Deficit de oameni normali !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Hm! Ma intreb, totusi, ce inseamna "a fi normal"? Si ma bucur ca fata mea e inca micuta si nu trebuie sa iau o decizie intr-un timp asa de scurt. Asta ca sa ma refer la vaccinul cu pricina. Eu una, sunt pro-vaccinari IN GENERAL, insa campania asta nu m-a convins. Nu sunt genul care sa ma iau dupa zvonuri, insa pur si simplu mi se par ciudate unele lucruri, cum ar fi graba cu care se incepe aceasta vaccinare, argumentele pro subtiri, si multe altele.
As avea o intrebare pentru cei care se cred "mai normali" decat media. Situatie ipotetica: calatoriti mult, sunteti cazati la etajele superioare ale hotelurilor din orasele in care mergeti, asa ca folositi lifturile. Intr-o zi, mergeti intr-un oras nou, la un hotel de lux si trebuie sa ajungeti la ultimul etaj. Inca de cand intrati in hotel, persoane necunoscute va abordeaza pe rand pentru a va spune sa nu folositi liftul pentru ca este extrem de periculos. Chiar au priviri ingrijorate. Ajungeti langa lift si sunteti invitati politicos dar cam insistent de catre liftier sa luati liftul. Tot insista, aproape tragandu-va inauntru, asigurandu-va in continuu ca este perfect sigur. Intrebarea: Ce faceti? Carui "zvon" ii dati crezare? Celui conform caruia ati putea fi in pericol iminent, sau celui care va asigura ca nu e nici un pericol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andries, de unde ai datele astea? poate ca sunt protejate prostituatele din folisrea prezervativului, ca nu vad cum altfel, nuzic ca cunosceu mecanismele cancerului si legatura dintre nivelul hormonal si producerea bolii, da cha chiar sunt curioasa de aceste constatari.
Si nu, nu trebuie sa fii religios ca sa vezi ce aberatie e educatia sexuala facuta azi:
anume mijloace contraceptive in favioarea responsabilizariui si inceperii vietii sexuale cat mai spre maturitate, vaccin contra abstinenta...etc etc etc....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Nu stiu daca prostituatele chiar sunt protejate de folosirea prezervativului. Prostituatele pot avea una sau mai multe relatii in care sa nu foloseasca prezervativ. Au si ele iubiti, nu? :-)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si care iubiti poate nu sunt purtatori de hpv..
hai ca fantazam deja, eu chiar sunt curioasa de legatura dintre nivelul hormonal si cancer, poate se poate ridica nivelu asta si cu un sg barbat

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Am aici un link (in engleza) pe care am fost trimisa de catre un site olandez, deci nu am cautat eu in mod special, ci olandezii l-au atasat acolo tocmai pentru a nu crea dubii, ei vor sa introduca in 2009 in septembrie pentru fetitele de 12 ani, se precizeaza pe site ca "tine" doar 4 ani, dupa se face din nou un alt shot, deci mie mi-e clar, abureala, dupa ce am citit si ce scriu americanii, observatori impartiali, si dupa raportul ala in care se spune despre fetele care au murit, no thanks, ii las pe cei mai curajosi sa testeze ei pe copiii lor, nu pe a mea.

Atasez linkul e in engleza:
http://www.nvkp.nl/fileadmin/nvkp/pdf/JWReportFDAhpvVaccineRecords.pdf

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Incidenta de cancer de col la prostituate este foarte, foarte mica. Se pare ca sunt protejate de un anumit nivel hormonal... datorat meseriei.

Andries

Riscul de cancer de col este cel mai ridicat in prostituate, asa a si fost descoperit virusul.

Citat:
citat din mesajul lui Andries

HPV este transmis de catre barbati, cu precadere cei necircumcizati. In tarile in care se practica circumcizia, incidenta de cancer de col este mult mult redusa.

Barbatii care se circumcizeaza in tarile nedezvoltate au mai multe sanse sa fie educati, sa se protejeze...etc.
In tarile in care circumcizia nu e corelata cu educatia si starea materiala, procentul de infectii e la fel in circum si ne-circum

HPV se poate transmite si cind exista prezervativ . Singura protectie 100% impotriva cancerului de col este abstinenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tisina

As avea o intrebare pentru cei care se cred "mai normali" decat media. Situatie ipotetica: calatoriti mult, sunteti cazati la etajele superioare ale hotelurilor din orasele in care mergeti, asa ca folositi lifturile. Intr-o zi, mergeti intr-un oras nou, la un hotel de lux si trebuie sa ajungeti la ultimul etaj. Inca de cand intrati in hotel, persoane necunoscute va abordeaza pe rand pentru a va spune sa nu folositi liftul pentru ca este extrem de periculos. Chiar au priviri ingrijorate. Ajungeti langa lift si sunteti invitati politicos dar cam insistent de catre liftier sa luati liftul. Tot insista, aproape tragandu-va inauntru, asigurandu-va in continuu ca este perfect sigur. Intrebarea: Ce faceti? Carui "zvon" ii dati crezare? Celui conform caruia ati putea fi in pericol iminent, sau celui care va asigura ca nu e nici un pericol?

Tisina

Sa inteleg ca liftierul si-ar risca viata ca sa ma convinga pe mine ca nu e nici un pericol. Are dubii ca liftul va tine (ca si necunoscutii), dar o sa isi jerfeasca viata fara preget macar numai ca sa ii puna cu botul pe labe...hard to believe.

Revenind la analogie, parerea necunoscutilor nu valoreaza doi bani. Ai nevoie de experti. E o regula fireasca a cunoasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

In linkul dat de mine se spune ca in rapoartele FDA, scrie negru pe alb ca au aparut chiar si condiloame la fete care nu avusesera asa ceva, erau testate negativ pentru HPV, deci s-a apasat acolo pe un tragaci in organism, ca sa nu mai zic de celelalte cazuri mult mai grave.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ma fascineaza cite raspunsuri se dau, pe o tema atit de dezbatuta si ras-dezbatuta, si fara ca cei care raspund sa fie macar bine informati (nu toti, fireste, dar destui dintre ei)...
Eu nu m-am vaccinat si nici nu intentionez sa o fac, din aceleasi motive de "graba strica treaba", de testat insuficient, de necunoastere a consecintelor pe termen lung. Asta nu inseamna ca mi-as asuma raspunderea de a refuza vaccinurile obligatorii pentru nou-nascuti si bebelusi, de exemplu...

pacat ca amestecam insa in subiect merele cu perele; despre vaccinul asta in special si despre vaccinuri in general se mai discuta si in alte parti; parerea mea este ca xenocid a vrut sa aduca iar in discutie aceasta problema a campaniei de vaccinare, dar ca sa nu-i fie indicat politicos un alt loc in care se discuta deja, a imbracat ...ideea in hainele teoriei conspiratiei.

ok; nu am apelat la homeopatie dar am rude apropiate care au facut asta si la care a functionat, si sincer nu cred ca noduli pretumorali la sini dispar numai cu efectul placebo.
nu imi pasa chiar deloc daca SUA a ajuns au nu pe luna
cred cu tarie in existenta vietii si in alta parte in univers, nu doar pe aceasta planeta, dar asta nu inseamna ca e musai sa se fi prabusit nave spatiale sau sa fim rapiti si microcipati de extraterestri
nu vad ce relevanta are daca elvis (sau ceausescu) sint in viata
nu cred ca are vreo importanta daca pamintul e condus din umbra de organizatii secrete sau pur si simplu de interesele ascunse ale celor din "fruntea tarii".

oare sint normala? sau nu prea?

if you can't say something nice, then don't say it at all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

aceste trei paragrafe din studiul dat de ilse sunt foarte socante:

• Gardasil is marketed as a vaccine that prevents cancer, but it “ . . . has not
been evaluated for the potential to cause carcinogenicity or genotoxicity.”
• Gardasil is not 100% effective against all HPVs. It is designed to protect
against only four strains of HPV, even though there are over thirty strains
including at least fifteen that can cause cancer.
• While Gardasil is the most expensive vaccine ever to be recommended by the
FDA, its long-term effectiveness is unknown and could be as brief as only two to three years.

Acest subiect, despre Gardasil este foarte important si de interes pentru toti parintii ... pacat ca amestecam si alte chestiuni aici.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput