***SUPERDIETA 33 ***
Raspunsuri - Pagina 6
Anuska spune:
Natz! Nu vine randul meu!
Ca asa ca masura preventiva iau neste osscilo!
Si daca ma supara mult racitii astia ii dau si pe balcon afara!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Delphinas spune:
da cu festanie pe anuska noastra...cum sa scoti bietii oameni bolnavi pe balcon afara...poate te scot ei pe tine ca sa nu te viruseze...mai mai...
mimushel...nu te arati deloc azi??? nu ne zambesti deloc azi?
Citat: |
citat din mesajul lui Anuska Natz! Nu vine randul meu! Ca asa ca masura preventiva iau neste osscilo! Si daca ma supara mult racitii astia ii dau si pe balcon afara! ********************************* Poze cu familionu' Povestea nasterii Anei 17.03.2000 Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004 |
poze, Just Me
ambitioasa
bretonica spune:
.......buna...buna..
...m-am tarzit f.tarziu...dupa care am plecat sa fac ceva cumparaturi,am facut papica la copii...am papat si eu..acu mi-am baut si cafelutza,iar de la 16 ma duc la un film cu prietena mea...de zimbit nu-mi prea vine...dar ce nu fac eu pentru tine....
Lupta cu kg
Delphinas spune:
misimesc ca ai zambit pt mine... si pt tine
vizionare placuta la film
sa se lumineze mintea lu sotu`s de breto si lu mimishelu meu fremos
citat din mesajul lui bretonica .......buna...buna.. ...m-am tarzit f.tarziu...dupa care am plecat sa fac ceva cumparaturi,am facut papica la copii...am papat si eu..acu mi-am baut si cafelutza,iar de la 16 ma duc la un film cu prietena mea...de zimbit nu-mi prea vine...dar ce nu fac eu pentru tine.... Lupta cu kg |
poze, Just Me
ambitioasa
bretonica spune:
,mai lasa -ii astia,ai vazut ce a zis anuska ca deaia ai visezi..........misto film......
Lupta cu kg
bretonica spune:
Cumparati "Made in Romania" tot ce se poate, de la faina pana la chestii de uz casnic. Nu ma refer ca trebuie sa cumparam Logan, daca vrem si avem bani de Mercedes, dar, producatorii nostri au dificultati sa exporte acum. Cu cat mai multi vor cumpara produse romanesti, macar pana trece criza, cu atat mai mult vor avea de lucru romanii din putinele fabrici care mai produc ceva in Romania si vom trece mai usor peste criza. Cumparand un produs romanesc se platesc impozite, salarii, chirii, dobanzi. Nu poti sa le cumperi pe toate din afara, dar atunci cand poti alege ... Cea mai usoara metoda de identificare a unui produs romanesc sunt in general primele 3 cifre din codul de bara. Acestea sunt fie 594 fie 642 (exceptie fac bauturile)
....pozutze de la ziua meahttp://flickr.com/photos/bretonica/
Lupta cu kg
...
Anuska spune:
citat din mesajul lui bretonica ,mai lasa -ii astia,ai vazut ce a zis anuska ca deaia ai visezi..........misto film...... Lupta cu kg |
Noapte buna si de la mine!
Am balacit ratustele si acu' ma vantur p-aici!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Delphinas spune:
buna dimineata...de la scarbiciu
poftiti la
mimushel....frumoase poze
ce bine arata tortu...yamiii
si ce te mai infruptai din el
poze, Just Me
ambitioasa
bretonica spune:
BUNA DIMINEATZA!!!....FRIGGGGGGGGGGGGGGGGGGG...BRRRRRRRRRRRRRRRR.....la cafea si eu....delphi deja la scarbici..
Lupta cu kg