22 decembrie 2008, speranta pentru Sonia (2)
Raspunsuri - Pagina 10
kay spune:
Sibylle, scuze de strigari repetate. Maine am raspunsul in legatura cu suma incerta. sper sa fie bine ! Iti multumesc mult de tot !
anca, sucursala unde am deschis eu contul s-a inchis intre timp... sa vad.
ma duc sa culc S, ca e rupta de somn !
si revin !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
Aoleu, s-a inchis sucursala sau s-a terminat programul pe ziua de azi? Ca am mai depus ieri 100 ron de la bazar si sper sa fi intrat.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
misha, nu nu nu !!!
S-a inchis de 2 ani dar am fost preluata de sucursala victoriei, in depuneri/retrageri, tot sucursala veche o scriu
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
misha71 spune:
A! Ma speriasem ca prima data intelesesem ca s-a inchis contul!
Cred ca trebuie sa ma culc, ca numai d'andoaselea am auzit si am facut azi
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
misha, don`t worry ! e bine ca ne-am lamurit
S
luy spune:
Am depus azi niste banuti la Raiffeisen si nu mi s-au cerut decat ultimele 7 cifre din cont, nici vorba sa ma intrebe de sucursala.
Dar sunt convinsa ca au intrat in contul tau pt ca dna de la ghiseu m-a intrebat daca titularul contului este Oana Geambasu.
Oana, chiar daca o parte din bani sunt deocamdata numai promisiuni, sa fii increzatoare ca se vor strange pana la final. Multi oameni se gandesc la voi, au aflat de povestea Soniei si ar vrea sa va ajute. Poate nu-si vor duce toti intentia pana la capat, insa din contributiile celor care au facut-o si ale celor care o vor mai face, cu siguranta suma necesara va fi atinsa. Maine am sa mai trimit si eu niste mailuri prietenilor si colegilor mei, sper sa-i mobilizez.
Multa sanatate Soniei, este o frumoasa, am admirat-o si in pozele Sabinei.
Ne gandim la voi si ne rugam pentru sanatatea Soniei
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
kay spune:
luy, iti multumim mult ! Daca promisiunile vor fi respectate e ok, nu mai avem griji... dar e vorba de sume mari... sper sa fie bine.
Multumim mult !
S
alinkav spune:
Oana, sper caveti rezolva cu succes toate dificultatile pe care trebuie sa le intalniti, ca sa strangeti toata suma necesara.
Sper ca sunteti bine.
Un mare Soniei!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
kay spune:
alina, fetelor, stati pe aproape ca sa va dau vesti bune diseara !!! SPER !!!
S
olim spune:
kay Doamne ajuta ca vestile sa fie asa cum ni le dorim toti..BUNE, BUNE!
ce face sonia? tu cum esti?
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex