Ajutoarele lui Mos Craciun

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Papanash, nu era mai bine oare sa acoperiti doar un singur centru?
Cum o sa fiti prezente in toate in acelasi timp, respectiv cand vine mosul? O sa va impartiti?
Ma gandeam ca mai bine un singur centru si totul pus bine la punct in detaliu decat mai multe centre si sa iasa haos, ptr ca nu e munca usoara, sunt sigura de asta.
Poate ca o astfel de actiune poate fi organizata si de Pasti, la un alt centru si tot asa, pe rand.
Sper din suflet sa nu te supere ce spun. Ma mai gandesc si ca toate cele care veti fi implicate, aveti copilasi, unii de varste mici care au nevoie de voi, iar timpul liber va fi foarte pretios si va trebui gestionat f bine.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Nana, ai incredere in Mos Craciun, are multi voluntari si o sa iasa bine. Ne organizam, nu-i musai sa fie concomitent.
Nu-i asa , ajutoarele Mosului ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Nana, ai incredere in Mos Craciun, are multi voluntari si o sa iasa bine. Ne organizam, nu-i musai sa fie concomitent.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Asa-i,asa-i .Asteptam adrese unde putem trimite jucarii si conturi unde putem trimite bani,jucariile trebuie sa fie noi,sau se pot dona si cele folosite?

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Filme Ghighi

Perfect atunci! Inseamna ca vor fi multe sufletele fericite anul asta si veti aduce un zambet dulce pe chipul lor!
Raman pe receptie sa vad unde vom trimite banii si pachetele cu jucarii.
Eu o sa ajung in Ro lunea viitoare pe 8 decembrie si o sa ma mobilizez imediat cum ajung.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Mamici din Bucuresti, unde propuneti sa adunam jucariile, ca sa le facem o sortare si ambalare ?

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

papanash, confirmam
avem centrul, avem copii, avem termen 2 saptamani de vinerea trecuta incepand sa strangem lucrusoare, jucarii si ce mai e nevoie.

looking for my sunshine
+12

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Papanash, am stabilit tot, asa cum a zis si Maria, cum avem jucariile, cum facem trupa si mergem .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

pentru Timisoara.
asteptam mamicile din Bucuresti si nu numai, sa facem lista pentru Mos Craciun.

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Papanash,eu is prezenta.As vrea sa ma ocup de centrul din sectorul 4.Pot sa impachetez si cadourile dar o sa-mi fie mai dificil la transport.Astept ajutoare noi.

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Si eu ajut cum pot cu cadourile pentru centrul respectiv, insa stau destul de greu cu timpul si e nevoie sa stiu dinainte cu o saptamana sa ma pot organiza.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput