sac embrional gol ?
Raspunsuri - Pagina 2
Helen spune:
In cazul asta fa repede chiuretaj..este mult mai simplu daca nu apuci sa avortezi spontan..oricum am inteles ca tot acolo se ajunge! mie medicul mi-a sugerat sa nu afac efort deloc pana la chiuretaj - trebuia sa astept o zi. bafta!
papadie spune:
Eu am ales sa astept sa avortez spontan si am singerat ca porcul vreo 3 saptamini pina cind dr a decis ca eu nu mai plec din spital fara chiuretaj. Nu te chinui inutil. O sa vezi c-o sa fie bine. Si sa stii ca mie mi-a recomandat pauza o luna, nu 3, nu 6 (adica la o luna puteam incerca din nou bebe). Bafta multa si nu dispera!
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
magda30 spune:
Imi pare rau de "decizia finala". Dar nu trebuie sa disperi. Eu nu am o trompa, iar ovarul respectiv nu mai e bun de nimic avand pe el un chist de aproape 6 cm. Si totusi am reusit sa raman insarcinata.
Parerea mea e ca ar trebui sa faci chiuretaj. Am citit ca e mai bine decat sa astepti sa avortezi spontan. Iti doresc numai bine.
adlemi spune:
Cam asa ceva am patit si eu...Din cauza unei dereglari a ciclului s-a calculat gresit varsta bb-ului, eu mi-am facut echo cand bb avea 2 sapt.(si asta pt ca-mi facusem 2 teste de sarcina pozitive!) si octorul spusese ca are 6 saptamani. Iti dai seama ca era sa mor acolo cand am auzit "sac embrionar gol". A fost o prostie si o neatentie a medicului. Eu mi-am facut echo transvaginala cu dr.Benedict Ancar care m-a innebunit cu sonda aia si pe deasupra, dupa ce ma chinuie imi spune ca nu e bb.
E bine, s-a inselat! Bb e sanatos, are 18 saptamani si astept sa-l simt cum misca.
Cel mai bine e sa mergi la un alt doctor. Sa va fie bine!
Milia spune:
Nu ai mai scris care a fost finalul acestei povesti... Mai asteptam.
Am patit si eu la fel, ma simteam foarte bine, dar sarcina era oprita din evolutie. Am avortat spontan la 12 saptamani, doar resturi placentare (nici urma de bebe...). Mi-a spus doctorul sa astept o luna, dar am avut doua cicluri fara ovulatie (organismul stia ca nu era capabil inca sa poarte o sarcina), asa ca am ramas din nou insarcinata dupa abia trei luni. Sarcina care s-a dezvoltat bine, si desi am mai avut unele probleme (probabil o sa mai ai si tu si e bine sa fii atenta), am dus sarcina pana la 7 luni si 20 de zile. Si acum am un baiat minunat de zece ani si jumatate... Ceea ce iti doresc si tie!
Tine-ne la curent!