Deficit de oameni normali !

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

, prezervativul este oricum obligatoriu, insa nu te fereste de HPV. De aceea nici nu a mai fost adus in discutie - se presupune ca toata lumea stie deja.

Simt ca trebuie sa ma scuz pentru ignoranta, asa ca o fac: imi cer scuze, Adina, ca nu am stiut asta.
Mi-ai inchis gura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Hmmm.. pai inseamna ca exista o problema pentru ca tinerele mame nu sunt testate pentru HPV obligatoriu inainte de a naste.
De obicei virusul este "descoperit" doar daca Papanicolau iese prost.
Ce incerc eu de fapt sa spun este: nu cumva este posibil ca unele fetite vaccinate sa aiba deja virusul activ (preluat de la mama, la nastere) si atunci exista o mare problema? Inteleg ca nu este deloc OK sa administrezi vaccinul unei persoane deja infectate cu un virus activ (cu radacinile acelea periculoase).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mai pe langa subiect, dar trebuie sa zic cuiv ca altfel mor...:(((

tocmai am vb cu o prietena draga, o fetita de 10 ani. care m a sunat cumva jenata, ar fi vrut sa vb cu mine dar nu putea sa exprime ce si cum. pana la urma am aflat. pt ca tatal (singurul parinte) a refuzat sa ii faca vaccinul minune, a trebuit sa mearga la ginecolog, sa se suie pe capra, si sa fie verificata daca e virgina. apoi sa se elibereze o adeverinta pe tema asta, pe care trebuie sa o duca la scoala.

cum mama ma-sii poti sa sa faci asta unui copil de 10 ani? caci chiar e un copil. nu, vaccinarea nu e obligatorie, e doar gratuita, dar ca sa n o faci...te sui pe capra la 10 ani....

Parent like there's no tomorrow!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianocica

tocmai am vb cu o prietena draga, o fetita de 10 ani. care m a sunat cumva jenata, ar fi vrut sa vb cu mine dar nu putea sa exprime ce si cum. pana la urma am aflat. pt ca tatal (singurul parinte) a refuzat sa ii faca vaccinul minune, a trebuit sa mearga la ginecolog, sa se suie pe capra, si sa fie verificata daca e virgina. apoi sa se elibereze o adeverinta pe tema asta, pe care trebuie sa o duca la scoala.

cum mama ma-sii poti sa sa faci asta unui copil de 10 ani? caci chiar e un copil. nu, vaccinarea nu e obligatorie, e doar gratuita, dar ca sa n o faci...te sui pe capra la 10 ani....

Nu cred ca am inteles...scoala i-a cerut vaccinarea obligatorie, in caz contrar adeverinta ca-i virgina? SCOALA, vrea adeverinta ca fata de 10 ani e VIRGINA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Ma repet, ca dupa atatea pagini se vede clar ca lumea a mai uitat de una de alta, de-a lungul intregii vietii, 80% dintre femei il vor avea, in cele mai multe cazuri 90% dintre ele il vor elimina (fara tratament)cam intr-un an,celelalte pot dezvolta celule precanceroase sau sa se vor vindeca mai greu...Deci 80% dintre cele care scriem acum pe DC l-am avut, s-a vindecat, sau pur si simplu n-am avut nici un fel de simptome...in Olanda se naste evident natural, conform explicatiei de mai sus....restul de presupuneri apolcaliptice nici n-are sens sa dezvolt, oricare om care da o cautare cu google isi poate frumusel lua informatiile astea, atentie mare, din surse demne de incredere, gen: ministerele sanatatii din tarile respective, ca sa nu fiu iar acuzata de cine stie ce aberatii

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza5

Hmmm.. pai inseamna ca exista o problema pentru ca tinerele mame nu sunt testate pentru HPV obligatoriu inainte de a naste.
De obicei virusul este "descoperit" doar daca Papanicolau iese prost.
Ce incerc eu de fapt sa spun este: nu cumva este posibil ca unele fetite vaccinate sa aiba deja virusul activ (preluat de la mama, la nastere) si atunci exista o mare problema? Inteleg ca nu este deloc OK sa administrezi vaccinul unei persoane deja infectate cu un virus activ (cu radacinile acelea periculoase).

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Eliza, nu exista o problema chiar asa de mare. E ok sa administrezi vaccinul unei persoane care a fost deja infectata cu o tulpina cu risc crescut - doar ca vaccinul nu va mai proteja persoana respectiva de acea tulpina (dar o va proteja de celelalte - din cele patru).

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Citat:

???? Asta e chiar aiurea si fara absolut nici un rost.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:

In ce scoala s-a intamplat asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

scoala din sectorul 1, maine ma intalnesc cu printesa, am sa stau de vorba cu ea, sa incerc sa i explic cumva ce i s a intamplat :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

scoala din sectorul 1, maine ma intalnesc cu printesa, am sa stau de vorba cu ea, sa incerc sa i explic cumva ce i s a intamplat :((

Este de-a dreptul jenant. Chiar nu credeam ca vom ajunge sa ne ducem copilele la ginecolog pentru a SE DISCULPA in fata unei institutii de invatamant.´´uite, sunt virgina ,stimata institutie.Te rog sa-mi dai voie sa refuz vaccinul care e dealtfel optional..´´

Scuza-ma ca insist, dar ce se intampla daca fetita nu venea cu adeverinta de virginitate?

Mergi la inceput