Scutecele de unica folosinta
Este posibil ca de la scutecele de unica folosinta, copilul sa ... ia vreo ciuperca???? Ma refer la cele noi, chilotelul din pachet, nefolosit!!!!
Multumesc anticipat.
Cu consideratie,
Luana
Raspunsuri
LuanaStore spune:
Hei, nu imi raspundeti si mie? Atunci de ce mai aveti rubrica aici? Am tot asteptat...
Ann Marie spune:
In primul rand:Bine ai venit!, iar in al doilea:cred ca ar trebui sa muti subiectul la "Parintii intreaba, parintii raspund" daca vrei sa primesti mai multe raspunsuri.
Eu nu te pot ajuta cu un raspuns ptr ca nu ma pricep, dar sunt sigura ca se v-a gasi cineva care stie.
Succes!
Roxy(mama) si Annie(bb).
puppe spune:
Draga Luana, nu am auzit niciodata sa ia bebele ciuperca de la scutecul gen Pampers nefolosit. Esti cumva in situatia asta ? daca da, poate ar fi mai bine sa-l intrebi pe medic daca e o ciuperca sau doar o iritatie a pielii de la scutec. Nu te ingrijora, mai bine du-te la un dermatolog si iti va spune mai multe.
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by puppe
Draga Luana, nu am auzit niciodata sa ia bebele ciuperca de la scutecul gen Pampers nefolosit. Esti cumva in situatia asta ? daca da, poate ar fi mai bine sa-l intrebi pe medic daca e o ciuperca sau doar o iritatie a pielii de la scutec. Nu te ingrijora, mai bine du-te la un dermatolog si iti va spune mai multe.
Draga Luana,
si eu sunt de aceeasi parere cu Puppe. Nu am auzit niciodata de asa ceva si cred ca e practic aproape exclus sa se-ntimple. Probabil ca , daca exista o micoza, are alta cauza si nicidecum Pampers-ul (nu shtiu de alte firme dar eu de Pampers sunt super-multzumita).
Teo
tutus spune:
Buna!
Nici eu nu cred ca poate lua o ciuperca. Eventual ceva iritatii si depinde cum reactioneaza copilul. Poti sa incerci sa schimbi scutecul (alta firma), poate o sa fie mai bine. Am mai auzit ca sunt mame carora nu li se pare f bune scutecele "Pampers" si au incercat altele si a fost ok. Evident ca e bine sa mergi la medic sa vezi care e parerea lui.
Bafta si tine-ne la curent! Pa pa!
Marianar spune:
Nu cred ca poate fi vorba de o ciuperca, poate e bb mai sensibil, schimba scutecele. Consulta un dermatolog!
bebetica spune:
O prietana de-a mea a patit la fel , BB-le ei s-a inrosit foate tare la partile sensibile. Folosea Pampers iar acum foloseste Libero Discovery si se pare schimbarea a fost benefica. Probabil ca a fost vorba doar de o sesibilitate pasagera. Am inteles ca Pampers ar avea in interior un gel.
Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598
LuanaStore spune:
Va multumesc frumos tuturor pentru raspunsuri. Nu este vorba despre mine, ci despre o cunostinta care sustine sus si tare ca baiatul ei a facut ciuperci de la pampers Libero, de care folosim si noi si tot incearca sa ne convinga sa nu mai folosim. Am tot incercat sa ii explic ca o ciuperca nu se face de la scutec, dar o tine pe-a ei. Asa ca am vrut sa ii aduc si argumente... medicale, daca pot sa spun asa. Sa ii explic stiintific. In sfarsit, o sa ii arat si raspunsurile voastre.
Inca o data, multumesc.