staruri de Romania in interviu
Raspunsuri - Pagina 5
denizel spune:
desprecopii, poate nu era drogata atunci, in emisiune. Am inteles ca nu se mai drogheaza. Am inteles ca a trecut prin tratament de reablitare.
Poate ca, manifestarile sunt si vor ramane semne permanente ale consumului de droguri.
Poate ca, manifestarile acelea sunt efecte secundare ale unor medicamnte (vezi ce a scris Kokiy).
Chiar nu mai trebuie primita pe nicaieri, niciodata? oare asa trebuie tratati oamenii care, sa zicem, au gresit la un moment dat in viata?
Si, fiindca veni vorba de canapeaua lui Maruta, prefer sa o vad pe Marijuana care se lupta sarmana cum poate, decat prezicerile doamnei Hara .
unboticutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Indraznesc totusi sa pun o intrebare: daca e dependenta (si e clar ca era sub inlfuenta lor in emisiune) de ce nu e in centru de reabiltare. Cred ca sunt si in Romania. Locul unui drogat este in centru de reabilitare si nicidecum in interviu pe canapeaua dlui Maruta. Indraznesc sa pun intrebarea pentru ca aici e o problema de etica la care ar trebui sa raspunda cineva. Nu noi desigur. [ |
mai devreme sustineai ca nu esti la curent cu starea ei de sanatate. acu vad ca ti-e absolut clar ca era sub influenta drogurilor.
atitudinea ta vizavi de drogati se inscrie in ciclul "ce cauta accidentele naturii la tv".
totusi, parca iti doreai altceva de la acest topic.
sa nu-i uitam!
desprecopii spune:
Denizel, desigur, insa curios. La atat de multi dependenti de droguri, nu se vad urme - dupa ce NU le mai folosesc. In schimb, e atat de usor sa te ascunzi sub pretextul ca ... ai efecte de la medicamentatia de ... lasat de droguri. Suna putin cusut cu ata alba. Daca insa le consumi cu spor ... e cel mai simplu sa renegi. Ca de, poti fi luat la interviuri la politie. DUpa cum stiu eu, in Romania, consumul de droguri este ILEGAL. Sau poate s-a dat drumul la liber ????
Daca ar fi asa, poate exista insa alt motiv pentru care dna Marihuana a fost invitata in emisiune. E nr 1 in topuri? A castigat un maraton? A fost in Nigeria sa faca o campanie umanitara? A lansat un tirbuson electronic? Stiti voi asa ceva? Daca nu, altul e motivul.
Hai sa fin realisti. Dl Maruta minte cu nerusinare. Stia ca dna e drogata si a invitat-o sa faca audienta. Si dupa aia sa spuna, pardon - nici nu am stiut.
Denizel- si puscariasii au deci sansa sa se reabiliteze la dl Maruta pe canapea. Ce numai dna Marihuana?
Un boticutz: te rog sincer sa ma crezi ca nu m-a preocupat nicioadta aceasta dna Marijuana. Nu sunt pe lista ei de fani, da, aflu in timp ce citesc. Iar topicul merge in directia data de discutie.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
ladyJ spune:
Asta cred si eu, Mirela.
Femeia asta avea probleme cu drogurile. Probabil e sub efectul medicamentelor.
Producatorii(nu maruta) dornici de audiente, au invitat-o sa vorbeasca despre..un subiect mai vechi,cearta cu tatal ei.
S-au folosit practic de ea. Spre ei trebuie aratat cu degetul nu spre biata femeie.Care, e clar ca nu gandea tocmai ok si a acceptat invitatia la pro.
mariamunteanu spune:
Este grotesc sa expui publicului o persoana al carei echilibru are de suferit din diverse motive. Nu pe ea o blamez, ci pe cei care au invitat-o, stiind cat este de fragila starea ei acum. La fel cu "Surprizele", "dansez pt tine" despre care doar am auzit si alte emisiuni in care producatorii cauta cu lumanarea motive sa-si faca audienta pe socoteala lacrimilor si dramelor altora, eventual sa rasuceasca cutitul in rana celor pe care-i prezinta in prim-plan.
Maria
denizel spune:
Desprecopii, il stii pe Ozzy Osbourne, nu? Stii reality-show-ul acela cu el si familia lui, nu?
Cum e? Pot drogurile sa te afecteze ireversibil sau nu?
Daca ar fi asa, poate exista insa alt motiv pentru care dna Marihuana a fost invitata in emisiune. E nr in topuri? A castigat un maraton? A fost in Nigeria sa faca o campanie umanitara? A lansat un tirbuson electronic? Stiti voi asa ceva? Daca nu, altul e motivu |
Pai, daca ar fi invitati numai oameni din astia care fac/realizeaza chestii iesite din comun si spectaculoase, n-ar mai exista canapele si realizatori de emisiuni pe canapea, nu? :-))
delsim spune:
Parerea mea este invers: nu si-a luat tratamentul si era in plin puseu maniacal.Una din caracteristica celor care sufera de tulburare bipolara este tocmai asta: schimbari bruste, de la o clipa la alta de dispozitie.
denizel spune:
citat din mesajul lui desprecopii Denizel- si puscariasii au deci sansa sa se reabiliteze la dl Maruta pe canapea. Ce numai dna Marihuana? |
sigur ca da!!!!!!
Chiar si un fost puscarias are voie sa se reabiliteze pe canapeaua domnului Maruta. "Renasterea" unui fost puscarias este de un miliard de ori mai interesanta decat miorlaielile si ifosele oricarei vedete sau decat prezentarea celui mai sofisticat tirbuson electronic .
desprecopii spune:
denizel - vizionare placuta. Probabil ca nu vom viziona acelasi canal foarte des.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
voljena spune:
deja vu...
io-s cu astia: She was clearly not fit to be interviewed, but our desperation to see celebrities disintegrate won out over compassion... www.guardian.co.uk/culture/tvandradioblog/2008/oct/22/kerry-katona-this-morning" target="_blank">sursa
urmarea: publicistul ei max clifford il acuza pe sot pt ca a lasat-o sa intre in halul ala la interviu; ea il concediaza pe publicist, apoi recunoaste ca nu medicatia i-a impleticit limba ci alcoolul