Lapte praf din SOIA? Ce se gaseste pe piata?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simon_aut spune:

Ela-Z a mai trecut ceva timp de la ultimul tau post pe forum la subiectul deschis de mine.
Intre timp am gasit o formula in care accepta laptele 3 masuri de Milupa HN25 + 3 masuri NAN H.A la 180ml apa si bea asa ceva de 5-6 ori pe zi cate 160ml.
Zilele trecute am incercat sa introducem supa de morcov cu carne la sfatul medicului pediatru si "surpriza" a fost ca dupa ce a papat 100 ml de supa nu a mai vrut laptele pana azi sambata.
Azi i-am dat din nou supa de morcov+telina+carne care se pare ca i-a placut si dupa a papat si lapte.
A papat si la masa urmatoare.
El ia in greutate, fiindca saptamana asta a luat cam 200gr.
D-asta nu ne-am repezit nici noi cu laptele de soia, desi dr.pediatru ni l-a recomandat ca ultima solutie.
Mai asteptam sa vedem in continuare daca mai papa laptele.
Cat despre ALTSOY de la NAN am intrebat la farmacii si ni s-a spus ca nu se mai fabrica.

Alexandru are 4luni si aproape 2 sapt. si are greutatea de 6,900kg.
S-a nascut cu 3,100kg si din maternitate am plecat cu 2,900kg.

De saptamana care vine o sa introducem si sucul de mar cu pulpa.
Sa vedem ce va mai fi.
Faina de orez ii dam inca de pe la 3 luni si jumate, ii dadeam seara la culcare cate 1 masura in biberonul de lapte.

Astept si alte sugestii la subiectul deschis de mine.
Eventual si alte tipuri de lapte de soia care se gasesc pe piata, spream sa nu avem nevoie de ele dar totusi vrem sa fim pregatiti.

Va multumesc tuturor pentru mesaje.

Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

in Austria am gasit si i-am dat fetitei mele. cand a avut nevoie, lapte din soia de la Milupa, pe nume SOM. Intrebati la farmacii daca pot comanda asa ceva din strainatate, Adrianei i-a placut foarte mult la vremea aceea si i-a facut bine.

Alta varianta foarte recomandata de medicii din Austria este laptele de capra. (fiert si, eventual, diluat, in functie de varsta copilului)

Problema e ca laptele de capra nu contine adaosurile de vitamine din laptele praf pentru copii si nu stiu daca poti sa i-l dai de la o varsta asa de frageda.

Sanatate!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sfia Geta spune:

In gama HUMANA exista si lapte praf din soia (parca HUMALA SL se numeste)si care se caseste la CAREFOUR.Eu m-am interesat pentru ca m-am gandit si eu sa-i dau fetitei mele, care are perioade cand mananca foarte putin.
Geta Sfia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

faptul ca nu mananca laptele praf cu placere nu inseamna ca ar avea intoleranta la lactoza. asta se manifesta destul de nasol cu scaune multe ca numar nedigerate si urat mirositoare scadere in greutate pana la malnutritie [protein calorica. in bucuresti se fac analize pentru depistarea intolerantei care poate fi la lactoza la proteinele laptelui de vaca si alte proteine animale. daca a fost alaptat natural fara probleme insemna ca nu are intoleranta la lactoza pentru ca si laptele matern contine lactoza, iar daca ar avea intoleranta la proteinele laptelui de vaca ar trebui sa tolereze fara probleme lapte formula. poate efectiv nu ii place laptele formula oricare ar fi ea si atunci nu prea stiu cum ai putea sa rezolvi problema. eventual sa-i administrezei calciu si sa insisti pe lactate. sanatate multa si stai linistita ca timpul le va rezolva pe toate. mergi si la medic si roaga-l sa-ti dea o trimitere pentru a face analiza pentru intoleranta la lacotza.

Mergi la inceput