Cat costa un latrat la tv
Am citit www.hotnews.ro/stiri-esential-5173421-negociat-pentru-candidat-cum-apari-show-5000-sau-20-000-euro.htm" target="_blank">aici si am inteles de ce apar unii mereu la emisiunile politice.
Cititi ca sa vedeti cine si de ce apare.
M-am dumirit de ce apar mereu aceleasi moace. E clar ca numai maharii cu lovele isi pot propune sa intre in sufrageria alegatorului, prin tv.
NU votati pe cei pe care ii vedeti la TV. E cel mai eficient mod de a scapa de acesti ciolanari.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
Eliza5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Am citit www.hotnews.ro/stiri-esential-5173421-negociat-pentru-candidat-cum-apari-show-5000-sau-20-000-euro.htm" target="_blank">aici si am inteles de ce apar unii mereu la emisiunile politice. Cititi ca sa vedeti cine si de ce apare. M-am dumirit de ce apar mereu aceleasi moace. E clar ca numai maharii cu lovele isi pot propune sa intre in sufrageria alegatorului, prin tv. Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |
Pai.. nu neaparat. Candidatii cu notorietate nu platesc, as baga mana in foc. Ei sunt invitati pe gratis pentru ca fac audienta.
Probabil cei necunoscuti trebuie sa plateasca, de altfel nici nu ar incapea toti in grila daca ar dori sa participe la emisiuni TV pe gratis :-)
Deci nu cred ca se pune problema sa nu ii votezi pe cei pe care ii vezi la TV..
kay spune:
Eliza, TOTI care apar in emisiuni politice din campanii platesc... cum sa vina gratis? eventual sa le dea si niste bani... va zic eu ca ii costa, mult chiar. nu pot sa zic mai multe, da va zic eu ca asa e, toti platesc si inca foarte mult.
Pe de alta parte, Mirela, nu mi se pare corect sa zici sa nu se voteze oamenii care apar la tv. fiecare are dreptul sa voteze cu cine vrea, influentarea nu mi se pare deloc ok.
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Eliza5 spune:
Nu zic nu, poate ai niste informatii din interior si atunci intr-adevar nu am cum sa te contrazic.
Pe de alta parte, obiectivul principal al oricarei televiziuni de pe lumea asta este audienta. Cifrele de audienta iti genereaza in final profitul (televiziunile cu audienta mare pot sa vanda si reclama scumpa). In acest context este in interesul televiziunilor sa aiba in platou invitati care prind la public, invitati care capteaza audienta. Si astfel de invitati sunt un Prigoana, un Becali, un Geoana, un Tariceanu, ca sa nu mai vorbesc de Basescu. Idealul este sa prinzi doi care au opinii divergente ca sa iti faca "show". Nu este interesul nimanui sa invite "no names", figuri necunoscute si "neinteresante" (cum sunt probabil 70-80% din cei care candideaza acum la alegeri). De exemplu, pur pragmatic vorbind, scena facuta de Marinescu si "ciocu mic" a ridicat audienta B1, obiectivul a fost atins .
psichoMom spune:
Mirela, iarta-ma dar sunt stupefiata!!! Cum poti sa indemni pe cineva sa nu voteze oamenii care apar la televizor? De ce? Pentru ca au bani? De ce nu as vota pe cineva care are bani? Mai degraba nu l-as vota pentru ca nu este un bun politician, nu pentru ca e bogat!
Dar cum poti sa-ti dai seama daca are ceva in cap? Lasandu-l sa vorbeasca si din cate stiu eu, mass media asta face! E dreptul lui ca si candidat sa apara la TV...
Imi pare rau, dar sunt total de acord cu Kay, nu e deloc in regula sa lansezi un astfel de indemn!
Oh, am uitat ceva si editez pentru asta: te-ai gandit mult inainte de a da titlul acestui subiect? Chestia cu latratul mi se pare o jignire destul de urata! Pioate nu toti o merita...
ellinia spune:
Si mie mi se pare o jignire titlul.
In schimb, din cea am citit, sumele acelea astronomice, 20.000 euro, o aparitie, 10.000 la Nasul, ca nah, B1 nu are asa mare audienta ca Antenele, sunt valabile numai pentru Bucuresti. In provincie nu se ajunge la sume asa mari. Poate doar in orasele mari dar sigur nu asa de mult. Eu personal nu ma prea uit la posturile nationale, nu am rabdare, ma uit la posturile locale si doar la emisiunile care ma intereseaza, cu cei care candideaza in colegiul meu.
Oricum, s-a ajuns la chestii foarte urate, de abia astept sa se termine, vad in jurul meu panouri taiate, candidati cu ochii scosi sau cu mustati sau alte chestii jignitoare, bannere taiate, copaci portocalii ... se bat sustinatorii intre ei, se pune atata patima, anul asta, la locale, un viceprimar candidat la primarie a facut infarct si a murit cand a vazut rezultatul - nu iesise bineinteles ...Ii vad pe toti foarte nervosi, acum, pe ultima suta de metri ii vad si la tv ca nu mai au stare. Ca sa numai zic ca si chestia cu redistribuirea mi se pare o nedreptate.
desprecopii spune:
na, remarc ce sensibile sunteti unele la onoarea politicienilor de ecran. e minunat, trebuia sa le ia cineva apararea.
dupa mine, ar fi fost mai eficient sa va convinga sa ii votati facand ceva pentru comunitate. dar, din cate observ eu, in aproape 20 de ani, nu prea s-a facut mare lucru. si acum, vi se pare jignire ca eu spun ca ei latra. OK, retrag, nu latra ci behaie, e mai bine?
Cat despre faptul ca incerc sa va influentez, sa fim seriosi - suntem oameni maturi si nu va strange nimeni degetele in usa aici.Vi se pare ca sunteti constranse cu ceva? Come on... Puteti sa ii votati in liniste pe politicienii de carton, bine smacuiti si dati cu pudra - care va sensibilizeaza mintea si spiritul. Succes.
(sper ca nu ne suparam pentru asta)
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii na, remarc ce sensibile sunteti unele la onoarea politicienilor de ecran. e minunat, trebuia sa le ia cineva apararea. dupa mine, ar fi fost mai eficient sa va convinga sa ii votati facand ceva pentru comunitate. dar, din cate observ eu, in aproape 20 de ani, nu prea s-a facut mare lucru. si acum, vi se pare jignire ca eu spun ca ei latra. OK, retrag, nu latra ci behaie, e mai bine? Cat despre faptul ca incerc sa va influentez, sa fim seriosi - suntem oameni maturi si nu va strange nimeni degetele in usa aici.Vi se pare ca sunteti constranse cu ceva? Come on... Puteti sa ii votati in liniste pe politicienii de carton, bine smacuiti si dati cu pudra - care va sensibilizeaza mintea si spiritul. Succes. (sper ca nu ne suparam pentru asta) Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |
si daca va indemna la o rugaciune pentru acei politicieni, tot asa ati fi raspuns?
sau daca ne-ar fi sugerat sa votam cu "acei", tot nu era bine!
concluzia? cum o dai, cum o spui, tot nu-i bine!
sunt convinsa ca fiecare va vota cum ii dicteaza constiinta si nu cum a sugerat autoarea topicului!
Kari
Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder
papanash spune:
Respiram, contam doar cand vreti sa va votam
Si suntem foarte prosti cand spunem 'ehh mai incercam'
Existam doar in statistici nici macar in sondaje
Si avem dreptul sa maraim doar cand cream avantaje
V-as coase la gura cu sfoara
Vreau sa va doara
Sa ne mintiti doar din priviri pentru ultima oara...
nu pun link la melodie, o puteti gasi pe yuotube, e din albumul 'slalom printre cretini' si se numeste 'vreau sa va doara' .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
psichoMom spune:
Haideti sa nu ne inflamam atat pentru a-i apara sau nu pe politicieni... Eu am vazut lucrurile cu totul altfel. Pe forumul asta, dupa cum autoarea stie foarte bine tinand, cont de numarul de useri, pot exista sotii, mame, surori sau prietene de politicieni.
Ei, cum v-ati simti voi, oricare dintre voi, care intamplator ati fi in aceasta situatie, sa intrati aici si sa vedeti, pe prima pagina la Discutii generale, cum unul din administratori va jigneste ruda sau prietenul?
Jignirea, chit ca a facut referire la calitatea de politician, atinge si persoana...
desprecopii spune:
psicho-tu spui
Haideti sa nu ne inflamam atat pentru a-i apara sau nu pe politicieni... Eu am vazut lucrurile cu totul altfel. Pe forumul asta, dupa cum autoarea stie foarte bine tinand, cont de numarul de useri, pot exista sotii, mame, surori sau prietene de politicieni.
dar din cate vad tu esti inflamata si tu ii aperi. Hello. cu ocazia asta poate spui rudelor/prietenilor politicieni ca parerea mea personala este ca latra (si behaie) in gol si nu fac nimic pentru alegatori.Ca le pasa numai de ei si burtile lor. Mersi mult. M-as bucura daca ai face pe messengerul.