Insarcinata cu febra ?!

Insarcinata cu febra ?! | Autor: alexi

Link direct la acest mesaj

cumnata mea si-a facut testul de sarcina si e pozitiv , dar de o saptamana incoace are febra + ca e si putin racita , dar ea zice ca febra nu e normala . voi , mamelor , de unde ziceti ca vine febra asta??? e normala la un inceput de sarcina ? are voie aspirina ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sobo spune:

Cel mai bine este sa mearga la un doctor sa intrebe.
Cauza febrei nu poate fi sarcina. Eu am avut ceve probleme cu o usoara raceala cu febra, dar ce-i drept in ultimul trimestru de sarcina. Atunci am avut voie sa iau doar paracetamol. Se pare ca este cel mai inofensiv, dar fiind la inceputul sarcinii nu stim niciodata ce implicatii are un medicament.

Oricum doctorul ramane singurul in masura sa dea un sfat competent.

Sobo si BB Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

ce inseamna febra? cit anume?
in primele 3 luni de sarcina temp corpului este mai crescuta si ai senzatia ca frigi...mai ales sanii si picioarele.
numai bine,

päpä

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

quote:
Originally posted by papadie

ce inseamna febra? cit anume?
in primele 3 luni de sarcina temp corpului este mai crescuta si ai senzatia ca frigi...mai ales sanii si picioarele.
numai bine,

päpä

Si eu zic ca depinde ce intelegi tu prin febra. Nu stiu daca te linisteste in vreun fel raspunsul meu, dar eu in primele 4 luni am avut stabil 37 cu 4. Medicul mi-a dat si un set de analize de facut, vizite la nenumarati medici de specialitate, si dupa ce a vazut ca nu am nici o problema, a zis ca, desi mai rar, dar sunt si sarcini din astea.

Daca zici ca e un pic racita, ar fi bine s-o vada un medic, racelile, cat si virozele in general sunt fff periculoase mai ales in primul trimestru de sarcina.

Multa sanatate cumnatei tale si o sarcina cat se poate de usoara.

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz - 2 ani pe 20 septembrie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

E foarte des intilnita "febra" in timpul sarcinii - 37.4 - 37.7. Asta nu inseamna scutire de la mersul la doctor. Poate sa fie o asociata cu o crestere temporara a tensiunii sau o raceala mica de tratat cu limonada si ceai si portocale. Si nu, aspirina NU e recomandata pe timpul sarcinii. Uite, s-a mai discutat recent despre asta:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12870

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput