Cum scapa de muci si tuse productiva?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miram_30 spune:

si noi avem aparat de aerosoli, dar il tinem pe post de bibelou in casa. Medicul de fiecare data ne-a spus ca nu e cazul de aerosoli. Cu toate ca acum tuseste de nu se poate odihni deloc.Nu stiu ce siropel sa-i mai dau. Voi incerca cu ceai de ceapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mklsgabriela spune:

miram noi folosim ca sirop de tuse Robitusin si pe langa acesta ii mai dau Ketof ca sa-l linisteasca si sa se poata odihni,acum le-am mai luat ca imunostimulator Septilin(problema e ca toate acestea dau rezultate in timp,este recomandat utilizarea lor macar 3 luni)dar sa speram ca va fi mai bine un pic pentru ca si eu trec prin aceias criza si mai ales ca cel mare nu se opreste la o simpla raceala ci trece la amigdalite,si de craciun am fost pe tratament injectabil si ce e si mai rau ca pana la urma ia si micutul si nu bine tratez unul ca imediat continua celalalt ca de multe ori nici nu mai stiu ce sa ma fac cu ei.va doresc multa sanatate la puiuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calinutzu spune:

Buna ! Doresc sa multumesc celor ce gazduiesc acest "forum" pt ca datorita "desprecopii" am trecut de la starea de disperare la una cat de cat rationala , atunci cand incercam sa gasim un tratament impotriva stafilococul auriu ! A fost destul de greu dupa ce aproape epuizasem antibioticele din antibiograma ... oricum , multumim lui Dumnezeu ca s-a terminat cu bine si am reusit recuperarea imunitatii copilului , si de atunci ne "ocoleste" raceala , gripa ori alti virusi sau infectii de orice fel . Am avut norocul sa incercam un imunointaritor sub forma unui adjuvant alimentar foarte bun . Nu stiu daca e bine sa-i dau numele aici , dar cu ingaduinta gazdelor noastre , pentru cei interesati pot detalia ... dalban7@yahoo.com

Mergi la inceput