Toamna se numara bebicii
Dragele mele sper ca toate sa "punctam " in toamna asta!
Ieri am fost la eco si doctorul a zis ca am un folicul foarte mic pentru ziua a 12-a (14mm).Voi ce ziceti?Luna trecuta m-a urmarit , tot pe ciclu spontan, si am avut ovulatie in ziua a 15-a.Va rog sa imi spuneti parerea voastra.
a zis ca de luna viitoare incepem stimularea cu closty dar eu nu vreau pentru ca m-am simtit foarte rau dupa ultima tura de stimulare.
Pupici si bebici
ASI
Raspunsuri
anis spune:
Buna
Ce dor mi-a fost de voi.....
Am fost in vacanta....si de luni ma duc la Ancar pt inseminare...si cine stie poate poate....
Asi eu zic sa nu te ingrijorezi...eu si cu stimulare am patit ca o luna sa nu am nici un folicul, ceea ce dr mi-a zis ca e normal..
Eu zic sa mai astepti un pic..si sa nu iei stimulare inca, mai urmareste-te inca o luna..si vezi cum se comporta ovulatia spontan???
Fetelor, unde sunteti????TIA,OANA??????
AniS
Tia spune:
Buna Anis... bine ai revenit! Chiar ma intrebam unde ai disparut. A fost bine in vacanta?
Iti tin pumnii luni, sa ne povesteti cum merg lucrurile, eu merg la prof. joi.. ma pregatesc pentru histero, dar secretia imi da bataie de cap, tot apare cate o bacterie. am postat un subiect "secretie, cultura col". tu ce parere ai?
te pup si te asteptam cu vesti bune
crinuta spune:
Eu zic sa nu te ingrijorezi. Este posibil sa ai ovulatie mai tarzie luna asta, mai poate inca creste. Acum 3 luni, s-a vazut ca ovulasem la eco( m-am dus dupa 2 sapt), si am vazut cu ochii mei ruptura, si cand l-a masurat era intre 15 si 16 mm, nu mai stiu exact, si totusi a fost ovulatie. Nu trebuie sa fie in fiecare luna aceeasi marime, si nici sa ovulezi in aceeasi zi. Tu ai ciclu regulat?
Tia, ai devenit membru de baza. Ai fost harnicuta la scris, nu ca Anis si mine care v-am cam neglijat, deoarece amandoua am avut probleme. Eu abia am terminat cu examenul de definitivat, si acum promit sa stau mai mult cu voi. In primul rand voi posta acea reteta a calugarului de care v-am spus de mult.
pupici
Crinuta
biankita spune:
Bine v-am gasit shi eu fetelor; noi dam tare cu tratament pe ceai de napraznic shi, ca nu se poate una fara cealalta
Crina, tratamentul Calugarului de care vorbehsti, este doar pentru fete? sau exista ceva shi bentru ai noshtri barbatzei?
Despre ce Calugar este vorba?( imi amintesc ca s-a mai vorbit insa nu am retzinut numele shi de la ce manastire este)
biankita
asi spune:
Multumesc de incurajari!Si bine ati venit fetelor!Era pustiu aici fara voi!Sper ca toamna asta sa ne mutam si sa lasam forumul pentru alte fete.
Maine ma duc iar la eco sa vad ce se mai intampla.
Pupici si bebici
ASI
asi spune:
Dragele mele a facut careva dintre voi stimulare cu Humegon?Cum se administreaza si cam cat costa?
Au aparut efecte secundare ?
Din nefericire luna asta nu am avut ovulatie si doctorul a zis ca e normal , ca nu toate ciclurile sunt ovulatorii.Nu intotdeauna e cum scrie cartea.Tot el a zis sa incercam o stimulare cu humegon dupa ce i-am zis ca nu prea suport closty.Va rog daca l-ati folosit sa imi ziceti si mie.
PUPICI SI BEBICI
ASI