Redoutistele fidele La Redoute France (154)
Raspunsuri - Pagina 14
danita spune:
jasmine
citesc rarutz subiectul ......dar asta nu inseamna ca nu ma intereseaza. trimiteti-mi si mie ce info sa va trimit si sunt prezenta !
D
axxxa spune:
Hakimela si ooka, nu am dat inca comanda, pt ca am primit un mail de la o fata de pe forum, care mi-a spus ca a incercat si ea mai demult sa comande de la Aramis, insa domnul care se ocupa de respectiva afacere pare cam neserios, pozeaza in super ocupat, n-ar avea stocuri, deci nu stiu ce sa fac. Voi ati mai dat comenzi pana acum? Sau aveti cunostinte care au dat si pe care le puteti intreba cum a mers treaba? Eu as incerca, mai ales ca in formatie de 3 persoane e perfect, nici nu trebuie sa iau nu stiu cate haine, in plus plata e ramburs deci nu riscam nimic, dar nu stiu cum sa ne organizam. Voi sunteti din Bucuresti? Mai bine ar fi sa discutam pe PM sau mail, ca sa nu incarcam topicul aici cu alte discutii.
amarantina spune:
Jasmine Iti doresc multa putere sa treci peste pierderea suferita.
Am dat si eu adresa la cunoscuti, sper sa-si faca timp sa trimita datele.
Ma gandeam sa asteptam pana se fac minim 300 de persoane, asa efectul asupra lr va fi mai puternic.
mihaser spune:
Neata!
axxxa eu iau costumasele respectivedin Selgros la preturi rezonabile. Nu am comandat de la ei ptr simplu fapt ca mi se pare aiurea sa vinzi engross si sa nu ai un magazin virtual, ci doar niste poze.
Fetele m-am mai uitat pe .ro...daca veti cauta fete de perna le veti gasi foarte greu!
Eu cred ca ar trebui sa ne chemam subiectul "in asteptarea falimentului francizei"
Va pup!
tusferi spune:
Jasmine, imi pare tare rau de ce s-a intamplat. Iti doresc si eu multa sanatate, putere si sa te refaci psihic cat mai repede!
Este groaznic si din pacate stiu si eu cum este Citind mesajele de incurajare pentru tine am vazut cate fete au trecut prin necazul asta si nu mi-a venit sa cred cat de multe suntem
Fii tare!
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
ana_gabriela spune:
Neata!
Astept si eu un PM cu adresa de mail la care sa trimit datele(vreo 3 conturi cred).
Gabi
camelia_daniela spune:
Jasmine, draga mea, imi pare tare rau de ceea ce s-a intamplat!
Sunt si eu alatauri de tine si iti doresc tot binele din lume si sa iti dea Domnu putere !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
meddana spune:
Neata fetelor!
Ce stiti de KIABI?Stiu ca nu trimit in Romania,dar in Italia da.Mi-am facut cont si mi-au trimis un bon de reducere 20% la prima comanda.Nu au asa multe modele de haine,dar decat nimic...