Nou stil de viata (237)
Raspunsuri - Pagina 17
Delidana spune:
'Neata,
Gabi, tare bancul.
Tlaura, am trecut si eu printr-o perioada din asta in care parca toate imi ieseau pe dos. Incearca sa fii optimista. Cit despre intilnire, pe mine nu ma prindeti la MC nici moarta, o cafenea e o idee buna dar undeva sa aiba sectie de nefumatori. Ai vreo idee?
Carmen, astept weekendul viitor sa-l sarbatorim pe tata care isi serbeaza ziua de nume.... Sora-mea e la munte si tare m-as fi dus si eu dar s-a dus cu o gasca si sint toti numai perechi si nu-mi place sa fiu singura intre "porumbei". Ah, ce-as evada din Bucuresti!
Tumpi, bafta azi cu seful.
Weekend placut!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
danielag spune:
Buna dimineata la !
Pentru intalnire si eu votez pentru o cafenea sau o ceainarie, cu zona de nefumatori. Ca zona poate centrul e mai comod pentru toata lumea, avand in vedere ca venim din zone diferite.
Mai vin.
Daniela
hcclara spune:
'neata! m-am amuzat cu bancurile voastre...daca as fi acolo si eu as veni la intalneala, asa imi ramane numai sa va invidiez!!!
Carmen,Madelaine multa sanatate puilor vostri, sa scape repede de bolnaveala!
Marc e bine, de luni il trimit la gradi, acum astept sa vad daca nu iese pe Luca ceva!
Carmen, pai eu sunt mai zgarcita ma tot gandesc ca nu imi cumpar ca n-am unde sa ma duc, la cumparaturi si in fata blocului cine sa ma vada??? al meu ieri dimineata a venit din senin la mine si mi-a zis:cumpara-ti tot ce vrei tu...dar stie ce nevasta are si ca nu prea arunc cu banii, eh daca am avea sa ne scaldam in ei ar fi alta poveste!!! tocami mi-am cumparat o rochitza, din aia de tocilara, mai ochelarii imi lipsesc si zici ca sunt ...profa de istorie, hai ca v-o arat
http://www.heine.de/Pannesamt-Kleid/an027056U-sh7765731sp4545505/HeineDe;sid=MhUnAb_YP0kOAvbpI9EFw-qIZUFpi2pvWmg8LxWc0Bysde5GgPA8LxWc
insa imi sta bine cu ea (si cum visul meu era sa ajung profa m-am hotarat sa o iau :)))))) ar fi trebuit sa platesc chletuielile postale daca o trimiteam inapoi, in fine e chiar peste genunchi, ca urmare ma duc sa o scurtez ca eu nu port lungimea asta...si mi-am mai comandat impreuna cu asta inca una pe care doream sa o vad, asa ca aia face cale intoarsa, asta:
http://www.heine.de/Kleid-Apart/an268510M-sh7765731sp4778487/HeineDe;sid=MhUnAb_YP0kOAvbpI9EFw-qIZUFpi2pvWmg8LxWc0Bysde5GgPA8LxWc
dar mie imi sta tare rau cu modelul mai evazat!!! asta ma gandeam ca am sa o port la o cununie in vara dar nu-mi place deloc!
Si eu cred ca fac ceva biscuitei de Craciun in forme diferite, ca lui Marc ii plac, si vreau sa trimit copiilor la gradi!
Am spalat geamul la sufragerie si m-a pocnit un junghi in spate, nu mai pot ce ma doare.
Vreau sa mergem pana la Metro azi si putin in oras cu copii.
Va pup pe toate si ne mai auzim!
roxana1974 spune:
Clau, vreau si eu balerinii astia:
https://www.heine.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Heine-HeineDe-Site/de_DE/-/EUR/SH_ViewProduct-ProductRef;sid=MhUnAb_YP0kOAvbpI9EFw-qIZUFpi2pvWmg8LxWc0Bysde5GgPA8LxWc?From=Service&ProductRef=092407Z-39-1002%40Heine-HeineDe&Rebate=false
vikinga spune:
Roxa frumusica rau Petrushka, cred ca ti se potriveste tare bine.Gabi din ce material e prima, aia care ai oprit-o? Mie-mi place si a doua, bine asa pe manechinele astea toate par dragute:) Eu azi am o iesire cu amicele, la cinema, il vedem pe asta cu Di Caprio si Russel Crow, James Bond l-am vazut acum 2 sapt si mie mi s-a parut cam prea agresiv, lol si nu facu el sex deloc flimu' asta:)) asa ceva mai rar. Nasol e ca noi intotdeauna intirziem si apucam numai niste locuri in fata pe primul ori al doilea rind, daca sunt filme de actiune iesim direct coafate la creier:). Pe urma intr-un club, disco ceva. S-a lasat linistea pe insula, acum sunt tot felul de party-uri restrinse intre bastinasi, ne cunoastem practic cam toti macar din vedere, e o atmosfera lejera.Sa aveti o intilnire placuta! Ma mir de faza cu fumatul, pai nu era interzis in orice local? Vad ca pe aici la mine in nord s-au mai relaxat, cum fiecare land isi poate avea regulile lui, in Nord Friesland se poate fuma in anumite localuri, dar nu unde se maninca ceva, orice de la praji la supa, ori care au suprafata mai mare de nu mai stiu cit. Practic au ramas numai barurile f mici, stil bombe pt fumatori. Sa faceti poze! Vad ca o sa fiti in gasca mare acolo!Un we placutVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Happy_in_TO spune:
Haideti sa va spun eu o faza acum citeva luni cind am fost la film cu ale mele, in prima zi cind rula "The sisterhood of travelling pants 2". Am vazut partea 1 cu fetele si le-a placut mult asa ca am decis sa mergem si la partea a 2-a, de abia asteptam sa iasa la cinema.
Vin eu de la munca, le iau de la day-care si mergem la cinema. Luam o gustare inainte de a ajunge (ca mincarea de acolo e absolut infecta, hot dogi si pizza inghetata care o pune un pic la cuptor). Ajungem un pic cam tirziu, luam floricelele si bautura de rigoare si intram in sala... wow! Puzderie de femei soro si adolescente, numai ridurile alea doua in fata libere. ok, zic eu resemnata, ne asezam acolo dar cind incepe filmul mi se parea ca mi se fac ochi de melc in cap (eu port ochelari). Le iau pe fete si mergem pe scari, sus. Uite-asa pe scari, ca sint mochetate si curate :))
In film, fetele alea acum crescute un pic, se confrunta cu chestii mai mature... cum ar fi facutul dragostei prima data :))
ok..una se hotareste ca este momentul potrivit (aniversa cu prietnul ei 8 luni de "relatie"), arata cum se incing acolo cu sarutatul, blah, blah... si apoi o rata pe ea, in pat, zimbitoare si un pic cam stinjenita, incercind sa faca glume "acum mai avem un lucru de sarbatorit impreuna cu relatia", vorbeste asa mult ca sa nu arate ca nu este stapina pe situatie... el...pauza... era in toaleta si nu zicea nimic. Ea se panicheaza, si il intreaba direct de ce nu iese de acolo. Iese el intr-un final cu fata alba si zice "it broke" "s-a rupt" Ea se face si ea alba la fata si zice "cum ai putut sa faci asta, sa lasi sa se rupa"
Fetele mele amindoua se intorc spre mine "ce s-a rupt???" Le raspund calma "nimic important, cind iesim acasa o sa va explic" dar ele intelegeau din reactia eroinei ca intr-adevar este important si ma pisau la cap. In jurul meu se auzeau chicoteli complice de femei si priviri curioase- oare ce o sa le spun fetelor mele de 9 ani si 7 ani? In sfirsit mi-a venit ideea : "i s-a stricat (broke) ceasul si este ingrijorat pentru ca este un ceas scump de la tatal lui" apoi cele din jur au inceput sa rida in hohote!
Bineinteles ca dupa film le-am spus ce si cum despre condom si cit de important este...
hcclara spune:
Salutare! am aterizat si noi acasa dupa ce toata dupa-masa am fost plecati!
am fost prin oras, atata lume peste tot, ce criza financiara ca cumpara toti ca nebunii, cozi peste tot! i-am gasit lui Marc o geaca ce mi-a placut si n-a fost asa scumpa, si o pereche de papuci de casa pt gradi!
si in puzderia aia de lume eu incercand cu Marc papucii de casa, il pierde barbatu-meu pe Luca intr-un magazin din ala de 4 etaje cu scari rulante, lifturi! si lume peste tot, eu am innebunit atunci de-a binelea vazand ca intr-o secunda copilul nu mai era, noroc ca mi-am amintit unde s-ar fi putut duce, e o masinuta din aia cu bani intr-un colt insa pana acolo a avut o bucata de mers... in final l-am gasit! n-am stiut ce sa fac, sa-i dau una, sa-l pup, asa ca m-am pus cu gura pe barbatu-meu ca n-a fost in stare sa aiba grija de el si pe plans apoi de fericita ca l-am gasit!!!
La metro tot asa lume multa, cumpara ca disperatii!
Roxa ai fost cuminte? ca ii scriu mosului sa treaca pe la tine mie imi plac papucii de acolo mult! de aia mi s-a pus pata pe aurii ca vazui la aia cu rochia galbena in picioare, insa nu-i au si in shop!!!
vik cred ca pe mine ai vrut sa ma intrebi...pai aia khaki e polyester, cred ca material din ala ce-l imbraci odata si trebuie sa-l speli, e ca o cateifelutza moale. Am vorbit cu vecina si mi-o scurteaza! cea galbena imi placea si mie pe manechin, insa mie nu-mi plac asa evazate, parca pe poza nu se vede ca e asa largutza. distractie placuta cu fetele la cinema! pai ba, parca a fost Bondul in pat cu tipa ce au omorat-o, nu???
Happy sa sti ca m-am amuzat...
Crys mai treci pe aici.
si o seara placuta!
puskin spune:
Buna seara fetelor,
Intru repede sa va salut.
Intalnirea este marti, 2 decembrie. Propun ora 17.30 (daca este prea devreme spuneti)si sunt de acord cu propunerea de a merge la o cafenea in centru. Va rog pe voi sa propuneti si locul, avand in vedere ca eu vin rar. Vom fi cel putin 6...
Delia, Gabriela, Madelaine, Cristina, Daniela, Tzuni, Sabina, Laura:
va rog sa imi spuneti daca puteti veni la intalnire si daca ora este ok, ca sa stiu pe cine astept. Sper ca nu am uitat pe nimeni...
Delidana spune:
Puskin, ora e ok, eu as putea si mai devreme...insa vad ca nimeni nu se inghesuie sa propuna un loc.
Claudia, imi place si mie rochita de "tocilara", e foarte draguta.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan