Cea mai frumoasa mamica
Raspunsuri - Pagina 4
Carolyne spune:
Vali, esti cea mai frumoasa mamica
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si rabdare sa treci peste momentele grele.
Bucura-te de fetitele tale si arata-le momentele frumoase ale vietii!
Sarbatori fericite !
ana maria spune:
Vali sa dea dumnezeu putere si sa crezi in miracole si in viata!!!! Iar copiii nosteri sunt cei care ne dau forta cea mare de a trece peste toate!!!
Eu nu pot sa nu-ti povestesc un istorie de succes: fina mea la 35 de ani a descoprit ca are cancer la san, s-a operat, a facut toate etapele de terapie, dar credea ca viata ei s-a terminat... nu era casatorita, nu avea copii... Dupa doi ani de la terminarea terapiei a ramas insarcinata (2 luni a mers la 7 doctori incercand sa afle daca e bine sau nu) a hotarat sa pastreze copilul si la 38 de ani a devenit mamica a doua fetite gemene. Au trecut aproape 10 de ani de la aflarea diagnosticului si desi merge periodic la controale se bucura ca viata i-a oferit sansa asta!!!
Multa sanatate si sarbatori fericite acasa!!!!
Deianira spune:
Vali, am citit si eu blogul tau.
Iti doresc multa sanatate si vreau sa-ti spun ca esti o mamica deosebit de frumoasa .
vali02 spune:
Multumesc fetelor, sunteti fantastice, deja am un alt tonus decat saptamana trecuta - si sa vedeti ce tzantzos merg, ca de, eu is aia frumoasa de pe DC
A venit la mine Mosu'! mosu - frumosu meu mi-a facut o surpriza si a venit fara sa ma anunte ca sa nu ramana ghetele mele goale anul asta.
madelaine77 spune:
Vali, mi-au dat lacrimile...
O imbratisare calda pentru cea mai frumoasa si puternica mamica.
Sa te ajute Dumnezeu!
MADELAINE