Deficit de oameni normali !
Raspunsuri - Pagina 26
Tisina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adina Iulia , prezervativul este oricum obligatoriu, insa nu te fereste de HPV. De aceea nici nu a mai fost adus in discutie - se presupune ca toata lumea stie deja. |
Simt ca trebuie sa ma scuz pentru ignoranta, asa ca o fac: imi cer scuze, Adina, ca nu am stiut asta.
Mi-ai inchis gura!
Eliza5 spune:
Hmmm.. pai inseamna ca exista o problema pentru ca tinerele mame nu sunt testate pentru HPV obligatoriu inainte de a naste.
De obicei virusul este "descoperit" doar daca Papanicolau iese prost.
Ce incerc eu de fapt sa spun este: nu cumva este posibil ca unele fetite vaccinate sa aiba deja virusul activ (preluat de la mama, la nastere) si atunci exista o mare problema? Inteleg ca nu este deloc OK sa administrezi vaccinul unei persoane deja infectate cu un virus activ (cu radacinile acelea periculoase).
dianocica spune:
mai pe langa subiect, dar trebuie sa zic cuiv ca altfel mor...:(((
tocmai am vb cu o prietena draga, o fetita de 10 ani. care m a sunat cumva jenata, ar fi vrut sa vb cu mine dar nu putea sa exprime ce si cum. pana la urma am aflat. pt ca tatal (singurul parinte) a refuzat sa ii faca vaccinul minune, a trebuit sa mearga la ginecolog, sa se suie pe capra, si sa fie verificata daca e virgina. apoi sa se elibereze o adeverinta pe tema asta, pe care trebuie sa o duca la scoala.
cum mama ma-sii poti sa sa faci asta unui copil de 10 ani? caci chiar e un copil. nu, vaccinarea nu e obligatorie, e doar gratuita, dar ca sa n o faci...te sui pe capra la 10 ani....
Parent like there's no tomorrow!
ladyJ spune:
citat din mesajul lui dianocica mai pe langa subiect, dar trebuie sa zic cuiv ca altfel mor...:((( tocmai am vb cu o prietena draga, o fetita de 10 ani. care m a sunat cumva jenata, ar fi vrut sa vb cu mine dar nu putea sa exprime ce si cum. pana la urma am aflat. pt ca tatal (singurul parinte) a refuzat sa ii faca vaccinul minune, a trebuit sa mearga la ginecolog, sa se suie pe capra, si sa fie verificata daca e virgina. apoi sa se elibereze o adeverinta pe tema asta, pe care trebuie sa o duca la scoala. cum mama ma-sii poti sa sa faci asta unui copil de 10 ani? caci chiar e un copil. nu, vaccinarea nu e obligatorie, e doar gratuita, dar ca sa n o faci...te sui pe capra la 10 ani.... Parent like there's no tomorrow! |
Nu cred ca am inteles...scoala i-a cerut vaccinarea obligatorie, in caz contrar adeverinta ca-i virgina? SCOALA, vrea adeverinta ca fata de 10 ani e VIRGINA?
ilse spune:
Ma repet, ca dupa atatea pagini se vede clar ca lumea a mai uitat de una de alta, de-a lungul intregii vietii, 80% dintre femei il vor avea, in cele mai multe cazuri 90% dintre ele il vor elimina (fara tratament)cam intr-un an,celelalte pot dezvolta celule precanceroase sau sa se vor vindeca mai greu...Deci 80% dintre cele care scriem acum pe DC l-am avut, s-a vindecat, sau pur si simplu n-am avut nici un fel de simptome...in Olanda se naste evident natural, conform explicatiei de mai sus....restul de presupuneri apolcaliptice nici n-are sens sa dezvolt, oricare om care da o cautare cu google isi poate frumusel lua informatiile astea, atentie mare, din surse demne de incredere, gen: ministerele sanatatii din tarile respective, ca sa nu fiu iar acuzata de cine stie ce aberatii
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
lai spune:
citat din mesajul lui Eliza5 Hmmm.. pai inseamna ca exista o problema pentru ca tinerele mame nu sunt testate pentru HPV obligatoriu inainte de a naste. De obicei virusul este "descoperit" doar daca Papanicolau iese prost. Ce incerc eu de fapt sa spun este: nu cumva este posibil ca unele fetite vaccinate sa aiba deja virusul activ (preluat de la mama, la nastere) si atunci exista o mare problema? Inteleg ca nu este deloc OK sa administrezi vaccinul unei persoane deja infectate cu un virus activ (cu radacinile acelea periculoase). Eliza si Alex (15 nov. 2004) |
Eliza, nu exista o problema chiar asa de mare. E ok sa administrezi vaccinul unei persoane care a fost deja infectata cu o tulpina cu risc crescut - doar ca vaccinul nu va mai proteja persoana respectiva de acea tulpina (dar o va proteja de celelalte - din cele patru).
Lai
lai spune:
citat din mesajul lui dianocica mai pe langa subiect, dar trebuie sa zic cuiv ca altfel mor...:((( tocmai am vb cu o prietena draga, o fetita de 10 ani. care m a sunat cumva jenata, ar fi vrut sa vb cu mine dar nu putea sa exprime ce si cum. pana la urma am aflat. pt ca tatal (singurul parinte) a refuzat sa ii faca vaccinul minune, a trebuit sa mearga la ginecolog, sa se suie pe capra, si sa fie verificata daca e virgina. apoi sa se elibereze o adeverinta pe tema asta, pe care trebuie sa o duca la scoala. cum mama ma-sii poti sa sa faci asta unui copil de 10 ani? caci chiar e un copil. nu, vaccinarea nu e obligatorie, e doar gratuita, dar ca sa n o faci...te sui pe capra la 10 ani.... Parent like there's no tomorrow! |
???? Asta e chiar aiurea si fara absolut nici un rost.
Lai
Eliza5 spune:
In ce scoala s-a intamplat asta?
dianocica spune:
scoala din sectorul 1, maine ma intalnesc cu printesa, am sa stau de vorba cu ea, sa incerc sa i explic cumva ce i s a intamplat :((
Parent like there's no tomorrow!
ladyJ spune:
citat din mesajul lui dianocica scoala din sectorul 1, maine ma intalnesc cu printesa, am sa stau de vorba cu ea, sa incerc sa i explic cumva ce i s a intamplat :(( Parent like there's no tomorrow! |
Este de-a dreptul jenant. Chiar nu credeam ca vom ajunge sa ne ducem copilele la ginecolog pentru a SE DISCULPA in fata unei institutii de invatamant.´´uite, sunt virgina ,stimata institutie.Te rog sa-mi dai voie sa refuz vaccinul care e dealtfel optional..´´
Scuza-ma ca insist, dar ce se intampla daca fetita nu venea cu adeverinta de virginitate?