Nan sau Milumil?
Vreau sa trec pe lapte praf Nan sau Milumil.
Dupa ce n-am mai alaptat am dat o luna Lactovit apoi din cauza unor scaune moi am trecut pe Nan fara lactoza.
Stiti ceva despre diferentele de compozitie intre cele 2 sortimente de lapte praf?
Care mi l-ati recomanda?
Medicul pediatru mi-a spus ca amindoua ar fi bune cu specificatia ca Milumil ar "umfla" bebelusii.
Care e mai bun?
S-auzim de bine!
Nela
Raspunsuri
adita spune:
Noua pediatra ne-a recomandat Nan, dar Elenei nu i-a placut, asa ca am trecut la Milumil. Am auzit si eu ca ingrasa cam mult, dar am vazut si copii slabuti hraniti cu Milumil. E drept ca daca luna trecuta i-am dat mai putin lapte praf si mai mult san ca acum doua luni, a luat in greutate mult mai putin, deci o fi ceva adevar si in povestea asta.
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin
cristina78 spune:
Buna Nela
Eu i-am dat NAN h.a. (FORMULA hipoalergenica)cat a fost mai mititica si de pe la 1 an i-am dat NAN normal si i-a mers f. bine.
Am auzit si eu ca Milumil ar fi mai bun ,dar oricum depinde si de la copil la copil.Am auzit cazuri in care nu le-au priit nici NAN nici Milumil si s-au inteles f. bine cu Bebelac.
Sanatate
Cristina&Cristina
Marianar spune:
Vladut a papat Milumil de la 1 luna si 2 saptamani si pana in prezent, 1 an si 6 saptamani. Nu este un copil gras, e tocmai bine, are 11,5 kg. Oricum nu prea s-a omorat el cu laptele, de pe la 7 luni papa doar odata pe zi (dimineata pe la 7,30-8 150-200ml). Nu este regula - Milumil ingrasa - depinde de copil.
simon_aut spune:
noi i-am dat Milumil lui Alex de la 1 luna si 3 sapt.
A luat destul de bine in greutate cat i-am dat Milumil, dar la un moment dat l-a refuzat.
Am incercat tot felul de alte lapticuri, acum am ajuns sa ii dam NAN fara lactoza.
Dar nici asta nu ii place.
Parerea mea este sa alegi NAN.
Este mai prost la gust decat Milumil dar mai bine echilibrat la compozitie.
Daca le refuza cum patim noi cred ca Bebelac poate fi o solutie.
Cred ca vom incerca si noi Bebelac.
Pa
Simon
Mitzi spune:
Milumilul a fost mai bun pentru fiica mea. Nan, pe timpul Ioanei era mai mult "ca ultima solutie", cumva pentru copiii mai mofturosi. Fetita mea nu s-a ingrasat de la Milumil.
ionela-roxana spune:
Cu toate ca a baut lapte praf doar de cateva ori iamdat Nan la sfatul unei prietene medic neonatolog!
Ione`
Ela-Z spune:
Noi am inceput cu nan, dar ne-a placut mult mai mult milumil2 si nici grasani nu suntem!bem aprox. 800 ml pe zi si ne place mai ales cu cereale.
Ela
romana_74 spune:
Eu i-am dat la Matei in prima saptamana de viata Milumil, iar cand a venit dr. pediatru acasa si l-a vazut ca era putin prea mare la varsta lui, avea 4 kg si ceva la o saptamana, ne-a recomandat Nan sau Humana spunandu-ne ca Milumil e f.f. bun, dar fiul meu avand predispozitie spre "prea crestere" sa nu spun ingrasare ca e cam exagerata afirmatia pentru aceasta varsta, ar putea asimila exagerat laptele Milumil.Asa ca am ales Nan pentru ca Humana a disparut o perioada de pe piata si nu am vrut sa riscam sa ramanem fara laptele cu care l-am obisnuit. Ii merge foarte bine... dar ce sa-ti spun privitor la greutate... 6 kg la 8 saptamani!!!
ROMANA&BB MATEI