Ajutoarele lui Mos Craciun

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Papanash, eu ma intorc pe 15 seara. Cu putina colaborare de la cineva din Bucuresti pot ajuta si eu (in sensul ca ar trebui cineva sa astepte pachetul la o locatie data).

Ce virsta au cei 23 de copilasi? Sunt permise dulciuri? O sa incerc sa gasesc ceva tip jeleu sau fara prea multa cacao.

Voi mai verifica subiectul. Imi doresc sa ajunga ceva din partea dariei macar la unul din centre.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Papanash, e bine de facut mentiunea pe prima pagina, tocmai din cauza ca s-ar putea crea confuzie cu cealalta. Eu de aceea din Amzei stiam si de aceea am si intervenit.

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, copiii de la centrul respectiv sunt intre 1 si 6 ani. Pot sa iau eu coletul de la tine, numai sa nu fie la inceputul saptamanii urmatoare cand sunt plecata.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pentru Budimex, intrucat eu particip si la actiunea organizata de gradi, ma gandeam sa va spun ce sugestii am primit de la gradi legat de ajutoare: papucei, pijamale, pasta de dinti si periute, dulciuri. Ma gandesc ca poate va sunt utile sugestiile.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Papanash, in Timisoara vom merge la Complexul de Servicii Specializate Timisoara de pe strada Odobescu, nr. 56/A.
Asta e numele pompos, in spatele caruia se ascunde un centru de urgenta pentru primirea copiilor (unii vin maltratati, altii abuzati, altii sunt gasiti pur si simplu pe strada ). Copiii stau aici pana li se rezolva cazul - ori pleaca la maternala, ori inapoi in familie, ori la un centru pemanent etc.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Gata, avem o locatie pentru strans jucarii: este vorba de sediul Allianz din str. Sfanta Vineri nr. 29, sector 3. este in sediul Bectro Center, la parter. Lasati pachetul cu jucarii pentru Simona ( eu sunt ) si de acolo le preiau eu . Am vb cu directorul de agentie sa anunte toti angajatii despre asta. programul este zilnic, de la 8 la 20, sambata de la 9 la 14.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Am actualizat prima pagina cu adresa, acum plec la banca sa iau token si sa va pot da si contul . Nu merge liftul, asa ca o sa dureze mai mult...de la et. 8 pe scari cu copilul in brate . dar e urgent asa ca plecam acum.
Nu ma supar , doamne fereste, astept in continuare sugestii, poate mai gasim si alta locatie unde putem strange jucarii, un sediu de firma in alt sector, de unde apoi le strangem noi si le ambalam.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Este vorba de Scoala Speciala. Sunt copii cu probleme mari, insa nu stiu ce sa zic dc se vor strange suficiente pt toti. Eu de aia ma gandeam la o selectie. Stiu ca nu e corect..
Ar mai fi o problema, tb sa ma sune cadrele didactice care se ocupa cu serbarea, insa ca de obicei in Romania....nimeni nu e interesat. ..Voi mai suna eu maine.

Mergi la inceput

Andreea, da-ne detalii despre varste si sexul copiilor, nu vreau sa facem selectie, ceva potrivit, cat de putin,pentru fiecare dintre ei , o sa gasim . Ma gandesc la jocuri, haine, dulciuri si fructe. Daca mai aveti idei, asteptam.

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Deianira, e trist ce povestesti despre copii .
Cel putin o sa le facem o bucurie de sarbatori .
Daca o sa fie lumea multumita de rezultat, repetam figura cu surprize si cu alte ocazii, de Pasti, de 1 iunie...
Mult succes in organizare si tineti-ne la curent.

Filme Ghighi

Mergi la inceput