Deficit de oameni normali !

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Fetelor, cine va spune voua ca nu puteti face vaccinul daca nu mai sunteti virgine?
Cred ca am mai scris asta de vreo doua ori - daca esti virgina exista o probabilitate mai mare sa nu fi fost infectata cu vreo tulpina de HPV (probabilitate care, dupa cum bine a punctat Vikinga, este mai mica de 100%), dar si daca nu mai esti virgina e posibil sa nu fi fost infectata cu nici o tulpina de HPV, si chiar daca ai fost infectata cu vreuna, probabilitatea sa fi fost infectata cu toate 4 de care te poate proteja Gardasil este mica, cu alte cuvinte probabilitatea ca vaccinul sa iti poata fi inca de folos (adica sa te protejeze de unele din cele 4 tulpini daca nu de toate) este destul de mare.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari spune:

in legatura cu emigrarea in SUA : mi se pare normal ca o tara sa decida pe cine doreste sa primeasca definitiv. Si ce exigente sa aiba fata de candidati. Nu cred ca detinerea unei diplome de calificare intr-o meserie/profesie e obligatorie pentru cetatenii SUA, asa cum nu e nici pentru cei din Canada. E doar un deziderat si oamenii sunt incurajati sa se califice. Candidatii la emigrare, spre exemplu, trebuie sa aiba cel putin o diplome, in momentul in care aplica.

Asa si cu vaccinurile. Parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

continuarea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130531

Mergi la inceput