Ceva Facultati terminate la Titu Maiorescu???
Raspunsuri - Pagina 2
ivartolas spune:
Si eu trebuia sa termin anul trecut, din pacate distanta m-a facut sa renuntz si nu numai...Bebeii! Asa ca am ramas cu numai 4 ani, care nu stiu daca ma vor ajuta cu ceva. Si am cam schimbat eu si profilul pe aici... Deci am fost colege! Dati si voi amanunte despre voi...Nu prea imi amintesc in ce grupa am fost...
MA bucur ca am gasit mamici pe forum care au fost in an cu mine, caci aveam slabe sperantze! VA pup si astept vesti.
Lacramioara spune:
Si eu si sotul am facut drept la T.Maiorescu si am terminat in '99. Va pup pe toti.
tilis spune:
Eu am fost la zi si nu cred ca ne-am intalnit, dar am avut prieteni care au venit de la distanta la zi si poate ii cunosti si tu , dar nu sunt sigura ptr. ca ei nu erau in generatie cu tine.
eu nu prea am avut mari probleme cu profi, ptr. ca nu prea am avut restante. Stiu ca m-a stresat unu' de tehnologie agrara caruia noi ii ziceam suina si profa de drept civil din anul 1 Radulescu.
tilis
Mazarica spune:
Pe mine m-a stresat rau de tot Brezeanu - Gestiune Financiara, in anul 5. Eram gravida, m-a lasat pe toamna in ideea ca voi invata mai multe. E drept am invatat, mi-a dat 8 in restante, dar din cauza lui nu mi-am dat licenta cu ceilalti colegi. A trecut acuum, mi-am dat si licenta , sa fie sanatos si poate il scot astia la pensie mai repede sa nu mai streseze si pe altii ( are vreo 40 de ani) .
IAr altii... nu stiu mai era ciudat Rosca de PSI , mereu ne facea morala ca la el nimeni nu ia examenul cu spaga, iar dupa 2 ani am aflat ca o multime de colegi i-au dat dreptul pentru examen. Mai era unul de sisteme expert- la el trebuia sa intri printre primii pana sa-si bea cafeaua cu vodca , fiindca altfel te pica.
tilis spune:
Profi mai nasoi au fost la Finantele Intreprinderii - Adochitei - care ne-am dus cu cuptorul cu microunde ca sa ne dea examenul si nu ni l-a primit (ia fost frica, ca deja se auzisera vorbe prin facultate), la Fiscalitate a fost crima ptr. colegii mei una dintre prodecane, nu mai stiu cum o cheama, la mate - Tanasoiu.
Va pup!!!
tilis
tilis spune:
Si eu am avut o profa naspa la PSI, nu mai stiu daca o chema Rosca, dar tin minte ca la examen ne-a dat vreo 50 de exercitii!!!
Era dusa, saraca, dar am luat 8 la examen, dar mi-am si tocit creierii invatand!!!
tilis
Mazarica spune:
Cu Ristea chiar n-am avut probleme. Eu fiind la ff , veneam dadeam examenul si salutare. Tin minte ca am luat parca 7 la el, din prima. Ceilalti colegi s-au mai plans de el ca ar fi sever , dar pana la urma s-au descurcat.
Cu Tanasoiu am facut si eu matematica, dar doamna mi s-a parut foarte corecta, stiai treceai , nu.. mai la toamna.
Cu cel de finante, Adochitei, tin minte ca s-au facut 2 liste . Unii ii cumparasera radio de masina, altii ceva mult mai ieftin . Cand te asculta te cauta pe lista, daca erai pe lista celor cu mai putin te pica, invers te trecea, iar daca nu erai pe nici una , cum a fost cazul meu te trecea prin toata materia.
tilis spune:
Nici eu nu am avut probleme cu Ristea, am luat chiar 9 la el si la Tanasoiu 8. La Tanasoiu daca nu luai din prima ajungeai in rere-uri. Asa a patit o colega care era bolnava cand s-a dat examenul si a invatat (tipa invata, nu gluma) si a luat examenul in ultimul rr. Naspa, nu?
Da', de Suina ce ziceti? Ati avut probleme cu el?