica in loc de adresa din RO am pus adresa varului din Franta, cu mentionarea numelui lui inaintea numarului strazii: "Chez M X, rue Y...". Coletul va veni pe numele meu, chez M X = varul meu, pe adresa lui.
Comanda mea a trecut prin verificare manuala, dar a fost acceptata, inclusiv cadoul pe care il "cerusem" cu un cod care nu imi era adresat. O sa va anunt cand o primeste varul.
Dierna3, de-abia acum m-am logat si am gasit PM-ul tau Maine sper sa termin traducerea.
Aghata spune:
in urma acelui mail de instiintare pe care l-am primit toate acum ceva vreme le-am trimis un mail redutilor nostri autohtoni...nu prea dragalas. Priviti ce "compunere" am primit din partea lor :
Stimata doamna ....,
In primul rand dorim sa va uram Bine ati venit! si sa va multumim pentru emailul dvs. si pentru interesul acordat LA REDOUTE Romania.
Asa cum ati observat, de acum comnezile pentru produsele LA REDOUTE vor fi preluate numai de echipa din Romania, care cu siguranta va raspunde mult mai prompt si mai clar solicitarilor dvs. Preturile practicate in Franta sunt aceleasi cu cele din Romania, si corespund preturilor din cataloagele LA REDOUTE. Diferenta sesizata de dvs., intre preturile din Franta si cele din Romania, se datoreaza discounturilor aplicate din motive de natura economica determinate de diferenta volumului de vanzari efectuate pe piata din Franta si respectiv pe cea din Romania.
Asocierea LA REDOUTE cu un magazin de disocunt sau de tip Outlet, valabila pentru o parte din clientii din Romania, este total eronata. LA REDOUTE este un magazin ce promoveaza branduri si produse cu o calitate deosebita realizate in colaborare cu designeri faimosi, adresandu-se in special clientilor ce acorda atentie aspectului lor exterior. Clientul LA REDOUTE este caracterizat de simt estetic si bun gust vestimentar.
De aceea dorim ca La Redoute sa devina un etalon în ceea ce priveste calitatea si bunul gust pe piata modei din Romania.
Daca insa dvs. sunteti interesata doar de produsele aflate la discount, va asiguram ca pe masura ce vor fi receptionate comenzi din Romania, si implicit cererea de produse LA REDOUTE va creste, clientii vor fi recompensati cu oferte speciale si lichidari de stoc. Nu ar fi putut exista de la inceput produse in sectiunea Lichidari de Stoc deoarece activitatea a fost lansata abia in luna Noiembrie.
Avem si o veste foarte buna pentru dvs.: incepand cu luna Decembrie veti putea regasi si achizitiona produse LA REDOUTE la preturi speciale vizitand sectiunea Lichidari de Stoc. Va invitam deci sa reveniti pe siteul www.laredoute.ro cat mai curand!
Satisfactia dvs. si a tuturor celorlalti clienti, vrem sa ne recomande si sa ne oblige la mai mult, in egala masura.
Echipa LA REDOUTE ROMANIA
P.S. LA REDOUTE Romania nu a preluat contul dvs. de pe laredoute.fr, insa atata timp cat sunteti inscrisa benevol pe lista destinatarilor de newsletter laredoute.fr este foarte probabil sa mai primiti astfel de mesaje in limba engleza, franceza sau romana, transmise exclusive de colegii nostri din Franta
Multumim pentru intelegere.
claujro spune:
Mi se pare culmea TUPEULUI: daca ma lasau sa comand din Franta luam un pull cu 5 euro dar nu mai pot si daca il vreau, trebuie sa platesc 50 euro pe el, lucru care li se pare firesc astora de la redoute.ro. INCREDIBIL!
Si nu e vb de Aubaines ci de produsele din colectia noua
de comentat
Dierna3 spune:
Super dovada de adaugat la reclamatiile spre forurile europene si franceze! Reprezentantii romani ai LR recunosc faptul ca prin intermediul francizei firma-mama practica vanzarea fragmentata:
Diferenta sesizata de dvs., intre preturile din Franta si cele din Romania, se datoreaza discounturilor aplicate din motive de natura economica determinate de diferenta volumului de vanzari efectuate pe piata din Franta si respectiv pe cea din Romania
octopusu spune:
Am incercat sa simulez o comanda la marks@spencer si nu reusesc, deoarece imi cere "issue number", la datele cardului. Eu chiar nu stiu ce reprezinta asta, dar stiu ca si sora mea a mai avut problema asta. In vara a fost la Londra sa viziteze si a incercat innainte sa plece sa isi cumpere bilete de intrare la dif obiective turistice si nu a reusit din cauza acestui "issue number"
meddana spune:
Fetelor am primit raspuns de la CCE.
Nu incalca nicio lege europeana.Decizia de a nu livra intr-o tara e decizia lor,a redutilor si mi-au recomandat sa le scriu direct lor.
Daca vreti sa cititi va dau mailul pe PM
Dierna3 spune:
citat din mesajul lui meddana Fetelor am primit raspuns de la CCE. Nu incalca nicio lege europeana.Decizia de a nu livra intr-o tara e decizia lor,a redutilor si mi-au recomandat sa le scriu direct lor. Daca vreti sa cititi va dau mailul pe PM |
Conteaza si cum ai formulat intrebarea, conform actualelor legi e corect.
Nu cred ca e vreun secret, asa ca de ce nu faci un copy/paste pe forum la ce ai intrebat, respectiv ce ti-au raspuns?
ane2200 spune:
Cum nu incalca nicio lege? Si piata libera, dreptul meu de a cumpara de oriunde ce e? Doar o chestie care suna bine pe hartie?
As vrea si eu mailul de la ei. Poate avem mai mult succes cu demersul la lr.fr. Din pacate am lipsit in perioada in care a fost actiunea cu d-na Kuneva. Nici de acolo nu sunt semne imbucuratoare?
Pana una-alta, am vazut ca mai nou austriecii ne iubesc f tare - suntem cei mai buni turisti de shopping
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul