MONTIGNAC (110) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ce sa mai zic , bag ceaiuri , sug neo-angin in draci si am inceput sa iau fervex .... parca parca ochiul e mai bine .... ma doare burta , io nu stiu ce am , cand mergeam la sala anul trecut pe vremea asta nu aveam nimic

am facut cica tortul minune atunci cand am cerut retete , am uitat sa va spun ce porcarie am facut nu? mi-era rusine de voi specialistele am combinat oua frecate cu fructoza pe foc apoi adaugat frisca hulala batuta si gelatina facuta .... darrrrrr nu s-a inchegat deloc deloc , s-a racit la frigi dar nu a iesit ca o racitura nu stiu ce am gresit , pe culinar arata bestial torta si la mineeee curgea

halal bucatareasa nu ? ce sa fac ,asta sunt si basta

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Ymca....era o emisiune de-a lui Bahmuteanu. Jenanta rau de altfel. Dar acolo am vazut-o pe tipa cu restaurantu. Si avea si un site...si nu mai tin minteee.

Andanii..ai pus gelatina intr-un moment gresit. Eu am facut asa mamliga mea cu fructe (vorba Mariei) - gelatina am dizolvat-o in sucul de la conserva de fructe (sau apa). Galbenusurile cu fructoza le-am pus la bain-marin. In ele am pus ulterior si gelatina si am amestecat pana s-a topit de tot. Dar trebuie sa ai grija sa nu fiarba amestecul respectiv ca se distruge gelatina. Dupa aia am dat oala la rece si cand amestecul era la temperatura camerei am amestecat f f f bine cu frisca si albusele batute spuma. Si gataaa...Mie mi-a iesit prea tare. data viitoare incerc sa pun mai putin de 40 g gelatina cat am pus acuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Ce tort ai facut Andanitzo ?

Si de ce ai pus frisca HUlala ?

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Am facut si eu clatite Monti in seara asta. Si au fost foarte mancate - oua, faina integrala, tarate, lapte monti. Intrebarea este daca uleiul in care le-am prajit e ok? Nu creste IG peste 35?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ooo sanse , de ce am pus frisca hulala ... nu stiu , cred ca asa am inteles eu ca e frisca proaspata .... oare la ce se referea ... sunt o ratata la capitolul asta , da cred ca nu am pus cum trebuia gelatina, aia s-a facut bucati bucati inauntru , asa chestii lungi de gelatina aveam inauntru

ce trebuia sa iasa ? nu mai gasesc situl acuma de pe unde am luat dar am combinat galbenusele cu fructoza pe foc, cand s-a racit am combinat cu frisca batuta si apoi cu gelatina ... si gata ... trebuia sa iasa o chestie gelatinoasa si super aratoasa , cand gasesc o pun aici sa vedeti

va pupi

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Andanii...intai gelatina si dupa aceea frisca. Altfel nu mere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

moana , cel mai bine ar fi sa prajesti clatitele in tigaie fara ulei

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Am sa incerc si fara ulei....cele pentru familie le fac cu si celelalte fara.

Aseara am facut humus - naut, pasta de susan, ulei masline, zeama lamaie, usturoi si sare. A iesit bunicel. Data viitoare o sa incerc fara lamaie.

Tot aseara am dat-o in bara cu desertul - branza de vaci de la tarani (deci grasuta) cu muuulta miere de albine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

ieri am mancat 2 prajituri mici (si oribile) la serbare...mi-era foarte foame ca nu apucasem sa mananc acasa...si cand am ajuns acasa am servit struguri...pe la 1 imi era asa de foame, alaptam si beam la greu dintr-o apa plata ca sa amagesc cumva burtoiul

azi am inceput cu un pomelo...adica l-am luat de acasa, in coaja lui si-l tin la loc de cinste la mine pe birou...mi-e lene sa-l desfac...o sa propun cuiva sa-l desfaca si-i ofer jumatate de fruct; generoasa oferta...cineva interesat? ca pe la noi pe la birou bate vantul plecarii...asa ca-s cam singura

sunt total pierduta in frisca, gelatina, batut, incalzit...citesc mesajele de 3 ori, mi se pare ca am retinut secventa corecta dar daca-mi da cineva un test de fapt nu stiu nimic. ce pot sa spun e ca tortul facut de sanse arata bestial si voi visa la el (nu cred ca ma voi aventura vreodata sa-l fac)

plec la munte azi si ma intorc luni dimineata...sotul se lauda ca va pregati cateva drumetii...eu mi-am pus bocancii in bagaj...tone de haine pentru copii, de frig, de umezeala, de caldura, de interior, de exterior, de zapada, de soare, de ploaie...cunoasteti modelul. sper ca drumetiile mele sa nu fie pana la masa si inapoi vedem ce iese ca n-am mai iesit cu ambii copii din vara, cand cea mica era inca alaptata exclusiv deci mi se parea mai simplu.

voi incerca sa ma tin cu gratarele si salate de muraturi si niste oua la micul dejun. simplu si monti.

weekend placut si sanatos la toate fetele bolnave

Mergi la inceput