help - similac fara lactoza, unde?

help - similac fara lactoza, unde? | Autor: andra32

Link direct la acest mesaj

cautam cu disperare similac fara lactoza si nu gasim pe niciunde. ne poate spune cineva de unde am putea cumpara?

merci
andra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danis spune:

asta parca e lapte pentru combaterea diareei, nu? daca nu gasiti similac, puteti folosi humana NH 25

sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Similacul fara lactoza e diferit de similacul izomil DF ptr diaree (care n-are lactoza de asemenea).
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simon_aut spune:

pentru probleme digestive e f.bun si MILUPA HN25.
Are gust de mar si banana si e f.bine acceptat de copii + ca ii ajuta sa ia repede in greutate in caz de diaree acuta.

Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Cauta aici:
http://www.welcomeaddition.com/
Au si Order online - poate ii poti intreba pe ei unde gasesti in Ro... Aici la noi sunt de toate felurile in toate magazinele - ce pacat ca e atat de scump de trimis un pachet, ca ti-as trimite cu draga inima...
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Chiar asa fetele...si eu voiam sa intreb daca se gaseste in RO Similac cu si fara fier, pt. cand o trimit pe Yasmine acolo...nu stiu daca ar trebui sa-i iau de aici, sau se poate gasi si acolo...multumesc anticipat de raspuns.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nu se mai gaseste Similac in Romania. Am mai auzit pe forum ca ar fi fara fier prin Timisoara. Eu in Bucuresti am sunat la firma importatoare si au spus ca nu mai aduc Similac de nici un fel si nici n-am gasit pe nicaieri. Asta anul trecut, daca s-a schimbat situatzia, ar fi bine.

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra32 spune:

noi inca gasim similac normal si cu fier fara probleme la constanta, dar din ce in ce mai multe farmacii spun ca s-ar putea sa nu mai fie in viitor. vad ca si reclama a scos din oferta acest tip de lapte.
asa ca e posibil sa trecem la altceva. am incercat milupa hn25 dar nu vrea sa-l manince sub nici o forma. de maine incercam cu nan fara lactoza si dupa problemele astea probabil vom ramine cu nan.

papa
andra

quote:
Originally posted by ruxij

Nu se mai gaseste Similac in Romania. Am mai auzit pe forum ca ar fi fara fier prin Timisoara. Eu in Bucuresti am sunat la firma importatoare si au spus ca nu mai aduc Similac de nici un fel si nici n-am gasit pe nicaieri. Asta anul trecut, daca s-a schimbat situatzia, ar fi bine.

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Buna andra32,
Unde gasesti in C-ta Similac cu fier ptr. ca eu am cautat de-am innebunit,chiar si-n Bucuresti si tot n-am gasit?!
Ti-as ramane profund recunoscatoare daca mi-ai recomanda o farmacie care stii sigur ca mai are Similac cu fier.
Mii de multumiri!
JUly si bb.Teodora

Mergi la inceput